MoneYou Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 6.4/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar MoneYou

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Voor jezelf of het hele gezin
  • Ook uitwonende, studerende kinderen meeverzekerd
  • Inclusief dekking bij geschillen in het verkeer
  • Uit te breiden voor hulp bij geschillen met (voormalig) werkgevers

Onafhankelijke beoordelingen voor de MoneYou Rechtsbijstandverzekering

De MoneYou Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De MoneYou Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De MoneYou Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de MoneYou Rechtsbijstandverzekering

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van Moneyou gehoord maar een paar maanden geleden heb ik een rechtsbijstandverzekering bij Moneyou afgesloten, daar gaat deze ervaring ook over. In Mei was ik ontslagen omdat mijn oude werkgever moest bezuinigen. Dat ik ontslagen werd was al erg genoeg maar mijn oude werkgever vertikte het om mijn laatste maand uit te betalen verschillende keren heb ik op meerdere manieren geprobeerd mijn geld te krijgen. Dit hielp allemaal niet, mijn werkgever kwam telkens met een smoes om de betaling uit te stellen. Uiteindelijk heb ik beroep gedaan op mijn rechtsbijstandverzekering bij Moneyou. Na tussenkomst van een advocaat ging mijn oude werkgever over stag en is het salaris inmiddels volledig overgemaakt. Mijn ervaring met moneyou is dus prima!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen