Bruns ten Brink Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Bruns ten Brink

Bruns ten Brink is een in 1940 opgericht assuradeurenbedrijf. Het kantoor is gevestigd in Wormer en zij hebben zo’n 50 medewerkers.

Voordelen van Bruns ten Brink:

  • Bruns ten Brink treedt op als algemene schadeverzekeraar
  • Bij het tot stand komen en onderhouden van verzekeringscontracten treedt Bruns ten Brink op als verzekeraar

Onafhankelijke beoordelingen voor de Bruns ten Brink Rechtsbijstandverzekering

De Bruns ten Brink Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,1.

De Bruns ten Brink Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,2.

De Bruns ten Brink Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Bruns ten Brink Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Bruns ten Brink Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Bruns ten Brink Rechtsbijstandverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen