Lancyr Rechtsbijstandverzekering

★★★★☆ 8.3/10 (5 reviews)

Lancyr Verzekeringen Ervaringen

Lancyr onderhandelt scherp bij grote verzekeraars en kan consumenten daarom verzekeringen aanbieden tegen zeer voordelige premies en voorwaarden.

Voordelen van Lancyr:

  • Scherpe inkoop; dus zeer voordelige premies
  • Deskundigheid en een onafhankelijke positie

Onafhankelijke beoordelingen van rechtsbijstandverzekeringen bij Lancyr

De Lancyr Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Lancyr Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.

De Lancyr Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Lancyr Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.

De Lancyr Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8 en is daarmee de Beste uit de test.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Lancyr Commercial Twijfelaar (2009)

Goedenwel.nl Waarom een Rechtsbijstandverzekering? (2009)

Ervaringen met de Lancyr Rechtsbijstandverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen