Zorgverzekering met cadeau

zorgverzekering met cadeau Zorgverzekeraars halen jou graag binnen als klant. En hebben daar soms zelfs cadeaus voor over. Dat klinkt erg aantrekkelijk, want een iPad of bol.com cadeau kaart is altijd welkom. Toch? Maar trap er niet al te snel in. Want misschien betaal je juist wel meer voor deze zorgverzekering, omdat dat cadeau ook betaalt moet worden. Veel slimmer is het om te controleren of de betreffende zorgverzekering wel aan jouw wensen voldoet. Want een cadeau kaart is leuk, maar als jou zorgnota niet wordt vergoed door de verzekeraar, moet je hem alsnog zelf betalen. En dat is zonde. Ga dus liever op zoek naar de beste zorgverzekering voor jou.

Zorgverzekering met cadeau in 2021?

De tijden dat er flinke cadeaus gegeven werden bij het afsluiten van een zorgverzekering zijn bijna voorbij. Waar voorheen iPads en vrijkaartjes voor dierentuinen weggegeven werden is die trend inmiddels een beetje gepasseerd. Een zorgverzekering met een cadeau in 2021 vind je daarom niet snel. En misschien is dat maar goed ook. Het gaat immers om goede zorg en een lage premie voor de zorgverzekering 2021. Uiteindelijk moet het cadeau natuurlijk ook ergens van betaalt worden.

Zorgverzekering vergelijken

In plaats van het kiezen voor cadeaus, kun je beter jouw zorgverzekering 2021 vergelijken. Door in de filters aan te geven welke wensen je hebt, zie je snel welke basisverzekering en aanvullende verzekeringen voor jou van toepassing zijn. De goedkoopste verzekering staat altijd bovenaan. Let altijd goed op de vergoedingen van de aanvullende dekkingen. Hier staat bij of er een maximum vergoeding per jaar geldt en of er een vergoedingspercentage van toepassing is. Dit geldt bijvoorbeeld voor een tandartsverzekering. Al met al is een zorgverzekering met een cadeau niet direct aan te raden. Onthoud altijd dat ook cadeaus betaalt moeten worden. Ben je benieuwd of korting op je zorgverzekering wel mogelijk is? Vergelijk en bespaar direct.

Zorgverzekering vergelijken