Let op: de overlijdensrisicoverzekering van RVS wordt voortgezet als de Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering. Meer info...

RVS Overlijdensrisicoverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De overlijdensrisicoverzekering van RVS Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

RVS geeft advies op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Het bedrijf heeft al meer dan 165 jaar ervaring en bedient 1,4 miljoen klanten.

Voordelen van een RVS Overlijdensrisicoverzekering

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • RVS heeft onlangs de premies sterk verlaagd
  • De RVS-adviseur helpt je bij de juiste invulling van de verzekering
  • Sluit goed aan op een RVS Hypotheek
  • Afsluiten zonder risico: je krijgt 30 dagen bedenktijd

Deze informatie wordt verstrekt door RVS en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze overlijdensrisicoverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de RVS Overlijdensrisicoverzekering met andere overlijdensrisicoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
RVS Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen GewoonIdee Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Als uitvaartondernemer verzorg ik met regelmaat het indien van uitvaartpolissen bij diverse verzek... Snel geregeld, prima voorwaarden, duidelijke gezondheidscheck.
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij RVS


Vermeldingen en recensies van RVS

Ontdek verdere meningen die er zijn over RVS:

Nationale Contact Center Awards
RVS is op 23 April 2009 door Nationale Contact Center Awards beloond met een Nationale Contact Center Award 2009 in de categorie Sales.

Ervaringen met de RVS Overlijdensrisicoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(3 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de overlijdensrisicoverzekering van RVS

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een RVS Overlijdensrisicoverzekering niet aanbevelen

uit Putten zegt op 2 May 2016:

Als uitvaartondernemer verzorg ik met regelmaat het indien van uitvaartpolissen bij diverse verzekeraars. De RVS polis springt er bovenuit als het gaat om slechte dienstverlening. Na het indienen van de polis duurt het vaak meer dan 2 maanden voor de RVS overgaat tot uitkering. De nabestaanden moeten echt heel lang wachten voor ze het geld waar ze recht op hebben krijgen uitgekeerd.

Als ondernemer proberen we de nabestaanden bij te staan door het indienen voor ze te verzorgen. Het resultaat bij RVS is onnodig veel extra werk en tijd omdat de uitkering zo lang op zich laat wachten. Bij navraag zijn er steeds andere argumenten. De post is de schuld omdat ze te laat afleveren, de paasdagen zorgen voor vertraging (die ene dag bij een wachttijd van ACHT weken, duhh), de e-mail is niet goed verwerkt en ga zo maar door.

Bij reclameren over de uitkering moet er tegenwoordig via NN worden doorverbonden. Dit gaat vaak mis en dan moeten je opnieuw door het keuzemenu om vervolgens weer niet correct te worden doorverbonden.

Conclusie: premie betalen prima maar als het op uitkering aankomt moet je zeker niet bij de RVS zijn. Sluit daar nooit een verzekering af als je prijs stelt op uitkering van je polis.

uit Den haag zegt op 6 October 2015:

in 2006 risicoverzek.afgesloten voor mij, mijn man, 10 jaar ouder, wilde mij goed achterlaten.na div.tel.aan tussenpers.dat de risicoververzekering op mijn naam als verzekerde stond, dus foutief.zou veranderd worden.als leek geloof je dat.in 2010, was dit nog steeds niet gedaan.ondertussen oude polis door tussenpersoon na laten kijken en deze heeft dit samen met andere nutteloze papieren WEGGEGOOIT.weer . andere tussenpersoon die de naams verandering in orde maken.niet dus toen in 2013 een terminale ziekte werd geconstateerd bij mijn man de verzek.polis opgezocht. niet gevonden deze was dus niet meer aanwezig, kopie opgevraagd.VERBAZING STOND NOG STEEDS VERKEERD.immers door de tussenpersoon weggegooit.nu is mijn man 2014 overleden Nationale Nederlanden, voorheen RVS, weten zgn niets van de naamsverandering en zijn ook de dig.gezonddheidsverklaring van mijn man'kwijt' KIFID ingeschakeld maar natuurlijk geen gelijk gekregen van Nationale Nederlanden.SCHADE bijna 52.000,00.
dat mijn man 10 jaar ouder was doet niet terzake omdat iedereen zo'n verzekering kan afsluiten. Door de fouten van de tussenpersonen wordt deze niet uitgekeerd.kan nu een rechtzaak aangaan maar van de grote bedrijven win je niets.GROTE OPLICHTERS

uit Nieuweroord zegt op 23 June 2011:

oplichters! Ik had een gelijkblijvende risicoverzekering op mijn leven, looptijd 10 jaar, vorig jaar afgesloten. Via via kwam een tussenpersoon uit de regio m'n pakket bij RVS eens doorlichten, ik ben me kapot geschrokken! Alleen al op de gelijkblijvende risicoverzekering kon ik me bijna 40 euro (!!!!) per maand besparen, en dat was niet bij een duistere club, gewoon bij Reaal. Maar ook m'n schadepakket, ze moeten zich kapot schamen bij RVS, ik kon maar liefst 24 euro per maand goedkoper. Enne, welke adviseur? Heb een briefje gehad, het komt er op neer dat als je zaken wil doen, nou dan wil men nog wel een adviseur sturen, voor de rest mag je naar kantoor in Ede bellen, waar is de service van weleer gebleven????


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen