Meeùs Scooterverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Meeùs

Meeùs wil een gids zijn voor haar klanten. Meeùs neemt uw zorg over uw verzekeringen, hypotheken en pensioen graag uit handen.

Voordelen van Meeùs:

  • 80 jaar ervaring
  • Twee weken bedenktijd
  • Snelle schadeafhandeling
  • Dagelijks opzegbaar

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Meeùs Scooterverzekering

Ik heb 30 April online de verzekering aangevraagd en nog steeds is alles in behandeling, ik wacht nu bijna een week ik hoor of niks van Meeus, ik wacht nog 2 dagen en dan kunnen ze mijn rug op. Bij elke verzekering die ik in het verleden heb afgesloten, kon ik gelijk rijden en werd alles snel geregeld.

Ik heb zojuist mijn scooterverzekering gewijzigd. Mijn complimenten voor het gemak waarmee dit via uw website gerealiseerd kon worden.

Vorige week heb ik een brommer gekocht. Ik heb gegoogled naar goede en goedkope verzekeraar. Bij Meeus was de premie het goedkoopst. Scheelde wel 40% met Centraal Beheer! Ook kreeg ik gelijk via mail bericht dat mijn verzekering was geaccepteerd. Ik hoop dat ik de verzekering nooit nodig heb maar dit is in ieder geval goed geregeld!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen