Yarden Uitvaartverzekering

★★★☆☆ 6.2/10 (80 reviews)

Logo verzekeraar Yarden

Yarden is een jonge snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden.

Voordelen van deze uitvaartverzekering:

  • Scherpe premie en heldere voorwaarden
  • Volledige vrijheid waar en door wie je de uitvaart laat verzorgen
  • Het verzekerd bedrag in je uitvaartpolis is volledig vrij besteedbaar aan de uitvaart

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Yarden Uitvaartverzekering

Nu er genoeg geld gespaard is voor een eventueel overlijden om de begrafenis/crematie te bekostigen, wenste ik de aanvullende polis te beëindigen. Na het insturen van een getekende opzegging, ontving ik een geautomatiseerde mail waarin men verwijst naar de reactie termijnen. 10 dagen zou de reactie termijn zijn. Inmiddels is er ruim 1 maand!! verstreken en nog steeds wordt er geld van mijn rekening afgeschreven. Na herhaaldelijk, dringend verzoek de polis te beëindigen, geeft men niet thuis. Opzeggen kan niet zo maar. Afkopen, dat wel. Het kost je alleen maar meer geld. Wordt er een restant bedrag uitgekeerd wanneer de kosten lager zijn dan het gespaarde bedrag,? Nee

Mijn overleden moeder had bij Yarden 3 polissen 1 in natura pakketverzekering en 2 om de extra kosten te dekken… Nu blijft ervan de laatste 2 zoveel geld over en in de polis staat (art 6punt 3) Wanneer de kosten van de uitvaart lager zijn dan het verzekerde bedrag keert Verzekeraar het verschil aan de nabestaande uit voor zover wettelijk is toegestaan. Na bellen en mailen.. blijft er een groot bedrag over, Yarden zegt dat ze niets uitbetalen.. .Kan dit zomaar lijk me toch dat je als nabestaande recht heb op. Lijkenpikkers zijn het…

Oplichters zijn het,om de eerder afgesloten polis eenzijdig te wijzigen zodat je meer moet bijbetalen. Mismanagement, maar de heren zullen hun zakken en zaken wel geregeld hebben over de ruggen van die duizenden polishouders. In Nederland kom je hiermee wel weg.

Sedert 1971 verzekerd en 40 jaar premie betaald. Nu is er geen geld om aan de verplichtingen van de naturapolissen te voldoen. Waar zijn de zeer ruime beleggingsopbrengsten uit de jaren 70 en 80 gebleven. In de polis van AVVL staat nergens een clausule dat men de voorwaarden eenzijdig kan aanpassen. Ik zou niemand adviseren om met deze onbetrouwbare groep in zee te gaan.

Yarden? Begin er niet aan. Het is één grote boevenclub. Na 40 jaar premie betalen (1970 – 2010) werd mijn (AVVL) pakketpolis premievrij. Het pakket hield in: een geregelde uitvaart, incl toekomstige kostenstijging (indexering). Die zekerheid blijkt nu schijnzekerheid. De grafrovers van Yarden hebben AVVL overgenomen en vinden de polisvoorwaarden van AVVL te duur. Dat risico hebben ze bij overname aanvaard, maar desondanks mogen ze nu – met toestemming van de Nederlandse Bank (?!) – de voorwaarden wijzigen. Concreet: ik was premievrij en volledig gedekt, nu mogen mijn nabestaanden de helft vd uitvaart alsnog zelf betalen. Wat mij betreft mag Yarden failliet gaan en een stille dood sterven. En snel ook.

Zeer onvriendelijke service. Bij pogingen tot contact iedere keer lang in de wacht gestaan. Daarnaast werd er mij beloofd dat er terug gebeld werd, dit werd niet gedaan. Website is erg onduidelijk en verwijst onduidelijk door. In de voorwaarden van de verzekeringen staan vooral de rechten van Yarden centraal. Er zijn wel erg veel voorwaaren op basis waarvan Yarden het recht heeft om uiteindelijk niets uit te keren. Neem deze dus goed door alvorens jullie hier een verzekering afsluiten. Voor mij was het na het lezen hiervan duidelijk dit beter niet te doen.

Zeer en zeer slechte ervaringen! Je wordt van het kastje naar het muurtje gestuurd. Volgens mij is het er personeeltechnisch een chaos. Ondeskundig personeel, een goed antwoord krijg je niet! Men draait maar om de hete brij heen. Volgens mij, gelet op deze cultuur, kan een begrafenis en de afwikkeling in deze, wel eens zeer lang duren. Ik ben klaar met Yarden!

Mijn overleden moeder had een uitvaartverzekering bij Yarden. Ik probeer al weken contact te krijgen, via mail en telefoon. Als ik al iemand aan de telefoon krijg, dan word er gezegd dat er niemand van de afdeling mij te woord kan staan omdat het te druk is. Op mijn mails wordt niet gereageerd. Belachelijk dit. Zeer ontevreden over de afhandeling.

Houden zich niet aan afspraken. Niet mensgericht. Zolang je bij yarden zit kun je beter wachten met overlijden tot je bent overgestapt

Op m'n 22e lid geworden van AVVL: natura verzekering. Na 20 jaar was max. bedrag aan contributie betaald, en hoefde ik slechts nog jaarlijks administratiekosten te betalen. In 2000 mijn kinderen voor "Sinterkerst" een AVVL koopsompolis gegeven (elk ƒ 1800,00). WIJ hadden onze zaakjes goed en verantwoord geregeld. En TOEN kwam Yarden met z'n graaiklauwen, en verbouwde onze naturaverzekering tot een miezerig kapitaalverzekeringetje, en probeerde bij herhaling ons te verlokken tot "bijverzekeren". Protesteren hielp niet. Anderen gaan diefstal voor jaren de bak in, Yarden kan ongestoord blijven roven.

Onlangs hebben wij onze uitvaartverzekering bij yarden afgesloten. Dit ging op een duidelijke en persoonlijke wijze.

Bij Yarden is het eenvoudig om een keuze te maken qua uw persoonlijke uitvaartverzekering. Er wordt aan u een overzicht qua budget (mogelijkheden) bij overleiden, en de maandelijkse kosten van uw poliskosten betreffende uw uitvaartverzekering geboden.

Mijn uitvaartverzekering, Is duidelijk en transparant,en komt eerlijk over Je weet wat je krijgt en voor een redelijke prijs.

Verschrikkelijke ongeïnteresseerde man Simon Slager. Wist niks over de inhoud van de polis van mijn vader. Had niks bij, en kwam in een kloffie binnen. Bij de opbaring van mijn vader behandelde hij hem als een ding ipv een mens. Wat mij levenslang zal bijstaan hoe hij hiermee omging. Deze man is zo ongeschikt om met dierbaren om te gaan. En die ledenvoordeel die ze handhaven is een lokkertje. Want uiteindelijk betaal je alles duurder dan andere uitvaarten. Zoals bijvoorbeeld de kaartjes drukken vroeg deze meneer 260 euro voor. Die zouden ze zelf drukken en niet bij een drukkerij. Laat ik nu net bij een drukkerij werken en weten dat het drukken van kaartjes niet meer dan een paar tientjes is. Van het geld is niks meer over, en bedank kaartjes hebben wij niet eens mee kunnen nemen. Het was Schandalig en een litteken die zal blijven!! Deze man hoort en zou dit werk nooit meer mogen uitoefenen.

De website was overzichtelijk en ik kon snel een uitvaartverzekering regelen, de aanvraag was binnen een paar minuten klaar.

J.F. uit Middelburg zegt op 20 juni 2016: Zeer slechte ervaringen met Simon Slager franchise ondernemer van Yarden: Respecteert wensen van familie nauwelijks. Onprofessioneel, wij hadden een thuisopbaring hij behandelt je overleden dierbare als of het een stuk vod is. Rommelt met facturen van derde. Meerwerk wordt dik doorberekend, minderwerk wordt deels of helemaal niet vergoed. Deze man is gewoon absoluut ongeschikt als uitvaartverzorger! MAAK NOOIT GEBRUIK VAN ZIJN DIENSTEN!!

Toen ik naar een uitvaartverzekering zocht,kwam ik op de site van yarden uit… Zo overzichtelijk voelde gelijk vertrouwd. En dat vind ik met zulke zaken wel heel erg belangrijk. Voelt goed dank jullie wel

Bij dit bedrijf krijg je snel en duidelijk advies m.b.t. het sluiten van een uitvaartverzekering.

Helaas al gebruik gemaakt van jullie uitvaartverzekering.Dit was zeer goed.Vandaar ook aanmelding O.K Jansma bij jullie!

Ik heb de Yarden uitvaartverzekering afgesloten en werd zeer goed geholpen door de telefonist hij/zij was zeer behulpzaam om mij te helpen om mijn juiste keus te maken. In een woord voortreffelijke service.

het was makkelijk om uitvaartverzekering aan te sluiten via de website. het was iet helemaal duidelijk. ik heb het gedaan en ik weet niet of ik word begraven of gecremeerd. die punten moeten wat duidelijker zijn.

Aanvragen van uitvaartverzekering bij Yarden verliep zonder problemen

De website is gebruikersvriendelijk en biedt voldoende inzicht en keuzemogelijkheden voor een op maat uitvaartverzekering. Hoe de dienstverlening is wanneer er geleverd moet worden, kan ik nu niet beoordelen, omdat mijn vrouw en ik voorlopig nog niet van plan zijn om gebruik van de verzekering en de diensten van Yarden te maken. Deze beoordeling gaat over de website en het online afsluiten van de verzekering.

Vreselijk! Alles ging fout. Met 3 verschillende personen kontakt gehad, auto was smerig Twee keer over het zelfde muziekstuk gedraaid Muziek viel uit tijdens begeleiden van de kist Hoge rekening met zaken erop waar we niets van wisten. Via de achterdeur weg moeten Het was een aanfluiting! We wilden onze moeder een waardig afscheid geven, nooit meer yarden!

Na lang gezocht te hebben op internet bleek Yarden de enige te zijn waarbij ik een uitvaartverzekering voor alleen mijn dochter af te kunnen sluiten. Bij alle andere maatschappijen moest ik mezelf ook verzekeren terwijl ik al een verzekering heb.

Vandaag ook een brief gekregen van NothWest verzekeringen. Zonder enig overleg is mijn uitvaartverzekering daar gestopt en word dus overgenomen door Yarden. Hele vreemde gang van zaken en na heel lang in de wacht te hebben gezeten aan de telefoon krijg Ik tot mijn grote verbazing iemand van Yarden aan de telefoon die zegt morgen maar terug te bellen, omdat het zo druk is!(vind je het gek na zo‘n brief). Op mijn vraag of ze mij dan willen bellen krijg Ik als antwoord "daar kunnen we niet aan beginnen". Goed start zullen we maar zeggen!

mijne Heren ik krijg vandaag een brief in bus dat mijn uitvaart verzekering is overgenomen door Yarden dit is echter gebeurt zonder vooraf een medeling tedoen en dat vindt ik zeer onbehoorlijk U beslist wel over mijn geld. het feit dat Yarden het overneemt is niet erg maar zomaar een berichtje achter af valt mij tegen en of de nederlandse bank het nu wel of niet goed keurt ???? die valt toch niet om. dus de reden van mijn mail is dat U van tevoren de mensen moet inlichten en niet achteraf .

Om mijn uitvaartverzekering weer op peil te brengen heb ik een aanvullende verzekering op basis van een koopsom afgesloten. De informatie op de website is duidelijk en behoeft geen nadere uitleg. De koopsom was aantrekkelijk, gezien de huidige rentestand. Omdat er weinig werk aan deze verzekering vastzit voor Yarden vind ik de distributiekosten van € 169,- wel hoog. Dit bedrag geldt voor alle soorten verzekeringen, ook als er wel veel werk (toelichting, bezoek aan huis) voor Yarden aan vast zit. Een week na ontvangst van de polis had ik nog geen acceptgiro voor de betaling ontvangen, hoewel de verzekering binnen een dag op 10 al moet ingaan. Daar moet ik dus kennelijk zelf even achter aan gaan.

De aanvraag en afsluiten van onze uitvaartverzekering ging snel en netjes, heb alles online kunnen regelen en binnen een paar dagen hadden we de pollissen in huis. Echt super! Bedankt

Voor mij de beste uitvaartverzekering om af te sluiten. Goede service; een bevestiging van de aanmelding werd direct opgestuurd.

Zeer slechte ervaringen met Simon Slager franchise ondernemer van Yarden: Respecteert wensen van familie nauwelijks. Komt geen enkel afspraak na. Rommelt met facturen van derde zoals de advertentiekosten van de krant. Meerwerk wordt dik doorberekend, minderwerk wordt deels of helemaal niet vergoed al is in dit strijd met de verzekeringsvoorwaarden. Deze man is gewoon ongeschikt als uitvaartverzorger! NOOIT GEBRUIK VAN MAKEN!!

Ik vind yarden uitvaartverzekering een prima verzekering

Perongeluk door een stomme fout van mezelf een 2e uitvaartverzekering genomen, kon netjes geannuleerd worden binnen 30 dagen, prima.

1 tip. ik kreeg een mail met als onderwerp regel. Evaluatie van uw bestelling bij de yarden.nl‏ Ik had een uitvaartverzekering afgesloten en er zullen vast mensen zijn die de omschrijving "bestelling" niet handig vinden.

Mijn moeder had in 2012 deze verzekering afgesloten (overgestapt van Yarden, waar volledige begrafenis was geregeld), door agressieve verkooptechniek, In 2015 overleden. Alles zelf moeten regelen, ook al stond in de polis dat zij zouden verzorgen. Maar ja, dus niet op een zondag overlijden mensen. Ondertussen krijg ik geen terugkoppeling of ze nu gaan uitbetalen of niet, omdat de verzekering te kort geleden was afgesloten moet er nog onderzoek plaatsvinden!!!!!!!! Echt, erg genoeg dat je een ouder onverwacht en snel aan een agressieve vorm van kanker verliest, maar dat je dan vervolgens zo slecht wordt geholpen door een uitvaartverzekering (ook al bij het bellen op een zondag om het door te geven, zouden me terugbellen, ja hoor dinsdag, 2 dagen na het overlijden. ZEER ontevreden. Had nog polisje lopen bij andere maatschappij die heel vriendelijk, heel meegaand en snel e.e.a. hebben afgewikkeld.

Zeer slechte service. Ze verkopen het product als een kapitaal verzekering wat het niet is. Je hebt niets aan ze als je je verzekering nodig. Ze verzandden alleen in hun procedures en mag je hopen dat ze over drie weken goedkeuring geven. Je weet niet of ze ook uitkeren dus ben je voorzichtig met de te maken kosten. Uit ervaring nooit mee in zee gaan.

Helaas als je niet op de hoogte bent van andere uitvaartondernemingen kan je zomaar misleid worden bij de offerte. Bij thuisopbaringen gaat alles los dus: huur koeling nog eens erbij, de verzorging en laat je geen dure bloemist aansmeren zoals bij mij gebeurde. Ik was best ervaren en stonk er toch weer in. Dat geeft een bittere nasmaak.

Zeer slechte ervaring mat Yarden, komen hun afspraken niet na en ook bij de uitvaart draait het alleen om geld, het persoonlijke ontbreekt. We hebben alle premies opgezegd en elke keer blijkt dat Yarden het geld niet op tijd terug boekt. Ik heb al zeker 15 x met Yarden gebeld en elke keer bieden ze keurig hun excuus aan maar geld direct overmaken is er niet bij. Nu alweer 2 weken te laat.

Via Internet was mijn uitvaartverzekering prima geregeld,en kreeg mijn polis snel en overzichtelijk

De dame die de uitvaart kwam bespreken was onprofessioneel, onzorgvuldig en veel te amicaal. De rouwkaart die ze tevoorschijn toverde bevatte nota bene grove taal- én typefouten en toen we bij nader inzien de door de dame voorgestelde standaard dichtregel boven de aankondiging wilde wijzigen, bleek dat zonder meerkosten niet mogelijk, terwijl haar fouten er dus ook nog uitgehaald moesten worden. We hebben eerlijk gezegd nog niet eerder zo'n onprofessionele uitvaartbegeleider ontmoet.

Sinds mijn aanmelden van een uitvaartverzekeringen bij Yarden heb ik niks meer van jullie service vernomen.

Op de site van Yarden kon je precies vinden wat er allemaal in je uitvaartverzekering zit. Nadat je alles hebt ingevuld en verstuurd ontvang je thuis de papieren over de post en kun je je polis nog eens op je gemak controleren en nalezen. Ook heb je na het afsluiten nog een periode van 30 dagen bedenktijd. Tot nog toe komt het op ons positief over. Nu afwachten hoe alles verloopt, als we gebruik gaan maken van de verzekering.

Ik en mijn man zitten bij north west ik vindt het een prima verzekering voor weinig geld top

Drie ervaringen met bij Yarden verzekerden. Zeer verrassende, niet transparante facturen,naheffingen,polissen. Manipulatieve afhandeling en foutieve voorstelling van financiële dekking.

Drie ervaringen met reeds overleden en bij Yarden verzekerde familieleden. Professioneel in afhandeling,verzorging. Malafide en niet transparant in financiële afhandeling,voorlichting,advies en en vooral in 'naheffingen'

Yarden is een prima organisatie. Heb weliswaar geen verzekering bij hun, wil dit wel, maar poeh wat een professionaliteit! Deze ervaringen heb ik in Hoogeveen Drenthe opgedaan. Voor mij genoeg reden om van de huidige toestand af te komen en naar Yarden te gaan.

Zeer agresieve verkoopmethoden lijkt me een geval voor de OPTA lappen alle regels aan hun laars en blijven bellen totdat je koopt.! niet mee in zee gaan allerlei kleine lettertjes waardoor ze goedkoper proberen te zijn en toch maximaal geld kunnen verdienen

Ik ben nu al een paar jaar bij Yarden. Ik heb nog nooit negativiteit over ze gehoord. Ook ben ik tevreden over de kosten van de verzekering, ook dat deze niet zomaar omhoog gaat. Ik ben bij hun sinds ik 18 geworden ben, dat ik me bij hun ben gaan verzekeren is omdat mijn moeder ook bij hun is verzekerd en zij bij hun nooit negatieve ervaringen heeft gehad. Ook andere familieleden zijn bij hun verzekerd en we hebben ook uitvaarten van hun meegemaakt en het was altijd allemaal wel goed geregeld.

Het is vervelend dat klanten via Yarden na telefonisch advies extra bij moeten betalen. Wij hebben als tussenpersoon besloten u enkel te belasten voor de distributiekosten van euro 75,-. U wordt bij ons dus gratis telefonisch ondersteund bij uw keuze. Kijk hiervoor op www.dejongfd.nl of bel ons op 0599-671011. Wij helpen u graag bij het afsluiten van uw verzekering. Met vriendelijke groeten, De Jong Financiële Diensten.

@ N.L uit Maasbracht. Ik lees uw bericht op zeker.com. Ik vind het vervelend dat u niet tevreden bent over ons. Kunt uw gegevens mailen naar webcare@yarden.nl. Met vriendelijke groet, Yarden Webcareteam ^BS

Zelf had ik al een verzekering bij Yarden. Ik wilde een polis afsluiten voor mijn net geboren zoon (1 maand). Op de site de premie berekend en gebeld met Yarden om deze polis af te sluiten. Naast de distributiekosten (eur 75,-) werd ik achteraf verrast door een extra rekening van Eur 120,-. Ik had een telefonisch adviesgesprek gehad! Geen idee welk advies ik gekregen heb en daarnaast een duur tarief voor een telefoontje van 5 minuten! Yarden bedankt.

snap niet hoe ze aan mijn Mobiel Nummer komen .krijg zo een factuur van 175 euro en een verzekering vervolgens zijn ze ook nog niet te bereiken.

Beste marieke, Ik lees je beoordeling op zeker.com. Het is op basis van uw bericht niet mogelijk om uw gegevens in onze administratie te vinden. Ik nodig u uit een email te sturen naar webcare@yarden.nl. Wij nemen dan contact met u op. Met vriendelijke groet, Webcareteam Yarden ^BS

Ik ben al sinds mei 2011 bezig met de 'mede' werkers van Yarden om mijn uitvaart verzekering hoger af te sluiten. D.w.z. ik wil me verzekeren voor 12.500 euro ipv de armzalige 6000 nu. Nu zou je zeggen; zo iemand hark je binnen. Maar nee hoor. Er is mij tot drie (!) keer toe verzekerd dat ik binnen drie dagen de papieren binnen zou hebben en dat er binnen een week iemand zou bellen om bij me thuis langs te komen. Nou…ik wacht nog steeds!!!!!

Rommelaars zijn het, niveau 2e hands autoverkopers. Geen benul van de branche waar ze werkzaam zijn, nee als ze maar geld verdienen! En uitkeren en verzorgen is even ingewikkeld als geld terug te ontvangen van de belastingdienst. Gr.Ron

De dame die bij het overlijden van mijn opa de uitvaart kwam regelen was zeer onproffesioneel. Ze maakte herhaaldelijk fouten, schoffeerde de pastoor, maakte ongepaste grappen over dat deze man wel op het strand zou liggen, dit terwijl mijn oma zeer gelovig is. Drong voortdurend haar mening op wbt de invulling van de dienst, al dan niet avondwake enz enz. We voelden ons erg opgejaagd om keuzes te maken mbt kist ( ze liet alleen de houten, dus duurder dan de spaanplaat, zien). Liet duidelijk blijken dat het haar te lang duurde. Ook gemaakte afspraken bleken later op miraculeuse wijze veranderd te zijn in de duurdere optie. Vergat de kleding voor de overledene… Etc etc Ook tijdens de dienst in de kerk waren de 6 dragers van Yarden op vervelende manier aanwezig. Terwijl de dienst nog niet af was wilde ze de kist al naar buiten rijden… Gelukkig was de pastoor ( ben zelf niet gelovig) een vriendelijke jongenman, doortastend genoeg om dit tegen te houden op eén manier waardoor dit niet storend voor mijn oma was. Voor ons dus NOOIT meer yarden!

NorthWest heeft een goed product dat goedkoper is dan mijn oude verzekering bij Reaal.

Afgelopen maan is mijn moeder overleden. De gehele dienstverlening is door Yarden gedaan. Mijn moeder is thuis opgebaard. Ik moet zeggen, dat de gehele dienstverlening vlekkeloos is gedaan. Ik ben hier zeer tevreden mee. Ook de rouwbrieven en dankkaarten zijn keurig verzorgd. Yarden neemt zo best veel uit handen.

Ik heb een goede review over Yarden omdat ze goed de tijd nemen om met je te kijken wat je graag wilt op je uitvaart en aan de hand hiervan bepaal je samen een bedrag. Ook zijn ze goed bereikbaar als je nog vragen hebt. Wel is het raar dat als je besluit je bedrag per maand te verhogen, dan krijg je vanaf dat moment daar een aparte acceptgiro voor binnen. Dus voor 2 personen is dat elke maand 4 acceptgiro's, ik denk dat dit makkelijker moet kunnen.

Dutchproblogger Ernst-Jan Pfauth weet het ook goed te verwoorden: Social media zijn ttnelotse de9 ontmoetingsplaats voor de trendsetters onder de nieuwe-mediagebruikers – tot die weer iets nieuws ontdekken. Pfauth ontwaart “een nieuw nieuwsrondje”. Die trendsetters halen hun harde nieuws van sites als Nu.nl. Door van nrc.nl “de site van de snelle duiding” te maken, zoals hij het omschrijft, wil hij die voorhoede bewegen daar naartoe door te klikken voor duiding, achtergronden en analyses. Bevalt hen wat zij daar vinden, dan zullen zij hun vrienden en followers daarop wijzen via Twitter en Facebook, waardoor de nrc-site hopelijk meer bezoekers krijgt.

Having been at the original meiteng that this idea came from, I was really sad to miss this day, so it is amazing to see so many wonderful gardens that I hadn't seen when we all went door-knocking! So exciting, will bust a gut to not work next year. And can we make it Rusholme? Well done everyone, it's inspired several of my friends who came round and are now full of renewed enthusiasm (though I do think Moss Side terraces have much larger yards than Rusholme!!)

Ik ben al heel lang verzekerd bij Yarden (vroeger AVVL). De administratie van Yarden is rampzalig. Elke keer als ik een verzekering wilde wijzigen of een andere vraag had, werd deze wijziging of vraag vrijwel nooit correct afgehandeld. Dat wil zeggen: er werd foutieve informatie gegeven en/of een wijziging werd niet juist doorgevoerd.

NorthWest is de enige verzekeraar die met een sommen verzekering werkt, alle kosten die gemaakt worden in het kader van de uitvaart is gedekt. Daarnaast hebben ze een lage premie, geen doorloop provisie en verzekeren ze op maat; dus op basis van jouw specifieke wensen m.b.t. jouw uitvaart.

Hebben eenzijdig de natura verzekering omgezet in een kapitaalverzekering. Nu kan maar de helft van mijn lijk gecremeerd worden. Kifid heeft Yarden ook al op vingers getikt. Onbetrouwbare dievenbende is het!!!! Google eens op Yarden en en bloc en je weet genoeg (bv https://weblog.independer.nl/persbericht/73-uitvaartverzekeraars-kan-eenzijdig-premie-of-dekking-wijzigen/).

Het is een goede duidelijke overzichtelijke verzekering met duidelijke polissen. Alleen hebben wij meerdere polissen lopen en wij kregen dus ook voor iedere polis een apparte envelop. Dus dan kregen wij 17 yarden enveloppen in de bus en dat vind ik onzin.

Blijven bestaande klanten uitknijpen, nu hebben ze de indexering stopgezet. Alles tegen de polisvoorwaarden in. Oplichters

oplichters zijn het ze luisteren totaal niet naar uw wensen, sturen onduidelijke facturen, veranderen je polis op verkeerd, hogere bedragen dan afgesproken etc. En als je belt lijkt het allemaal zo duidelijk afgesproken maar als je dan weer een nota krijgt klopt er weer niets van.. na veel gebakkelei zijn we gelukkig overgestapt maar ze blijven gewoon facturen sturen.

We hadden een verzekering plus een aanvullende verzekering beiden met een goede dekking.De crematie was simpel, weinig mensen, eenvoudige kist,paar mensen die iets dronken of plakje cake aten. We hebben zelf de afscheidskaartjes gemaakt. Toch kregen we te horen dat we bijna alles hadden opgemaakt. Ze maken een rekening achteraf en zorgen dat die altijd op 0 uitkomt.Na enorm veel gedoe iets terug gekregen wat uitzonderlijk blijkt. Voelt als een enorm winstbejag voor Yarden!

Gelukkig heb ik in de praktijk nog geen enkele ervaring met Yarden gehad en hoop daar voorlopig ook nog geen ervaring mee te krijgen. Ik was vanaf het begin bij een andere organisatie aangesloten, maar deze organisatie is later opgegaan in Yarden. Hierbij zag ik toen geen reden om hierin niet mee te gaan.

De dame die ons geholpen heeft tijdens de uitvaart van mijn schoonmoeder heeft alles prima verzorgd. Maar wat we erg vreemd vonden is dat we een extra verzekering hadden voor uitbreiding van van alles en nog wat en juist heel minimaal alles hebben benut. Toch kregen we tot op heden niet het geld terug waar we recht op hadden. Ze maken hoe dan ook een rekening die steeds op 0 uitkomt….We hebben zelfs geen bedankkaarten gestuurd omdat we maar zo weinig mensen hadden op de crematie, we hadden totaal geen idee hoeveel geld we te besteden hadden en de afrekening moet na maanden nog steeds komen en blijkbaar moeten we zelf een verzoek indienen om wat retour te krijgen.Ik vraag me af of er toezicht op gehouden wordt hoeveel geld er over blijft en wat daarmee gebeurd van alle klanten.

Enorm goed nieuw concept, eenmalige afsluitkosten betaald en betaal een enorm lage premie om 8000 euro te verzekeren! Ik ben er erg blij mee. Eenmalige kosten heb ik moeten betalen bij eerste maandpremie, top!

Veel te duur. Dat mensen daar nog in trappen. Er zijn voordeligere aanbieders. Ook hun provisie aan tussenpersonen is veel te hoog.

Goede ervaring met uitkering van Yarden bij overlijden, heb daarom mijn gezin via Yarden verzekerd.

Goed verzorgd de polis van Yarden, maar de website van Yarden is ingewikkeld (ben er wel met wat hulp uitgekomen om mijn vraag te kunnen beantwoorden).

Een tijdje terug werden mijn man en ik telefonisch geinformeerd over de uitvaartverzekering van Yarden. Na een goed gesprek, werd gevraagd of wij misschien wat meer informatie zouden willen over Yarden. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Nou hoor je dat wel vaker, maar bij Yarden betekende dat ook echt vrijblijvend. Bovendien hadden ze een leuke aanbieding dat als je overstapte je 1 procent meteen terug kreeg van je verzekerde bedrag.

Ik heb een goede ervaring met mijn uitvaart verzekering van Yarden.SInds kort ben ik verzekerd bij yarden en ze hebben voor mijn belangen een passende verzekering in elkaar gezet.ZE leggen alles prima uit en duidelijke communicatie.MIjn maandelijkse kosten valt ook erg mee.YArden regelt alles en dan ben je verzekerd.KInderen onder de 18 jaar zijn gratis mee verzekerd.

ik heb een goede ervaring met yarden.Toen ik een keer een andere uitvaart verzekering af sloot en ik verkeert voorgelicht werd heb ik yarden mijn oude maatschappij ingeschakeld en die hebben mij toen uitstekend geholpen daarbij.

Toen onze vader begraven werd, wilde onze moeder eigenlijk liever niet een afscheidsbezoek. Dit vanwege een negatief afscheidsbezoek van een familielid dat zij eerder heeft meegemaakt. Wanneer ze namelijk nadenkt over het overleden familielid komen er altijd weer beelden naar boven waaraan ze liever niet herinnert wordt. Echter wilden wij, de kinderen wel graag een laatste afscheidsbezoek. Samen met Yarden zijn we toen om de tafel gaan zitten en is er toch besloten om een laatste afscheidsbezoek in te lassen. Onze moeder zou pas van de mogelijkheid gebruik maken om afscheid te nemen wanneer onze reacties positief waren. Toen dit zo bleek te zijn, is ze ons en de bemiddeling van Yarden hierin erg dankbaar. Omdat ze op deze manier voor het laatst goed afscheid heeft kunnen nemen van haar man, zoals hij was. Tijdens het verhelderende gesprek van Yarden zijn alle wensen van mijn vader omtrent de uitvaart en die van de familie aan bod gekomen. Zo wilde mijn zus graag meerijden met de rouwauto, omdat ze het anders een vervelend gevoel vond om hem daar achter te laten. Ook dit was mogelijk. Al deze facetten zorgde ervoor dat het een uitvaart was die persoonlijk was tot het einde, de bemiddeling van Yarden heeft hier zeker aan bij gedragen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen