Aon Direct Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar Aon Direct

Aon Verzekeringen is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. Aon heeft 11 vestigingen met 1.600 medewerkers in Nederland.

Voordelen van Aon Direct:

  • Vrije keuze uit het pakket verzekeringen
  • Online premie berekenen en direct afsluiten
  • Persoonlijke digitale polismap
  • Gratis opzegservice

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Je gezin wereldwijd verzekerd
  • Ook voor uitwonende, studerende kinderen
  • Je betaalt geen eigen risico
  • Je kunt deze verzekering dagelijks opzeggen

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aon Direct Aansprakelijkheidsverzekering

De Aon Direct Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De Aon Direct Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aon Direct Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aon Direct Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 19 september 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aon Direct Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Aon Direct Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Aon Direct Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aon Direct Aansprakelijkheidsverzekering

Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Ik vraag om een dekkingsbevestiging en krijg als antwoord dat ik die niet krijg. Wauw ongelofelijk. Wat een klantenservice.

Opgezegd op 1 juni via de site. Volgens de site wordt dit na vier werkdagen verwerkt, maar nee. Na 2 telefoontjes en 4 weken later is het nog niet afgehandeld, en probeert men gewoond e volgende maand te incasseren. Als de administratie al zo traag en slecht georganiseerd is, ben ik heel blij dat ik nooit schade heb gehad. Nooit meer Aon voor mij.

veel vangen niks willen uitbetalen waardeloos bij ons is er door een onverlaat een aftap kraan van de waterleiding open gezet schade 5000 euro nu moeten de leden het bestuur aansprakelijk stellen vervolgens gaat aon dan proberen deze aansprakelijkheid af te wetelen op de le3den dus zal wel advocaat kosten bijkomen om vervolgens een verweer te schrijven wat en gedoe waardeloos dus !

AON heeft blijkbaar een regel dan ze maar 1 mail contact per klant hebben. Gezien het feit dat met 1 email de vraag of de klacht is nooit opgelost, blijven heel veel vragen niet opgelost. Heb daardoor grote twijfels of ik in geval van schade echt door hun geholpen word.

Proberen niets uit te keren, echt een verzekeraar waar je zeker niet in zee moet gaan. Eigenlijk oplichters!

Dit is de tweede keer in 6 jaar tijd dat AON verzekeringen een schade afdoet als niet aantoonbaar. Als er gevangen moet worden weten ze je te vinden mete forse premies maar uitbetalen is er in mijn geval nooit bij. Hele inboede Totallos en de expert liep gewoon te grinneken. Griezels daar bij Aon.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen