Zwitserleven Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Zwitserleven

Zwitserleven is een puur Nederlandse financiële instelling die zich vooral richt op de Nederlandse retailmarkt, inclusief het midden- en kleinbedrijf.

Voordelen van Zwitserleven:

  • Een puur Nederlandse verzekeraar die zich richt op het verzekeringen van het pensioen
  • Gevarieerd aanbod van diensten en producten gericht op het inkomen voor later

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Lage premie
  • Gegarandeerde uitkering
  • Direct verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Zwitserleven Overlijdensrisicoverzekering

De Zwitserleven Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Zwitserleven Overlijdensrisicoverzekering

Een groot drama, AEX is bijna 200 punten gestegen in de betreffende tijd, maar ik heb een negatief beleggingsresultaat. Ik leg zelf bijna 1400 euro per jaar in, en ben bij zowel Zwitserleven zelf, als bij de tussenpersoon ruim bijna 300 euro aan 'kosten' kwijt. Dus 1400 inleggen en 700 overhouden. Niet doen dus. Ik ga me nu ook aanmelden bij een stichting betreffende woekerpolissen en kijken of hier iets aan gedaan kan worden.

Op de televisie zag ik vaak de reclames voor Zwitserleven, waardoor deze naam bij mij was blijven hangen. Nu ik een levensverzekering wou afsluiten ging ik kijken bij deze verzekeringsmaatschappij. En ik zag dat de premie prijzen in combinatie met de voorwaarden die Zwitserleven stelt erg goed zijn na mij mening. Daarna heb ik uiteraard gekeken bij andere vezekeraars of daar betere/goedkopere levensverzekeringen te vinden waren. Maar eigenlijk was het overal duurder of ongeveer de zelfde prijs. Dus toen had ik mijn levensverzekering afgesloten bij Zwitserleven. Ik kreeg als welkomskado ook nog eens een kadobon van 30 euro voor Bol.com, waarmee ik meteen een paar dvd’s heb bestelt. Tot nu toe zeer tevreden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen