ZLM Opstalverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar ZLM

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat ZLM geen winstoogmerk heeft en dus de premies laag kunnen houden.

Voordelen van ZLM:

  • ZLM is een verzekeraar zonder winstoogmerk en daardoor lage premies
  • Focus op klanten in Zeeland en Goes
  • Persoonlijke dienstverlening aan klanten en daardoor hoge waarderingen in onderzoeken

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Scherpe premie
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Garantie tegen onderverzekering
  • Snelle schade-afhandeling
  • Uitstekende voorwaarden
  • Geen poliskosten
  • Bij meerdere verzekeringen 8% pakketkorting

Onafhankelijke beoordelingen voor de ZLM Opstalverzekering

De ZLM Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De ZLM Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De ZLM Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

De ZLM Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De ZLM Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ZLM Opstalverzekering

Ik als klant (zeker al meer dan 30 jaar !!) van de ZLM te Goes was tot voor kort tevreden. Nu is dit anders ! Ik ben verzekerd bij ZLM voor een woning. Bij de jaarwisseling ontstaat vuurwerk en / of vandalisme schade aan een woonhuis. ZLM zegt per brief dat er geen financiele schade is door meerdere zware explosies / zwaar vuurwerk !?? Er zijn 2 beschadigde kunststof deuren, en 1 intern gebroken voordeur, de meterkastdeur in de voorhal is eraf gekomen, een halve m2 stucwerk van het plafond afgekomen. /- 200 afgegleden dakpannen doordat in een slaapkamer een w.s. vuurwerkexplosie heeft plaatsgevonden. Dakpannen hebben het aangrenzende schuurdak op diverse plaatsen beschadigt ( gaten erin). Kortom een ravage ! ZLM laat een externe schadeexpert komen, daarna nog een onderzoek door een extern Brabantse onderzoeksbureau dat begint met een i, voor de toedracht van de schade.. De onderzoeker stelt dat de dakpannen al los lagen ?? Nu was er toevallig een bouwkundige rapportage waarin stond dat er 1 losliggende dakpan was. De onderzoeker was hiervan op de hoogte, ook heeft hij een foto ontvangen waarop te zien is dat 1 verschoven dakpan hersteld is.. Dit was waarschijnlijk door een voetbal oid gebeurd? Ik heb dit dus tegengesproken per mail naar onderzoeker, en onderbouwd. Deze was in juni 2018 al hersteld. Diverse stormen hebben zich voorgedaan, er zijn nog nooit dakpannen door een storm naar beneden gekomen, ook bij de recente storm niet ! Nu echter wel, door behoorlijke vuurwerkschade. ZLM verschuilt zich achter een derde partij. Men stelt dat de dakpannen al los lagen, en dat de verouderde woning toch al volledig gestript dient te worden. Over de kapotte dakpannen, schade aan het schuurdak noemt men niets, losgekomen behang, diverse ramen stuk, ook de deuren en meterkastdeur worden buiten beschouwing gelaten. De voordeur was net 3 maanden daarvoor opnieuw geschilderd !? Alleen de binnenzijde moest nog gedaan worden.Terwijl er toch een schade expert geweest is ook, deze heeft dit ook opgenomen. De deuren waren verder in prima staat, alleen in 1 moest een nieuw raam, dit heb ik ook niet geclaimd, alleen de schade aan de kunststof deuren. Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt. Terwijl ik bijna nooit iets heb in meer dan 30 jaar, heb ik nu dit , bij de ZLM ?? is dit echt ?? gebeurt dit echt ?? ERG teleur gesteld in de ZLM, ik vind het echt schandalig, zeker omdat ik al meer dan 30 jaar een trouwe klant ben en altijd facturen ruim binnen de datum betaal. Dit krijgt nog een vervolg, want dit vind ik niet normaal. Ze willen gewoon niets uitkeren !!? !

Ben al jaren verzekerd via ZLM, zowel voor de auto als de woonhuisverzekering. Er zijn enkele incidenten geweest waarvoor we de verzekering helaas moesten inschakelen, maar telkens werd er snel en adequaat gereageerd en werd de zaak snel afgehandeld. Zeer positief ben ik dus over deze maatschappij.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen