PC Hooft Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering van PC Hooft Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

De PC Hooft Groep is verzekeraar en verzorger van uitvaarten die alle dienstverlening rondom de uitvaart in één organisatie aanbiedt.

Voordelen van een PC Hooft Uitvaartverzekering

Voordelen van PC Hooft:
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • Waardevast pakket aan diensten binnen PC Uitvaart-regio
  • Geen onverwacht extra hoge kosten voor nabestaanden
  • Aanvullende verzekering eenvoudig af te sluiten
  • Op elke leeftijd af te sluiten
  • Aantrekkelijke premie
  • Geen gezondheidsvragen

Deze informatie wordt verstrekt door PC Hooft en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze uitvaartverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de PC Hooft Uitvaartverzekering met andere uitvaartverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
PC Hooft Uitvaartverzekering Ervaringen Nuvema Uitvaartverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: PC is misleidend! Ze verkochten mijn vader een naturapolis, de beste man wist niet wat dat was en ... Mijn Moeder is op kort geleden overleden. toen ik aan kwam wist ik niet wat te doen. De buurman kw...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van uitvaartverzekeringen bij PC Hooft


Vermeldingen en recensies van PC Hooft

Ontdek verdere meningen die er zijn over PC Hooft:

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg
PC Hooft is op 1 January 2007 door Stichting Keurmerk Uitvaartzorg voorzien van het Keurmerk Uitvaartzorg.

Ervaringen met de PC Hooft Uitvaartverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(8 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de uitvaartverzekering van PC Hooft

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een PC Hooft Uitvaartverzekering niet aanbevelen

uit Heemskerk zegt op 22 August 2018:

PC is misleidend! Ze verkochten mijn vader een naturapolis, de beste man wist niet wat dat was en zei tegen ons dat hij een koopsompolis had. Toen hij overleed waren wij in het buitenland en moesten al zaken regelen waar wij de plaatselijke uitvaartverzorging voor hebben benaderd. Eenmaal thuis bleek het om een polis te gaan waarbij de PC de uitvaart moet regelen en wel in Amsterdam(!) terwijl wij in IJmuiden wonen. De polis van mijn vader was in 2013 al 4600 euro waard maar we kregen slechts 3172 uitbetaald! Geen enkel begrip, medeleven of tegemoetkoming! Een hele starre onderneming die ik nooit zou aanbevelen aan iemand!

uit Amsterdam zegt op 14 September 2015:

Overwoog om de uitvaart bij PC Hooft te verzekeren. Na telefonisch contact, geen denken aan. Zeer klantonvriendelijk. Werd voortdurend onderbroken, meneer luisterde niet goed en deed kleinerend. Als hij het antwoord niet wist, dan zei hij: dat moet wel afgedekt zijn, kan niet anders. Hij wilde en kon de premie niet telefonisch berekenen. Ik gaf aan dat website het niet deed, hij vond dat kul, had hij nog nooit gehoord.

uit D zegt op 18 December 2014:

Waardeloos. Je bent koopwaar.
De overledene niet op de juiste plaats maar wel een bedrag op de offerte hiervoor in rekening brengen.
Ik werd aangesproken met de naam van de overledene en onbeschoft geholpen aan de telefoon nadat ik keer op keer verkeerde documenten ontving.
Ga liever naar een andere voor je uitvaartverzekeringg!!!

uit Tilburg zegt op 3 October 2014:

Ik werd gebeld weer door een andere verzekering die voor pchooft werkt. Vraag door de telefoon om mijn wensen voor de uitvaart even door te spreken. Dit was zo gebeurt en ik zou een papier ontvangen met mijn uitvaartwensen zodat hun weten hoe en wat als ik kom te overlijden. Vandaag belde iemand op of de brief aangekomen was en alles duidelijk was controle van werknemer naar werknemer. Ik zei ja in zoverre wel. Komt ie aan dat de kosten van 187,50 omlaag konden naar 36 euro als ik inging op een soort kortingsaktie! Ik zei 187,50 waarvoor? Voor dat papiertje dus! Niks gezegd dat daar een bedrag voor stond vandaag dus duidelijk geworden maar al wel afgeboekt! Stelletje oplichters zijn t! Heb nu al spijt dat ik over gestapt ben van yarden naar deze schijnheilige oplichters!

uit Enkhuizen zegt op 2 August 2014:

Als uitvaartverzorgers kregen we een telefoontje van een oudere heer (72 jaar) die bijna vanaf de geboorte kinderverlamming had gekregen. Per telefoon werd hem een standaard verzekering aangeboden voor het uitvoeren van de complete uitvaart (met steen, controle, grafrechten etc) voor € 6000. Na onze berekening kwamen wij op bijna €11.000. Met ons lagere tarief van € 50,-/uur konden wij hetzelfde aanbieden voor €9000. Dus PC-Hooft verzekering ongedaan maken en een nieuwe kapitaalposis afsluiten met vrijheid van keuze. Kostte slechts €1200 meer voor € 3000 verzekering. We zijn nu al 3 weken bezig en zeker 20 telefoontjes verder en nog is het niet geregeld en is de premie niet teruggestort. Ondanks een afgegeven volmacht moest mijnheer zelf een brief sturen om op ze zeggen. Afsluiten is dus gemakkelijker dan opzeggen

uit Amsterdam zegt op 3 September 2013:

Ik was sinds ca 1977 bij PC verzekerd. Net als mijn ouders dat al lang waren. Betrouwbaar en Amsterdams. Een aantal jaren geleden ben ik plotseling overgegooid naar REAAL! Zonder te vragen en zonder mogelijkheid om bij PC te blijven. Dus ga lekker naar bijv Yarden, die zijn wel betrouwbaar.

zegt op 3 September 2013:

Ik was altijd verzekerd bij PC. Een aardige Amsterdamse Cooperatie. Plots ben ik overgegooid naar REAAL. Een groot landelijk bedrijf met winstdoelstelling. Ik wilde dit echt niet, maar had geen keuze. Kortom, kiezen voor PC Hooft houdt in dat u koopwaar bent en zo maar verkwanselt wordt aan de hoogst biedende.

uit Amsterdam zegt op 31 March 2013:

Er is slechte communicatie geweest, ik heb alsnog veel zelf moeten regelen, als bv bank rekening blokkeren. meer rouwkaarten gehad dan gevraagd, hier kwam ik later achter en dacht dat een aantal vrienden van overledene geen uitnodiging had gehad. ik heb voortijdig de rekening opgevraagd, die was nog niet klaar maar volgende dag al op de mat, een klacht telefonisch ingediend, maar die was niet gemeld. veel stress van gehad.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen