Zorgverzekering met cadeau

Zorgverzekeraars winnen graag nieuwe klanten en hebben daar soms zelfs cadeaus voor over. Je ontvangt dan bijvoorbeeld bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering een cadeau kaart van Bol.com. Dat klinkt erg aantrekkelijk, want een iPad of bol.com cadeau kaart is altijd welkom. Toch? Maar trap er niet direct in. Want misschien betaal je juist wel meer voor deze zorgverzekering, omdat het cadeau ook betaalt moet worden.

Veel slimmer is het om te controleren of de betreffende zorgverzekering wel aan jouw wensen voldoet. Want een cadeau kaart is leuk, maar als jouw zorgnota niet wordt vergoed door de verzekeraar, moet je hem alsnog zelf betalen. En dat is zonde. Ga dus liever op zoek naar de beste zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen en zorgbehoeften.

zorgverzekering met cadeau

Zorgverzekering met cadeau in 2022?

De tijden dat er flinke cadeaus gegeven werden bij het afsluiten van een zorgverzekering zijn bijna voorbij. Waar voorheen iPads en vrijkaartjes voor dierentuinen weggegeven werden, is die trend inmiddels een beetje gepasseerd. Een zorgverzekering met een cadeau in 2022 vind je daarom niet snel. En misschien is dat maar goed ook. Het gaat immers om goede zorg en een lage zorgpremie voor de zorgverzekering van 2022. Uiteindelijk moet het cadeau natuurlijk ook ergens van betaalt worden.

Zorgverzekering vergelijken

In plaats van het kiezen voor cadeaus, kun je beter jouw zorgverzekering voor 2022 vergelijken. Door in de filters aan te geven welke wensen je hebt, zie je snel welke basisverzekering en aanvullende verzekeringen voor jou van toepassing zijn. De goedkoopste zorgverzekering staat altijd bovenaan. Let altijd op de vergoedingen van de aanvullende dekkingen. Hier staat bij of er een maximum vergoeding per jaar geldt en of er een vergoedingspercentage van toepassing is. Dit geldt bijvoorbeeld voor een tandartsverzekering.

Al met al is een zorgverzekering met een cadeau niet direct aan te raden. Onthoud altijd dat ook cadeaus betaalt moeten worden. Ben je benieuwd of korting op je zorgverzekering wel mogelijk is? Vergelijk en bespaar direct.

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia schrijft voor de financiële markt en verzekeringsbranche. Dit doet zij onder andere voor Zeker.com.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 30 januari 2023
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 30 januari 2023