Lancyr Zorgverzekering

Logo verzekeraar Lancyr

Lancyr onderhandelt scherp bij grote verzekeraars en kan consumenten daarom verzekeringen aanbieden tegen zeer voordelige premies en voorwaarden.

Voordelen van Lancyr:

  • Scherpe inkoop; dus zeer voordelige premies
  • Deskundigheid en een onafhankelijke positie

Zorgverzekering Lancyr 2023

De zorgverzekering van Lancyr was in het verleden af te sluiten door middel van decollectiviteit via Nationale Nederlanden. In 2023 biedt Lancyr geen zorgverzekeringen meer aan. Start nu met jouw zorgverzekering te vergelijken en ontdek welke zorgverzekering in 2023 voor jou de beste is.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Lancyr

De Lancyr Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Lancyr Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Lancyr Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Lancyr Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Lancyr Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8 en is daarmee de Beste uit de test.

De Lancyr Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De Lancyr Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De Lancyr Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Lancyr Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Lancyr Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een WA-dekking.

De Lancyr Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Lancyr Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 september 2009 door Consumentenbond uitgeroepen tot Voordelige Keus in de categorie WA + Beperkt Casco (WA+).

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Lancyr Zorgverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen