RVS Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar RVS

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • RVS heeft onlangs de premies sterk verlaagd
  • De RVS-adviseur helpt je bij de juiste invulling van de verzekering
  • Sluit goed aan op een RVS Hypotheek
  • Afsluiten zonder risico: je krijgt 30 dagen bedenktijd

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de RVS Overlijdensrisicoverzekering

Als uitvaartondernemer verzorg ik met regelmaat het indien van uitvaartpolissen bij diverse verzekeraars. De RVS polis springt er bovenuit als het gaat om slechte dienstverlening. Na het indienen van de polis duurt het vaak meer dan 2 maanden voor de RVS overgaat tot uitkering. De nabestaanden moeten echt heel lang wachten voor ze het geld waar ze recht op hebben krijgen uitgekeerd. Als ondernemer proberen we de nabestaanden bij te staan door het indienen voor ze te verzorgen. Het resultaat bij RVS is onnodig veel extra werk en tijd omdat de uitkering zo lang op zich laat wachten. Bij navraag zijn er steeds andere argumenten. De post is de schuld omdat ze te laat afleveren, de paasdagen zorgen voor vertraging (die ene dag bij een wachttijd van ACHT weken, duhh), de e-mail is niet goed verwerkt en ga zo maar door. Bij reclameren over de uitkering moet er tegenwoordig via NN worden doorverbonden. Dit gaat vaak mis en dan moeten je opnieuw door het keuzemenu om vervolgens weer niet correct te worden doorverbonden. Conclusie: premie betalen prima maar als het op uitkering aankomt moet je zeker niet bij de RVS zijn. Sluit daar nooit een verzekering af als je prijs stelt op uitkering van je polis.

in 2006 risicoverzek.afgesloten voor mij, mijn man, 10 jaar ouder, wilde mij goed achterlaten.na div.tel.aan tussenpers.dat de risicoververzekering op mijn naam als verzekerde stond, dus foutief.zou veranderd worden.als leek geloof je dat.in 2010, was dit nog steeds niet gedaan.ondertussen oude polis door tussenpersoon na laten kijken en deze heeft dit samen met andere nutteloze papieren WEGGEGOOIT.weer . andere tussenpersoon die de naams verandering in orde maken.niet dus toen in 2013 een terminale ziekte werd geconstateerd bij mijn man de verzek.polis opgezocht. niet gevonden deze was dus niet meer aanwezig, kopie opgevraagd.VERBAZING STOND NOG STEEDS VERKEERD.immers door de tussenpersoon weggegooit.nu is mijn man 2014 overleden Nationale Nederlanden, voorheen RVS, weten zgn niets van de naamsverandering en zijn ook de dig.gezonddheidsverklaring van mijn man'kwijt' KIFID ingeschakeld maar natuurlijk geen gelijk gekregen van Nationale Nederlanden.SCHADE bijna 52.000,00. dat mijn man 10 jaar ouder was doet niet terzake omdat iedereen zo'n verzekering kan afsluiten. Door de fouten van de tussenpersonen wordt deze niet uitgekeerd.kan nu een rechtzaak aangaan maar van de grote bedrijven win je niets.GROTE OPLICHTERS

oplichters! Ik had een gelijkblijvende risicoverzekering op mijn leven, looptijd 10 jaar, vorig jaar afgesloten. Via via kwam een tussenpersoon uit de regio m’n pakket bij RVS eens doorlichten, ik ben me kapot geschrokken! Alleen al op de gelijkblijvende risicoverzekering kon ik me bijna 40 euro (!!!!) per maand besparen, en dat was niet bij een duistere club, gewoon bij Reaal. Maar ook m’n schadepakket, ze moeten zich kapot schamen bij RVS, ik kon maar liefst 24 euro per maand goedkoper. Enne, welke adviseur? Heb een briefje gehad, het komt er op neer dat als je zaken wil doen, nou dan wil men nog wel een adviseur sturen, voor de rest mag je naar kantoor in Ede bellen, waar is de service van weleer gebleven????

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen