Hera Life Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Hera Life

Hera Life is specialist op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Zij bieden een scherpe prijs en een efficiënt acceptatieproces.

Voordelen van Hera Life:

  • Simpel: eenvoudige en heldere voorwaarden, zeer scherpe premies
  • Snel: snel aangevraagd, acceptatie meestal dezelfde dag
  • Solide: Hera Life staat onder toezicht van de AFM en de verzekeraar achter Hera Life is door DNB toegelaten tot de Nederlandse markt

Onafhankelijke beoordelingen voor de Hera Life Overlijdensrisicoverzekering

De Hera Life Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De Hera Life Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 14 januari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Annuïtair dalende ORV’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Hera Life Overlijdensrisicoverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen