ENRA

ENRA Verzekeringen is specialist in tweewielerverzekeringen. Naast voor fietsen, zijn ook voor bromfietsen en motoren verzekeringen ontwikkeld.

Kies een ENRA verzekering

ENRA contact

Telefoonnummer
0228-520000
Adres
Postbus 210
1610 AE
Grootebroek
Bezoekadres
Zesstedenweg 211-213
1613 JE
Grootebroek
Faxnummer
0228-520011
E-mailadres
info@enra.nl

Laatste klantbeoordelingen

Fiets verdwenen bij station. Dacht dat deze wegens bouwwerkzaamheden was verplaatst. Niet dus. Na enige tijd aangifte gedaan, documenten ingevuld en sleutels opgestuurd. Afhandeling duurde even. Inmiddels nieuwe fiets gekocht. Vergoeding gewoon op eigen rekening gekregen. Direct ook weer diefstal bij Enra verzekerd. Prima!

Fiets gestolen, naar de fietsen handelaar/bemiddelaar waar de fiets werd gekocht gebeld. Deze meldde dat het spijtig was en reageerde met een prettige middag. Bij een andere fietsenhandelaar, ook Enra fietsverzekering bemiddelaar, vooruitlopend op de schade-uitkering een nieuwe fiets uitgezocht, passend en voor dezelfde prijs als de gestolen fiets. Voldaan…

Heb een fietsverzekering met pechhulp. Sta met lekke band in de regen. Pechhulp neemt niet op. Ben de hele ochtend aan het bellen. Dat was bij de ANWB wel anders. Zo’n spijt dat ik op aanraden van de winkelier ben overgestapt.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen