Obvion Overlijdensrisicoverzekering

☆☆☆☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Obvion

In 2002 is Obvion ontstaan als een joint venture van de Rabobank en ABP. Obvion verstrekt hypotheken en biedt daar een tweetal varianten van aan.

Voordelen van Obvion:

  • Onafhankelijk: de tussenpersonen van Obvion hebben geen andere belangen. Obvion werkt alleen met een selecte groep onafhankelijke tussenpersonen, met een transparant en marktconform beloningssysteem. Het zorgt ervoor dat een advies ook echt een onafhankelijk advies is. Zo kunnen consumenten bewust de keuze maken die het beste bij hen past.
  • Open & eerlijk: de fundamenten voor een vertrouwensrelatie. Rentewijzigingen, vermogensopbouw, actuele ontwikkelingen; Obvion is er open en eerlijk over.
  • Snel & flexibel: de hypothekenmarkt verandert voortdurend. De tussenpersonen van Obvion staan dicht op de klanten en kunnen daardoor direct inspelen op vragen die bij hen leven.
  • Verantwoordelijk: een absolute voorwaarde bij financiële dienstverlening. Zorgvuldig, integer en respectvol handelen richting tussenpersonen en consumenten.
  • Professioneel: zowel tussenpersonen als de medewerkers van Obvion zijn experts op hypotheekgebied. Obvion beseft dat het kopen van een huis voor veel mensen een belangrijk moment is. Daarbij is deskundig advies nodig van betrokken professionals. De mensen van Obvion zijn voortdurend in opleiding om in te spelen op de nieuwste marktontwikkelingen.
  • Persoonlijke aandacht: de tussenpersonen van Obvion hebben een grote, individuele aandacht voor de consument. Maar ook de tussenpersonen van Obvion kunnen rekenen op een zorgvuldige begeleiding. Obvion beschikt over persoonlijke accountmanagers en een Service Team die voor de tussenpersoon klaarstaan.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Obvion Overlijdensrisicoverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen