Nh1816 Opstalverzekering

★★☆☆☆ 5.2/10 (22 reviews)

Nh1816 Verzekeringen Ervaringen

Nh1816 Verzekeringen is een middelgrote zelfstandige verzekeraar die uitsluitend zaken doet met het professionele intermediair.

Voordelen van Nh1816:

  • Klanten geven Nh1816 een 8,8 voor onze service en dienstverlening
  • Je kunt je polis digitaal ontvangen
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Praktische hulp met de Nh1816’s unieke VerzekeringApp
  • Nh1816 werkt samen met je lokale verzekeringsadviseur

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij Nh1816

De Nh1816 Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Nh1816 Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de Nh1816 Opstalverzekering

Schade melding afgesloten op grond van lekdetectie onderzoek, welke alleen een indicatie is en waar geen juridische rechten aan kunnen worden ontleent. Ondertussen gaat er tijd overheen om mogelijke oorzaken uit te sluiten en is deze nog steeds niet duidelijk. Het vroegtijdig sluiten van de schade melding was zeer onprettig. Communicatie is waardeloos via een verplicht tussenpersoon. Wordt afgescheept met wat flarden tekst van de verzekering via email ipv fatsoenlijke documenten. Mijn onvrede was zo groot dat ik voor de toekomst een andere verzekering heb afgesloten met een open en klantvriendelijk karakter. Tot mijn grote verbazing heeft Nh1816 per direct mijn inzicht in mijn polissen en mogelijkheid tot schademelding geblokkeerd terwijl de verzekering nog een maand doorloopt in verband met het opzeg termijn. Zeer klantonvriendelijke bedoeling na vele jaren premie en eerste keer schade melding, bah!
Schade aan woning door derden. Moeilijk doen en proberen met een kleine niet dekkende vergoeding eraf te komen. Al jaren aldaar verzekert en vrijwel nimmer een beroep op gedaan. Onprettige manier van communiceren. Slechte afhandeling.
Slechte schade afhandeling. Allereerst direct de schade gemeld via de app, met foto's en omschrijving, daarna moest er weer een schadeformulier ingevuld worden met de hoogte van het schadebedrag was rond de 1000 euro, daarna moest er weer een offerte komen. gezien de langlopende en frustrerende procedure (het betrof hier een stormschade aan het dak) om vervolg schade te voor komen heb ik direct zelf de schade provisorisch hersteld en gezien de langlopende afhandeling uiteindelijk de schade maar in eigen beheer herstel zonder tussenkomst van de verzekeraar.
Na behoorlijke waterschade van de afvoer onder het keukenblok moest de hele vloer (laminaat} vernieuwd worden. Een nette en snelle behandeling ondervonden we en met een goed gevoel kijken we hier op terug!!
Na een waterschade laat de NH1816 adviesbureau Kakes Waal de schade taxeren. De schade-expert vindt dat wij onderverzekerd zijn en de NH1816 keert daarom de helft van de getaxeerde schade uit. Na bemiddeling door de intermediair (Dutch Uncles in Breda) is de schade, weliswaar op grond van coulance, alsnog volledig uitgekeerd
Op zich een goede verzekeraar, ze zijn wel kritisch met uitkeren van schades. Maar dat is bij andere maatschappijen niet anders. Nette prijs. Hoe actief je tussenpersoon is bij deze maatschappij wel.van belang. In mijn geval werkt het goed.
Door een lekage in een nieuwe kraan is er een grote waterschade ontstaan in de badkamer. Door de tussen persoon Nico Poel direct een expert van NH1816 ingeschakeld. De expert reageerde snel waarna we de schade konden laten herstellen. Tijdens de herstel werkzaamheden kwamen er meer waterschade naar voren dan verwacht. Dit in overleg met expert ook laten repareren. waar we na afloop van de reparatie snel volledig schadeloos werden gesteld door NH1816. Wij kunnen niets anders zeggen dat wij vol lof zijn over NH1816 en het kordate optrede van deze maatschappij.
Na waterschade alles perfect opgelost. Prettig geholpen. melding via de site gedaan, werkt goed. Termijn waarbinnen het is hersteld ook naar wens.
Na 30 jaar betaald te hebbeb voor een inboedelverzekering voor de eerste keer een schade ingediend voor waterschade. Twee onafhankelijke deskundigen bevestigen de oorzaak en gevolgen van de schade. Desondanks betaald NH 1816 de schade niet op basis van een niet onderbouwde mening van een zogenaamde schadeexpert aangezien hij niet begrijpt wat er gebeurd is...De uitleg van de onafhankelijke experts die nota bene vaker een dergelijke situatie hebben meegemaakt, wordt terzijde geschoven.
I had a few claims with them they take a long time to respond and it's usually some excuse to not pay ex wear and tear Last one I had they said I was unable to prove if my claim was an accident or wear and tear. I got them an independent expert to examine the issue and they didn't accept his opinion. I also asked another insurer to evaluate the situation and they said it was an obvious accident.
Bij melden stormschade blijkt het dat er een eigenrisico is van €400,- normaal bij andere is dat €100 of €200
Badkamer schade opgelopen. Dieptriest dat ik niet alles krijg uitbetaald. Nooit meer nh1816.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen