Reaal Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.1/10 (7 reviews)

Logo verzekeraar Reaal

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • 10 jaar lang garantie tegen onderverzekering
  • Soepele afhandeling van uw schade
  • Schade door overstroming is meeverzekerd
  • Tot €350 voor het vernieuwen van huissloten
  • Ook verzekerd: uw schuur, garage en tuinafscheiding

Onafhankelijke beoordelingen voor de Reaal Opstalverzekering

De Reaal Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 juni 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Reaal Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Reaal Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 mei 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Reaal Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 9,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Reaal Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Reaal Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Reaal Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

De Reaal Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Reaal Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Reaal Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,5.

De Reaal Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Reaal Opstalverzekering

Al 13 jaar opstal, inboedel, WA verzekerd bij REAAL. Onlangs te horen gekregen dat per 1-1-2018 – de premie van de Opstal van 310 euro naar 480 euro p/j gaat (je leest het goed: meer dan 65%) – de premie van de inboedel van 125 euro naar 188 euro p/j gaat (idd 50%) – de premie van de WA van 79 naar 117 euro p/j gaat. De reden: Ik zou meer dan gemiddeld geclaimed hebben!! Bij navraag bleek dat er op de WA verzekering ten tijde dat we nog 3 kinderen en 1 hond hadden een aantal (6) schades geclaimed zijn. Al deze claims veroorzaakt door kinderen en hond. De kinderen zijn inmiddels het huis uit en de Hond is niet meer. De laatste WA claim was meer dan 4,5 jaar geleden. 2x claim op inboedel( 1x inbraak 980,-euro en 1x inhoud vriezer 130,- door stroomstoring tijdens vakantie) 1x claim op Opstal (1 x ruit schade 430) Ik had me voor kunnen stellen dat ze de premie van de WA verhoogd hadden dat had ik wel begrepen. (maar dan wel 4 jaar geleden al!). Maar kennelijk vegen ze alles op een hoop en verhogen dan maar de premie van duurste verzekering met een schofterig hoog percentage. Het leermoment: sluit iedere verzekering af bij een andere verzekeraar om te voorkomen dat ze deze truuk uit halen. Voor mij NOOIT meer REAAL!!!

Door een zeer grote regenbui waardoor water in de straten bleef staan is mijn huis wat gebouwd is op staal zoals ze dat noemen als er niet geheid is ,, huis is uit 1920,, Waardoor mijn huis is verzakt en gescheurd na de regen bui wordt niet vergoed en blijf ik met een gigantische schade zitten. Ook wordt er niet geholpen om de schade te verhalen bij bv het waterschap

Ik heb op 09-06-2013 schriftelijk verzocht de verzekering te beeïndigen per 01-08-2013. Mijn verzekering werd pas per 01-10-2013 daadwerkelijk beëindigd. Twee maanden extra premie innen is niet netjes, nu maar afwachten of per 01-11-2013 de incasso ook daadwerkelijk wordt gestopt. conclussie: Afsluiten gaat aanzienlijk vlotter dan opzeggen

Mijn inductieglasplaat van mijn fornuis ontploft. Bel real en mij word mondeling beloofd dat de schade wordt uitbetaald.. 6 weken later nog niets uitgekeerd. Belt een tussenpersoon op genaamd arie abbing die zegt dat de schade niet gedekt is. Hoe bedoel je betrouwbaar!

Erg goed geholpen na inbraak! zeer goede afhandeling schade!

Ik heb een minder goede review over reaal verzekeringen omdat ik nu al een jaar wacht op mijn schadeformulier na een kortsluiting. Deze wordt maar niet opgestuurd. Mijn schadevrije jaren zijn niet doorgegeven, zodat ik bij een nieuwe autoverzekering op 0 kom te staat, dat kost heel veel premie, en ik zit voor 5 jaar vast aan mijn inboedel en opstalverzekering, terwijl door de regering is besloten dat dit niet meer mag, en per maand moet kunnen worden opgezegd.

Ik heb een review over Reaal Verzekeringen, omdat ik ontevreden ben over het uitkeren van schadevergoeding bij de woonhuisverzekering als het om diefstal van geld gaat. Er is een maximum uitkering van 256 euro en daarbij gaat nog de helft aan eigen risico eraf.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen