Nationaal Spaarfonds Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Nationaal Spaarfonds

Nationaal Spaarfonds is een organisatie met meer dan 165 jaar ervaring. Onder het motto ‘Later begint Nu’ verzorgen zij voor 294.000 klanten verzekeringen.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Lage premie: Nationaal Spaarfonds is vaak de goedkoopste van Nederland
  • Veel zekerheid: Nationaal Spaarfonds werkt als lid van de Delta Lloyd Groep samen met Delta Lloyd en met OHRA
  • Snelle afhandeling: nabestaanden kunnen 24 uur per dag terecht bij Nationaal Spaarfonds, voor een snelle afhandeling

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationaal Spaarfonds Overlijdensrisicoverzekering

Ik heb al jaren een Izio verzekering met de module overlijdensrisico, ondergebracht bij Nationaal Spaarfonds, maar over verantwoordelijkheid van OHRA Levensverzekeringen. Nu wordt mijn polis gestopt omdat Izio en NF niet meer in het pakket passen. Maar het blijft de voor rekening en risico van OHRA. De polis komt te vervallen per 1-1-2019 maar ik moet nog wel 6 maanden premie blijven betalen. Ik heb ergens iets gelezen dat NF in de categorie woekerpolissen valt; wie kan mij daar meer over vertellen? Albers uit Almere

ook ik betaal al een tijd voor deze verzekering. voor een van mijn kinderen hebben ze bij 18 jaar een aparte verzekering door laten lopen (voor de anderen niet) en toen ik hem om wilde zetten zeiden ze dat ik alles kwijt zou zijn. ik had toen de energie niet maar ga er opnieuw werk van maken

God help me, I put aside a whole aftrnoeon to figure this out.

Heeft mijn moeder 30 jaar lang betaald en gespaart voor overlijdens verzekeringen van het gezin… wil ik het afkopen… brengt nationaal spaarfonds meer dan 50% van de poliswaarde in rekening voor het afkopen! wanneer ik ze bel en vraag om een berekening moeten ze mij het antwoord schuldig blijven!! na wat google werk, blijkt dat ook dit bedrijf en haar producten in de catagorie woeker polissen valt in te delen. Ik laat het hierbij natuurlijk niet zitten en ga hier een rechtzaak van maken!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen