ZLM Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7.5/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar ZLM

ZLM Verzekeringen is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat ZLM geen winstoogmerk heeft en dus de premies laag kunnen houden.

Voordelen van ZLM:

  • ZLM is een verzekeraar zonder winstoogmerk en daardoor lage premies
  • Focus op klanten in Zeeland en Goes
  • Persoonlijke dienstverlening aan klanten en daardoor hoge waarderingen in onderzoeken

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Scherpe premie
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Snelle schade-afhandeling
  • Uitstekende voorwaarden
  • Persoonlijke service
  • Geen poliskosten
  • Bij meerdere verzekeringen 8% pakketkorting

Onafhankelijke beoordelingen voor de ZLM Aansprakelijkheidsverzekering

De ZLM Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,8.

De ZLM Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9 en is daarmee de Beste koop in de categorie Gezin met kinderen.

De ZLM Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De ZLM Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De ZLM Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7.

De ZLM Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ZLM Aansprakelijkheidsverzekering

Ik vind ZLM een fijn bedrijf. Goedkoop maar zeer zeker een goede kwaliteit. Goede bereikbaarheid en goede service. Wij hebben de laatste jaren enkele schadegevallen gehad en dat is tot grote tevredenheid goed afgehandeld bij ZLM. Ik heb enkel goede ervaringen met dit bedrijf en ik zal ook zomaar niet overstappen naar een ander.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen