Kruidvat Dierenverzekering

★★☆☆☆ 5.2/10 (19 reviews)

Logo verzekeraar Kruidvat

Kruidvat biedt verzekeringen aan in alle winkels via folders. Klanten kunnen deze verzekeringen vervolgens zelf online afsluiten.

Voordelen van Kruidvat:

  • Online schade melden
  • Lage premie
  • Snelle service
  • Handige overstapservice

Voordelen van deze dierenverzekering:

  • Verzekerd vanaf €9,99 per maand
  • Ziektekosten vergoed tot €3.500,- per jaar
  • Vrije keuze dierenarts

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Kruidvat Dierenverzekering

In het verleden is er altijd netjes uitbetaald van inenting tot aan operatie kniebanden (1750 euro 15 euro( benzinekosten) Nu moet ik wel het patiëntendossier bijsluiten .Ik ben optimistisch en ga ervan uit dat er netjes uitgekeerd word. je mag rekeningen tot een jaar opsparen en dan eenmalig eigen risico betalen.

Heb geen ervaring heeft dat nog nooit gedacht voor mijn hondje

Super tevreden ! Reeds 6 jaar onze huisdieren verzekerd. We hebben 2 honden en een kat in de verzekering. In die tijd 3 maal n beroep gedaan op de verzekering . Keurig vergoedt en zeer netjes geholpen door medewerkers .

Aegon/Kruidvat doet er alles aan om niet uit te betalen. Ze hebben werkelijk alles beschreven in de kleine lettertjes zodat ze overal onderuit kunnen komen. Hond 2 jaar verzekerd gehad. 5 keer gedeclareerd en slechts één keer iets terug gekregen. €21,– om precies te zijn, terwijl de kosten €177,– waren. De helft 'viel niet onder de verzekering'. Boeven zijn het! 26,– per maand en niks uitbetalen. Even opzeggen lukt ook niet. De polis en site van kruidvat zegt hier niks over. Slechte zaak, echt heel slecht!

Zeer slecht!!!!!!! Krijg zelfs van een rekening van gebit van hond 319,00 niets vergoed!!! Ik wou dat ik er nooit aanbegonnen was!

Aegon doet zeer moeilijk met uitbetalen. Aan de ene kant adviseren ze om je rekeningen op te sparen / dus alles in 1 keer opsturen, zodat je maar 1 x je eigen risico kwijt bent. Anderzijds krijg je een afwijzing omdat je ze hebt opgespaard en langer dan 6 maanden hebt gewacht! (En dan gaat het zelfs nog om kleine bedragen van inenten e.d.)

Onze kater is geopereerd 800 euro kregen het heel snel terug van de verzekering, min eigen risico natuurlijk. Perfect!

Grote honden kunnen niet verzekerd worden van 55 kilo of meer. zoals onze Newfoundlander. Dus geen goeie verzekering voor haar. Op zoek naar een andere maar dan ook geen Hema of Inshared. Daar kunnen deze grote honden ook niet worden verzekerd.

Vanaf dag 1 onze hond verzekerd bij het kruidvat, en vaak een declaratie moeten doen, nooit is er moeilijk gedaan en altijd zeer vriendelijk behandeld.

Ik ben al enige jaren verzekerd bij Kruidvat met meerdere honden. De verzekering is ondergebracht bij Aegon. Vanaf de eerste dag heb ik uitstekende ervaring met deze verzekeraar. Declaraties indienen gaat eenvoudig, misschien wat omslachtig. Binnen twee weken en soms zelf binen een week heb je een overzichtelijke mail terug met de wijze van afhandeling en het bedrag dat je terug krijgt. Terugstorting na bericht binnen enkele dagen op je rekening. Veel zaken vallen onder de vergoedingen. Gaat er dan iets niet helemaal goed dan is de helpdesk zeer welwillend. is meedenkend en vriendelijk. De premie is gemiddeld.

Prima verzekering. De maandpremie is niet te hoog en de afwikkeling van ingediende claims zijn bij mij snel uitbetaald. Wel erg ingewikkeld om het schade formulier te vinden.

Zeer slecht. Een afrader om je huisdier hier te verzekeren. Al bijna 3 maanden ben ik bezig om een declaratie vergoed te krijgen. Weken duurt het voordat je een antwoord op je mail krijgt. Iedere keer weer een ander verhaal. Ze vragen om alle patiëntendossiers, niet één verzekering die dit doet.

zijn echt oplichters veel praat weinig daad .mag wel de premie elke maand betalen maar als je een rekening instuurd krijg je alleen een hoop gelul.waardeloze verzekering

Erg slechte verzekering, verzinnen alles om maar niet uit te hoeven keren. Reageren niet op email en het duurt zeker een maand voordat er bericht over een declaratie komt. Die dan, hoe verrassend ook, afgewezen wordt. Deze Kruidvat verzekering loopt via Aegon.

heb nog nooit zon waardeloze verzekering meegemaakt. moet een hondendossier opsturen, de dierenARTS gesproken….heeft nog nooit van zon lul verhaal gehoord. nog nooit eerder meegemaakt. werd haast afgesnauwd aan de telefoon. mensen verzeker je dier niet bij kruitvat. ze doen er alles aan om niers te vergoeden.

mail worden niet beantwoord, als je dan belt krijg je iets heel anders te horen dan dat ze daarna toch op schrift zetten. ondertussen ben ik 2 maanden bezig een declaratie terug te krijgen. 3 maanden bezig om een vraag beantwoord te krijgen. hopeloos. dit heeft mij heel veel geld gekost (3 hondenverzekeringen betaald en niks vergoed). een absolute afrader!!! nu ben ik op zoek naar waar ik een klacht kan indienen, dat is erg onduidelijk.

Gewoon goed. Declaratie indienen en wordt gewoon uitbetaald. Top

zijn slecht in uitbetalen, we kregen laatst een declaratie terug, omdat we een punt waren vergeten. proberen eerst alles om niet uit te hoeven betalen. hebben ook erg veel kleine lettertjes, die voor die tijd goed moet lezen, anders kom je vaak voor verrassingen te staan.

Prima verzekering. Ik heb er mijn hond en drie katten ondergebracht. Aan de telefoon zijn deze mederwerkers beleefd, duidelijk en vriendelijk. Er was een probleem waar ik over heb gebeld. Door de opstelling van de rekening van mijn DA ( noemt bedragen zonder BTW en voegt die pas aan het totaalbedrag toe) hadden ze de bedragen zonder BTW overgenomen en uitgekeerd. Begrijpelijke vergissing, excuses, het wordt alsnog nabetaald.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen