Aon Direct Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Aon Direct

Aon Verzekeringen is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. Aon heeft 11 vestigingen met 1.600 medewerkers in Nederland.

Voordelen van Aon Direct:

 • Vrije keuze uit het pakket verzekeringen
 • Online premie berekenen en direct afsluiten
 • Persoonlijke digitale polismap
 • Gratis opzegservice

Voordelen van deze opstalverzekering:

 • Je bent All Risk verzekerd
 • Je bent altijd voor de juiste waarde verzekerd
 • Wij nemen je alle zorg uit handen
 • Glas is gratis meeverzekerd
 • Je tuin is gratis meeverzekerd
 • Wij nemen je alle zorg uit handen met onze herstelservice
 • Met onze herstelservice geen eigen risico
 • Je kunt deze verzekering dagelijks opzeggen

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aon Direct Opstalverzekering

De Aon Direct Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 juni 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aon Direct Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Aon Direct Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 juni 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aon Direct Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 mei 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aon Direct Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,5 en is daarmee de Beste koop.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aon Direct Opstalverzekering

Hebben een woonhuisverzekering en schade. Ze hebben zogenaamd een soort “eigen omgeving” waarin je zou moeten kunnen zien wat de status is van een gemelde schade. Nou die wordt niet gevuld. Schade is gemeld op 1 juni 2022. Expert is geweest en alles akkoord gegeven wat offerte betreft. Op mails, telefoontjes geen enkele actie. Een telefoontje kost je minimaal 20 minuten en dan krijg je iemand aan de lijn, die van toeten nog blazen weet en zegt alles te zullen doorsturen. Dat heb ik inmiddels al 7 keer gehoord. Eerst was het excuus de drukte vanwege de stormschade en nu is het de drukte vanwege vakantie. Ik ben door mijn werkgever bij deze verzekering terechtgekomen helaas. Mensen ga naar een andere ve verzekering

Ik heb drie verzekeringen afgesloten 1 woonhuisverzekering 2 inboedel verzekering 3 particuliere aansprakelijkheidsverzekering Mijn polismap AON direct is onbereikbaar Van mijn vorige verzekering heb ik bericht ontvangen dat de verzekeringen worden opgezegd. Ik heb geen polissen van mijn nieuwe AON verzekeringen. Service waardeloos

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen