Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Delta Lloyd

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Simpele premieberekening
  • Complete dekking
  • Bijstand vanuit een grote en deskundige organisatie met veel ervaring op diverse juridische gebieden

Onafhankelijke beoordelingen voor de Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering

De Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,4.

De Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

De Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen