GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering

★★★★☆ 9.4/10 (35 reviews)

GoedIdee Verzekeringen Ervaringen

GoedIdee biedt financiële producten waarbij u als klant centraal staat. Door de aandacht voor prijs en kwaliteit worden goede verzekeringen aangeboden.

Voordelen van GoedIdee:

  • GoedIdee selecteert goede en betrouwbare samenwerkingspartijen
  • Uw verzekeringpremies en andere ontwikkelingen worden scherp in de gaten gehouden
  • Heldere en open communicatie over kosten en voorwaarden

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • Kans op premieverlaging tijdens de looptijd
  • De premie gaat gegarandeerd niet tussentijds omhoog
  • Bij tussentijdse beëindiging ontvang jij de opgespaarde waarde in je premiedepot terug
  • Digitaal aanvraagtraject (via jouw adviseur)
  • Snelle verwerking van de aanvraag
  • Soepele medische waarborgen
  • GoedIdee scoort een 8,1 op Independer

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij GoedIdee

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Annuïtair dalende ORV'.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 januari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 januari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Standaard provisie'.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Provisieloos'.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is op 11 juni 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Levenproduct van het Jaar.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

GoedIdee Commercial Nabestaandenverzekering (2009)

GoedIdee Commercial Inkomensgewenning (2013)

Consumentenbond Overlijdensrisicoverzekeringen (2013)

Ervaringen met de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering

Na wat zoekwerk online kwam dazure als meest geschikte uit de bus voor ons, alles was ook snel geregeld.
Erg prettig gesprek gehad telefonisch er werd alle tijd voor mij genomen. Alles werd rustig uitgelegd en bij navraag van mij het nogmaals uitgelegd zonder dat ik het gevoel had dat het teveel was / lastig was.
Eenvoudig, snel en accuraat. Eigenlijk zoals het m.i. zou moeten. Ronduit tevreden dus over de werkwijze. Mvg Gerben Eykenaar
via internet zijn wij aan gekomen en wij zijn goed geholpen en netjes. We raden het de mensen zeker aan naar goed idee te gaan
Snel en correct geregeld. Portaal via independer eenvouding te vinden en te grbruiken.
Informatie is duidelijk en procedure snel. Prijs is ook redelijk!
Via mijn tussen persoon Have en goed is er bij jullie een verzekering aangevraagd. Ik kreeg binnen een dag de vraag om voor mij en mijn vrouw een gezondheidsverklaring in te vullen. Ik heb dit direct gedaan en kreeg dezelfde dag de polissen binnen. Super, deze snelle verwerking!
De ervaring nu is dat we snel antwoord hebben en de lijsten die we in moesten vullen klantvriendelijk
Zeer snel geholpen en binnen de aan gegeven tijd. ik zou deze verzekering zeker aanbevelen.
Na het invullen van de gezondheidsverklaring kwam 2 dagen later de polis binnen. Kan niet beter
Voor mijn hypotheekaanvraag had ik een ORV nodig, deze is snel en eenvoudig geregeld.
Ik had haast en moest last-minute nog een aantal zaken regelen. Ik ben erg goed geholpen aan de telefoon, door zeer vriendelijke medewerkers. Ze gaven mij het idee zich enorm voor mij in te spannen. Uiteindelijk had ik snel het gewenste resultaat. Dik tevreden over de dienstverlening
Snelle accurate afhandeling van wijziging in persoonlijke gegevens. Door mijn scheiding en het weer gebruiken van mijn eigen naam veel van dit soort wijzigingen moeten doorgeven. Bij DAZURE / GoedIdee was dit binnen enkele dagen geregeld. Dat is nog geen andere verzekeraar gelukt!
Ben heel tevreden. Erg goede verzekering als je verder kijkt dan alleen wat je nu betaald. Had de polis heel snel in mijn mail.
Hele snelle service en vriendelijk personeel. Ik werd geen 10x doorverbonden als ik een vraag had. Zeer tevreden en zal deze maatschappij zeker aanbevelen aan anderen.
Uitstekende service. Goed bereikbaar en snelle reactie op vragen. Nemen ook zelf initiatief naar de klant als er andere mogelijkheden zijn om verzekering via betere voorwaarden af te sluiten.
Het afsluiten ging goed en ik hoop nog lang gebruim te maken van de polis overlijdensrisico, want dan leef ik nog heel lang.
Snel en duidelijk handelen. Communicatie verliep ook zeer prettig. Gevoel dat je geen nummer bent. Zeer tevreden. Daar kunnen andere maatschappijen nog een voorbeeld aan nemen. (interpolis, delta Lloyd en TAF)
Ten tijde van het afsluiten waren de prijzen voor ORV behoorlijk gedaald, ik hoop er geen gebruik van te hoeven maken maar de vraag is natuurlijk hoe goed en snel wordt e.e.a. afgehandeld bij overlijden
wat maatschappij betreft over afhandeling voor mijn nabestaanden , gelukkig nog geen mening
Alles verliep snel. Ik had klein medisch dossier, toch verliep afhandeling soepel en snel.
Een risicoverzekering vraagt niet teveel. Heb gekozen voor de laagste premie. Verder goed afgehandeld. Heb er nog geen gebruik van hoeven maken.
Naast de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding trok mij ook de belofte van teveel gestorte premies die terug naar de klant gaan aan.
Via internet snel en goed afgesloten. Ingeval van gezondheidsverleden duurt het wat langer. keurig afgehandeld.
uiteraard is een verzekering pas goed te beoordelen als ervaring is opgedaan met een uitkering en de behandeling ervan. Aangezien we daar gelukkig nog geen ervaring mee hebben is een goede ervaring nog niet te delen. Wel kan ik zeggen dat ik tevreden ben met de manier van afsluiten en de hoogte van de premie.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen