OHRA Opstalverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar OHRA

Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft.

Voordelen van OHRA:

  • Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne
  • Bij OHRA heeft u, net als 550.000 andere verzerden, zelf de touwtjes in handen
  • De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag af te sluiten
  • Scherpe prijs in combinatie met een goede kwaliteit
  • Mogelijkheid om met collectief voordeel af te sluiten

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Uw tuin is meeverzekerd, zoals uw schutting, hekwerk, tuinhuis, heg of prieel
  • Met de OHRA Waardegarantie is uw huis nooit onderverzekerd
  • De OHRA woonhuisverzekering kent geen maximum verzekerd bedrag

Onafhankelijke beoordelingen voor de OHRA Opstalverzekering

De OHRA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De OHRA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4.

De OHRA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De OHRA Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De OHRA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De OHRA Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De OHRA Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OHRA Opstalverzekering

Al vele jaren verzekerd via OHRA. Alle jaren geen schade gedeclareerd tot dit jaar. We hadden last van een rioollucht in ons huis en hebben een Rioolservice bedrijf gebeld, die heeft het riool doorgespoten en daarmee dachten we dat het probleem was verholpen. Uiteraard vallen ontstoppingen niet onder de polis. Echter, dit bleek niet het probleem te zijn. Bij de tweede keer dat ze langskwamen was het nat in de kruipruimte. Dit was de eerste keer niet. Daar verder gaan onderzoeken en bleek er een lek te zitten in de leiding onder de kruipruimte. Deze leiding is vervangen. Later is er een ander bedrijf twee keer langsgekomen omdat het vochtig was in de meterkast. Er is een rooktest uitgevoerd en ook in de standpijp van onze woning zat een lek en deze is vervangen. Kortom; 2 lekkages in 2 verschillende leidingen en 4 facturen kunnen betalen. Wat denk je? OHRA betaalt er maar 1 want ja de rest valt niet onder je verzekering. Polisvoorwaarden erbij gepakt. Inderdaad de eerste rekening is ontstoppingswerk en valt niet onder de verzekering, prima. Tweede rekening wordt een leiding vervangen onder de kruipruimte, valt wel onder de verzekering maar betaalt OHRA niet. Derde rekening en vierde rekening vervanging standleiding, valt wel onder de verzekering betaalt OHRA niet. Hiervoor ben je dan jaren trouw aangesloten bij een verzekeraar, puntje bij puntje laten ze je helaas gewoon staan. Ik zal mij eens gaan orienteren naar een andere verzekeraar want bij OHRA voel ik me niet serieus genomen en bedrogen.

Prima service, directe uitbetaling bij schade of prima en snelle hulp. Ideaal. Geen klachten

De OHRA woonverzekering is een zeer uitgebreide verzekering met een goede dekking en een lage premie. Wij zijn op zoek naar ervaringen en reviews van consumenten die deze woonverzekering hebben. Mocht u deze hebben dan kunt u deze delen via onze website.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen