DELU Uitvaartverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar DELU

DELU Uitvaarzorg is sinds 1901 actief en is ontstaan uit uitvaartvereniging Draagt Elkanders Lasten. DELU is een moderne uitvaartverzekeraar.

Voordelen van deze uitvaartverzekering:

  • Een afscheid zonder financiële zorgen
  • Uitvaartpolis speciaal bedoeld voor kinderen mogelijk
  • Toekomstige kostenstijgingen gedekt

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de DELU Uitvaartverzekering

Uitvaartleider toont maar weinig betrokkenheid, als een ambtenaar met zijn stropdas tussen de la. Geeft matig informatie en laat nabestaanden veel zelf uitzoeken of regelen. Kritiek maakt hem boos, maar dringt niet verder door. Jammer, nu we (helaas) hebben ervaren hoe het ook kan.

Delu vindt het heel moeilijk om te gaan met het feit dat iemand kiest voor een andere uitvaartmaatschappij i.p.v. Delu. Delu is ronduit onbeschoft naar de derde partij (die er ook niets aan kan doen dat de keuze niet op Delu is gevallen) en stelt zich uiterst onprofessioneel op door uitbetaling van het verzekerde bedrag te stagneren. Dit terwijl ze zelf ook nog eens flinke winst opstrijken door slechts 70% uit te keren omdat de verzekerde (of uiteraard diens nabestaanden) heeft (hebben) gekozen voor een andere uitvaartmaatschappij.

Komen afspraken niet na en geven ook geen antwoord op verzonden mails Zegt genoeg hoe men handeld

Ouderwets. Denken niet mee in de wensen van de klant over de uitvaart / werken wensen die anders dan "gewoon" zijn juist tegen. Uitvaart ondernemer wordt vlák voordat voor ons de emotionele dienst begint zelfs boos, als we aangeven hoe we het willen (niks was voor besproken omdat hij simpel weg niet aanwezig was en niks van zich liet horen). Erg slechte ervaring mee hoe wij zijn benadert en behandeld. Achteraf wordt onze visie op de samenwerking weggewimpeld met dat het allemaal prima was verlopen.

Deze mensen komen telefonische verstrekte informatie niet na. Telefonisch wordt deels uitkering toegezegd. Later blijkt dit onjuist te zijn en hebben we recht op niets. ze blijven de polisvoorwaarden maar aanhalen…

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen