ZLM Inboedelverzekering

★★★☆☆ 6.8/10 (9 reviews)

Logo verzekeraar ZLM

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat ZLM geen winstoogmerk heeft en dus de premies laag kunnen houden.

Voordelen van ZLM:

 • ZLM is een verzekeraar zonder winstoogmerk en daardoor lage premies
 • Focus op klanten in Zeeland en Goes
 • Persoonlijke dienstverlening aan klanten en daardoor hoge waarderingen in onderzoeken

Voordelen van deze inboedelverzekering:

 • Scherpe premie
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Garantie tegen onderverzekering
 • Snelle schade-afhandeling
 • Uitstekende voorwaarden
 • Persoonlijke service
 • Geen poliskosten
 • Bij meerdere verzekeringen 8% pakketkorting

Onafhankelijke beoordelingen voor de ZLM Inboedelverzekering

De ZLM Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De ZLM Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De ZLM Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De ZLM Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

De ZLM Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De ZLM Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ZLM Inboedelverzekering

3 cases al maanden in behandeling, elke keer loze beloftes. Ik ben aan het kijken voor juridische stappen naar deze discriminerende ZLM.

MIJN ervaring is heel slecht, ben je jarenlang klant en ontvang je jarenlang een afgesproken jaarkorting ( afrekening ) dan veranderen zij eenzijdig de spelregels en krijg je niets meer SCHANDE

Zeer snelle en coulante afhandeling! 2e kerstdag flinke schade aan onze 3 jaar oude fineertafel gehad door een warmte-element. Foto's opgestuurd incl. de nota en helemaal vergoed gekregen; vandaag 28-12 geld al overgemaakt.

Ik ben heel erg tevreden . de ZLM reageerd direkt op je emails.Ik heb een keer schade gehad (deur koelkast).Ik heb fotos op moeten sturen van de schade en ik kreeg de reparatie van de deur netjes vergoed. alles is vlot afgehandeld. Ik ben een tevreden klant.

Foute berekening van dagwaarde, ZLM bijzonder inflexibel; Wij hadden schade en daar melding van gemaakt. ZLM vergoed volgens de voorwaarden de dagwaarde van het ding. Als ik op internet de defeinitie lees van dagwaarde; De dagwaarde is de waarde van een voorwerp bijvoorbeeld een auto in de staat waarin het zich op een bepaalde dag (bijvoorbeeld de dag van een ongeluk) bevindt, meestal gelijk aan de vervangingswaarde. In plaats van de gangbare definitie te hanteren van dagwaarde hanteerd ZLM zijn eigen regeltjes met tabellen en afschrijvingspercentages waardoor we bijna niets terug krijgen. Dit terwijl de dagwaarde van het ding aantoonbaar hoger is. Ik heb hierover contact opgenomen met ZLM maar ze zijn bijzonder bot en inflexibel. In plaats van als vergoeding de dagwaarde terug te geven blijven ze vasthouden aan hun eigen tabellen, die in de voorwaarden niet worden genoemd.

Gisteravond 17 januari 2013 mijn iPhone laten vallen in huis, glas helemaal gebarsten. Vanochtend gebeld met ZLM en wat denk je, kon de telefoon vandaag al brengen en gerepareerd ophalen. EN helemaal vergoed ook. Geweldige service!!

We hebben onlangs de ZLM verzekering nodig gehad i.v.m. water schade,deze schade is na onze vollen tevredenheid afgehandeld .We hebben al onze verzekeringen bij de ZLM lopen en nog nooit problemen met ze gehad. Nog een voorbeeld , onze zoon werdt door een auto aan gereden , de bestrruder van de auto vond dat hij voorrang had,hoewel duidelijk tezein was aan de bestrating dat dat niet zo was . de ZLM heeft toen al het mogelijke gedaan om de onschuld van onze zoon aantetonen ,en is zelf terplaatsen geweest om foto´s temaken. de tegenparij heeft uiteindelijk aan het korste eind getrokken ,en moest de schade betalen.

Op zich ben ik erg tevreden over mijn verzekeringen bij ZLM. Gisteren werd echter mijn fiets gestolen uit een inpandige fietsenkelder. Omdat er geen braaksporen zijn, vergoedt de verzekeraar de schade niet. En dan vraag ik me af waarom ik al jaren geld voor een verzekering betaal die niet uitbetaalt wanneer puntje bij paaltje komt!

Ik heb diverse verzekeringen lopen bij ZLM. Autoverzekering + oldtimerverzekering, WA verzekering, glasverzekering, inboedelverzekering. Gelukkig heb ik er nog geen gebruik van hoeven maken, maar ik word altijd vriendelijk geholpen bij vragen en een uitbreiding van mij pakket.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen