Voogd & Voogd Scooterverzekering

★☆☆☆☆ 3.2/10 (17 reviews)

Logo verzekeraar Voogd & Voogd

Voogd & Voogd is een gevolmachtigd assurantiebedrijf met als kernactiviteit autoverzekeringen en alles wat daar aan schadeverzekeringen bij hoort.

Voordelen van Voogd & Voogd:

  • Breed en concurrerend aanbod aan verzekeringsproducten
  • Snelle en efficiënte schadeafhandeling
  • Innovatieve verzekeringsproducten die de diversiteit en actualiteit van de verzekernigsproducten veiligstellen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Voogd & Voogd Scooterverzekering

Begin 2018 heb ik mij bij Diks Verzekeringen aangemeld. Aangezien Diks Verzekeringen mij niet direct van een verzekering kon voorzien (weekend) heb ik mij aangemeld bij de ANWB voor een Bromfietsverzekering en heb mijn verzekering bij Diks Verzekeringen direct geannuleerd. Ik wilde namelijk al direct van mijn scooter gebruik kunnen maken. Ruim een week na de opzegging werd er alsnog de premie ingehouden door Voogd

Wat een klote bedrijf verzeker hier nooit je scooter of wat dan ook

mijn verzekering,s adviseur in Poortugaal heeft in een gesprek van 10 min ,meer leugens verteld ,die ik anders niet eens in een jaar te horen krijg . zelfs over de premie zag hij nog kans te liegen , dit was eens maar noooooooooooit meer

Ik was eerst verzekerd bij een andere maatschappij die een jaar later overgenomen is door voogd

Vanwege de verkoop van mijn scooter wilde ik de verzekering opzeggen. Ik had net de premie betaald voor een vol half jaar en zat nog binnen de dertig dagen annulerings- termijnoor verlening. Brengen ze NB € 16.65 royementskosten in rekening! Zo word je hartelijk bedankt voor 7 jaar schadeloos rijden en trouw betalen.

schandalige verzekering NOOIT verzekeren hier!! Asociale grote mond van de mensen van de klant service. vrijwaring 2 x door gefaxt ze blijven incasso's sturen! ik heb werkelijk nog nooit zo een schandalig bedrijf meegemaakt!!!

Bij opzegging van scooterverzekering doet deze verzekering zo MOEILIJK!!! Mijn zoon heeft vorig jaar zijn scooter verkocht en wilde zijn verzekering opzeggen. Dit kan alleen met een vrijwaringsbrief maar deze is hij kwijt ivm tussentijdse verhuizing. Hij moet nu dus blijven betalen! willen ze dubbele premie ontvangen? diegene die hem gekocht heeft zal hem toch ook verzekerd hebben! waarom kun je een autoverzekering wel per direct opzeggen en een scooter niet??? Ik vind het een rare situatie

Beste Mensen , Verzeker hier ABSOLUUT NIET je brommer of scooter de nazorg is schrikwekkend . Deze oplichters willen alleen maar de lusten en niet de lasten. totaal geen begrip voor de situatie. Wij zijn al 4 jaar verzekerd met onze scooter bij Voogt en Voogt. Nu het volgende in onze wijk is de gemeente bezig met een reorganisatie en nieuwe huizen te bouwen. De laatste 2 jaar is een drama in verbant met de postbezorging. Onze brieven bussen van de hele woonwijk Zijn weggenomen bij onze woningen en we kregen een tijdelijke brievenbus (gezamenlijk) 500 meter buiten de woonwijk. U snapt het al het was een drama met de postbezorging en voor ons absolute onmacht. Nu het volgende wij hebben het afgelopen jaar niet de acceptgiro van €40 .- ontvangen in verband met de reorganisatie . Nu moeten wij €330.- gaan betalen aan het cjib omdat Voogt en Voogt niet een art. 34 Verklaring aan ons te stuuren. Zelfs met onze klacht doen ze helemaal niets , waar gaat dit over. Van het motto de KLANT IS KONING Hebben ze bij VOOGT en VOOGT nog nooit gehoord. Mensen betaal liever €25.- meer bij een andere maatschappij dan bij deze oplichters. Tevens moest ik op dezelfde Scooter verzekekering €13.- meer betalen omdat ik 30 meter in de straat ben verhuist En dit kan en mag allemaal. Wij zeggen ook per 1 mei onze verzekering op bij VOOGt en VOOGT Een zeer teleur gestelde klant,

Hele slecht verzekering, niet afsluiten. Duurt allemaal maanden voor je ook maar iets te horen krijgt, alles gaat ook via 2 tussen personen, wat het nog 10x langer duurt. 1 van mijn sleutels was kapot gegaan en kon ik dus niet bij voegen bij de schade service. Krijg ik ineens te horen dat ik daardoor ineens niks meer krijg? Stelletje oplichters.. nooit meer deze stront idioten

Zowel ik als mijn vriendin hebben een bromfiets ruim een anderhalf jaar geleden verkocht. vrijwaring opgetuurd dus opgelost? Nu naar anderhalf jaar begint men weer met geld afschrijven? gebeld en vervolgens een grote bek over administratiekosten en evengoed betalen totdat we een vrijwaring hebben. Uitgelegd dat we via de RDW een andere gingen opvragen maar de man zette via de telefoon grote druk. Absoluut niet meedenken, grof aan de telefoon en bij beide afzonderlijke polissen is dit dus fout gegaan. Nooit meer.

DEZE verzekering niet nemen!!!!!! Betaal paar tienstjes meer dan deze klote bedrijf. Ik heb taxatierapport betaald en schade is door leaseplan rekent (tegenpartij) maar heb inmidels na 3 maanden verder nog steeds mijn kosten voor het rapport van 100 euro teruggekregen. Zij geven aan dat ik dity moet afwachten. Krijg een arrogante antwoord van de klantenservice. Ik heb zojuist een mail gestuurd naar Tros Radar, Kifid en verbond van verzekeraars. Nogmaals neem deze dubieuze maatschappij niet. Zij zouden op een zwarte lijst geplaatst moeten worden. Mijn schadenr bij Voogd en Voogd is 1608782.

heb al een paar keer een ongeluk gehad de verzekering gaat wel iets omhoog maar ben nog nooit geweigerd heb zelfs me auto hier verzekerd gehad en dat liep echt top nu voor de bromfiets ook kan via de site van poliscounter.nl de verzekering overzetten van de ene snorfiets naar een andere snorfiets zonder problemen echt een fijne verzekeraar

afhandeling van de schade duurt veel te lang. geld besparen doe je door mensen aan het lijntje te houden. van december tot heden alles afhandelen moet mogelijk zijn denk ik. als je zelf niet beld hoor je ook niets van voogd en voogd. nu kijken of ze de belofte na komen de helft overmaken daar ik mijn hand gebroken heb en de scooter pas gemaakt gaat worden als mijn hand uit het gips is, dan wordt deel 2 vergoed.. maak je eigen regels en bedonder je klanten.

Nooit ongelukken gehad dus ook nooit echt contact gehad met de verzekeraar. Wel is de premie mooi omlaag gegaan en betaal ik nu heel weinig per jaar! Prima verzekering.

De premie ging voor de 3de keer omhoog vanwege het grote aantal schadegevallen en claims. Inmiddels alweer 20 euro duurder als toen ik de scooterverzekering afsloot. Ik zeg 2 dagen voordat het nieuwe verzekeringsjaar begint de verzekering op. Het vrijwaringsbewijs staat idd 4 dagen pas op naam. Okay. 42 eurocent premie te betalen en 51 cent incl BTW. Maar nu….. €13,01 kosten???? Voor 3 dagen premie?? Boeven zijn het en afzetters! Uiteraard de 2de scooter ook direct weggehaald en overgestapt naar UnieGarant. Heel veel goedkoper.

Ik had een aanrijding gehad met een fietser. Gelukkig was de fietser fout. Mijn verzekering had de fietser allang alles uitbetaald en afgehandeld, terwijl de verzekering van de tegenpartij niks liet weten. Uiteindelijk zelf erachter aan moeten gaan om mijn geld te krijgen. Vervolgens zou ik 500 euro krijgen, maar storten ze maar 150 omdat ik ineens maar 30% krijg. Afzetters.

Zeer onvriendelijk en onberijkbaar en als je n nummer hebt gooien ze de hoorn erop ik adviseer hier niets meer af te sluiten .

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen