Aon Direct Caravanverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Aon Direct

Aon Verzekeringen is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. Aon heeft 11 vestigingen met 1.600 medewerkers in Nederland.

Voordelen van Aon Direct:

  • Vrije keuze uit het pakket verzekeringen
  • Online premie berekenen en direct afsluiten
  • Persoonlijke digitale polismap
  • Gratis opzegservice

Voordelen van deze caravanverzekering:

  • Verzeker alleen wat je nodig hebt
  • Tot 7 jaar verzekerd voor de nieuwwaarde
  • Zeer laag eigen risico
  • Hageldekking
  • Je kunt deze verzekering dagelijks opzeggen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aon Direct Caravanverzekering

Heel slecht. 6 jaar lang verzekerd voor nieuwwaarde en dan vraag je de kosten voor een waterpomp en 2 kranen terug, krijg je als antwoord dat dat niet gedekt is. Extra clausule opgenomen voor stalling in Frankrijk wordt niet gedekt. Het zijn ratten eerste klas. Traag en gluiperig. Neem aub een ander.

wil een caravanverzekering afsluiten bij aon , voor een nieuwe in duitsland gekochte caravan.Moet nog voor kenteken naar RDW Ik word geweigerd omdat dit teveel gedoe is voor de verzekeraar

Schades worden goed en snel afgehandeld.

Ben zeer te spreken over de snelheid, transparantheid en kwaliteit waarmee de medewerkers van AON werken. AON is niet echt bekend als caravan-verzekeraar, maar beslist een aanrader voor kampeerders. Enig puntje van kritiek was de wijze vanafhandeling van onze schade door de expert, hij is erin geslaagd om onze caravan op te laten lappen, terwijl deze eigenlijk niet meer in aanmerking kwam gezien de reele hoge kosten voor reparatie (vnl. van het caravandak) en total loss verklaard had moeten worden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen