Allianz Bootverzekering

★★☆☆☆ 5/10 (39 reviews)

Logo verzekeraar Allianz

Allianz Nederland is een topverzekeraar met een sterke positie in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer.

Voordelen van Allianz:

  • Grootste ter wereld
  • Wereldleider in kredietverzekeringen
  • Verzekeraar van particulier tot grootbedrijf
  • Uw verzekeringsbehoefte is ons uitgangspunt
  • Persoonlijk contact via specialisten in uw regio

Voordelen van deze bootverzekering:

  • U kunt een flinke no-claimkorting op de premie van maximaal 40% opbouwen
  • Standaard verzekerd voor lichtings- en opruimingskosten van het vaartuig
  • Altijd verzekerd voor personen- en zaakschade met of door het vaartuig, volgsloep of boottrailer

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Allianz Bootverzekering

Echt heel slecht het zijn profiteurs , geen verzekeringmensen

Had net een mijnheer aan de lijn van Kuiper verzekering. Een heel onplezierig, onaardig en niet klantvriendelijk contact. Dacht ga even de recensies bekijken( had beter voor die tijd kunnen doen) maar alles ineens duidelijk. Alleen maar slechte beoordelingen. Dus gewoon arrogant bedrijf… mensen zoek elders. Zo’n bedrijf gun je toch geen euro

Vandaag bericht ontvangen van Allianz dat ze stoppen met boten te verzekeren miv. 1 januari 2022. Wel de premies van 2 boten nog opgestreken over 2021.

Na jaren bij Allianz verzekerd te zijn, en altijd netjes betaald zeggen ze nu ineens de verzekering stop. Een echte reden geven ze niet, maar ik zou deze maatschappij niet aan bevelen.

Ik heb een offerte voor een boot verzekering aangevraagd bij verz. mij. Allianz. Dit is ongeveer een week geleden. Ik heb er van de zijde van de Ver. Mij. nooit meer iets over gehoord. Hartelijk dank. E.W.Kruse emailadres: ernestiperro10@gmail.com

Je kunt je snel verzekeren bij Allianz en omdat het een grote maatschappij is zal ze niet snel failliet gaan zoals de dsb bank. Ik heb een Uitgebreide verzekering voor pleziervaartuig afgesloten bij Allianz. Recentelijk zijn we met onze sloep tegen de kant aan gevaren waardoor er flinke schade op de romp van de boot was. Gelukkig waren we verzekerd bij alianz en namen we contact op met de verzekeraar. Ik werd goed geholpen en inmiddels kunnen we weer waren met de sloep en zijn alle kosten voor de reparatie vergoed door ALliaz pleziervaartuigverzekering.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen