HEMA Rechtsbijstandverzekering

★★☆☆☆ 5.9/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar HEMA

HEMA Verzekeringen treedt in samenwerking met Achmea op als bemiddelaar in verzekeringsproducten en adviseert niet over deze producten.

Voordelen van HEMA:

  • Altijd lage premies
  • Complete dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Dagelijks opzegbaar
  • Snel online uw premie berekenen en afsluiten
  • Zelf eenvoudig uw wijzigingen doorvoeren in de online polismap

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Professionele juristen
  • Snel advies
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal

Onafhankelijke beoordelingen voor de HEMA Rechtsbijstandverzekering

De HEMA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De HEMA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De HEMA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,2.

De HEMA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De HEMA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,2 en is daarmee de Beste koop.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de HEMA Rechtsbijstandverzekering

De hema rechtsbijstandsverzekering is telefonisch niet te bereiken. Alleen via de mail. Ik heb inmiddels 3 weken geleden via de mail opgezegd en nog altijd geen bericht ontvangen. Niet aan te bevelen!

Al maanden bezig met Hema. Ze hebben tot op heden de zaak niet eens opgelost en hebben ook niet overgedragen aan de rechtsbijstand. Schandalig!! Betreft fraudekwestie. Dan ga je ervanuit dat zoiets snel en streng wordt aangepakt. Nee hoor, Hema maakt het allemaal niet uit en reageren vrijwel nooit op mails. Telefonisch kan je ze niet bereiken dus, waardeloos!

is eigenlijk DAS verzekering. hebben mij bij ontslagaanvraag snel en goed geholpen waardoor ik een aanzienlijk hogere ontslagvergoeding kreeg dan in eerste instantie voorgesteld door werkgever

Ik ben al zeker veertien dagen doende met het oversluiten van mijn rechtsbijstand verzekering van FDAS naar Hema en idere keer als ik keurig allesingevuld heb, krijg ik als antwword dat men mij op basis van de ingevulde gegevens niet kan verzekeren.Ook mails naar info@hemaverzekeringen helpt niet, het wordt gewoon afgedaan met een vage opmerking dat men een aanvraag op 20 punten uit openbare gegevens beoordeeld en dat ik kennelijk een risico profiel heb (waarom verzekerdt DAs mij dan al jaren), heb bij DAS er overigens nooit van gebruik hoeven te maken, dis vragtekens, grote vraagtekens. Consumentenbond. Vara Kassa en DAS zijn ingeschkels en ik zal het de eeerskomende uitzending van RAdar melden. Vieze sammk van Hema in mijn mond en dan niet van de rookworst.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen