OHRA Uitvaartverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar OHRA

Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft.

Voordelen van OHRA:

  • Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne
  • Bij OHRA heeft u, net als 550.000 andere verzerden, zelf de touwtjes in handen
  • De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag af te sluiten
  • Scherpe prijs in combinatie met een goede kwaliteit
  • Mogelijkheid om met collectief voordeel af te sluiten

Let op; OHRA biedt momenteel geen uitvaart- en begrafenisverzekeringen meer aan. Klik op de button hierboven en vergelijk de uitvaartverzekeringen van andere verzekeraars. U bent dan alsnog goed verzekerd voor uw uitvaart.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OHRA Uitvaartverzekering

Een vader kan de uitvaartverzekering van zijn zoon afkopen zonder medeweten van de zoon. Schandalig.

You’re a real deep thinekr. Thanks for sharing.

Holy Toledo, so glad I cilcekd on this site first!

omdat ik geen geduld heb voor lange telefoongesprekken met een callcenter en geen tijd heb om langs een kantoor te gaan om een uitvaartverzekering te regelen zocht ik er een online op. ik heb op meerdere sites en forums gekeken voor de beste online uitvaartverzekeringen, 1 die daarbij naar boven kwam was die van de ohra. deze verzekeringsmaatschappij was bij mij al bekend en daarom wel betrouwbaar in mijn ogen. hun voorwaarden waren voor mijn situatie ook het beste. dit kwam ik te weten door eenvoudig info op ohra’s site te raadplegen. ook mijn premie berekenen was zo gepiept. ik heb daarom besloten mede door de normale premie en betrouwbaarheid voor de ohra gekozen

Afsluiten gaat via internet en werkt allemaal goed. Er kan worden aangegeven wat er geregeld moet worden en hoe het geregeld moet worden. De keuzes werken makkelijk en duidelijk. Geen onduidelijke kleine letters in de polis of onduidelijkheden. De helpdesk die ik belde met enkele vragen was niet erg behulpzaam, en ben enkele keren doorverbonden. Dit terwijl ik ook naar mijn mening enkele simpele vragen had. Ik werd zelfs enkele keren naar de website doorverwezen.

Ik ben zeer tevreden met ohra. Heb er verschillende verzekeringen. Ook heb ik hier de uitvaartverzekering afgesloten. Ik heb ook al een Overlijdensrisicoverzekering maar hier zijn de uitvaart kosten niet bij gedekt. Daarom heb ik dus een ook verzekering voor mijn uitvaart afgesloten. Het afsluiten gaat gewoon via de website. Lekker makkelijk en vooral goedkoop omdat je het zelf online afsluit. De kosten per maand zijn zeer laag, en volgens mij is de uitvaartverzekering van ohra de goedkoopste. Veel keuzes die je moet maken als je gaat kijken wat je allemaal moet weten. Gelukkig heb ik veel van mijn wensen laten vastleggen in mijn testament!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen