GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering

★★★★☆ 9.4/10 (58 reviews)

Logo verzekeraar GoedIdee

GoedIdee biedt financiële producten waarbij u als klant centraal staat. Door de aandacht voor prijs en kwaliteit worden goede verzekeringen aangeboden.

Voordelen van GoedIdee:

  • GoedIdee selecteert goede en betrouwbare samenwerkingspartijen
  • Uw verzekeringpremies en andere ontwikkelingen worden scherp in de gaten gehouden
  • Heldere en open communicatie over kosten en voorwaarden

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Kans op premieverlaging tijdens de looptijd
  • De premie gaat gegarandeerd niet tussentijds omhoog
  • Bij tussentijdse beëindiging ontvang jij de opgespaarde waarde in je premiedepot terug
  • Digitaal aanvraagtraject (via jouw adviseur)
  • Snelle verwerking van de aanvraag
  • Soepele medische waarborgen

Onafhankelijke beoordelingen voor de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Annuïtair dalende ORV’.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 januari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 januari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Standaard provisie’.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Provisieloos’.

De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering is op 11 juni 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Levenproduct van het Jaar.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering

Na wat zoekwerk online kwam dazure als meest geschikte uit de bus voor ons, alles was ook snel geregeld.

Erg prettig gesprek gehad telefonisch er werd alle tijd voor mij genomen. Alles werd rustig uitgelegd en bij navraag van mij het nogmaals uitgelegd zonder dat ik het gevoel had dat het teveel was / lastig was.

Eenvoudig, snel en accuraat. Eigenlijk zoals het m.i. zou moeten. Ronduit tevreden dus over de werkwijze. Mvg Gerben Eykenaar

via internet zijn wij aan gekomen en wij zijn goed geholpen en netjes. We raden het de mensen zeker aan naar goed idee te gaan

Snel en correct geregeld. Portaal via independer eenvouding te vinden en te grbruiken.

Informatie is duidelijk en procedure snel. Prijs is ook redelijk!

Via mijn tussen persoon Have en goed is er bij jullie een verzekering aangevraagd. Ik kreeg binnen een dag de vraag om voor mij en mijn vrouw een gezondheidsverklaring in te vullen. Ik heb dit direct gedaan en kreeg dezelfde dag de polissen binnen. Super, deze snelle verwerking!

De ervaring nu is dat we snel antwoord hebben en de lijsten die we in moesten vullen klantvriendelijk

Zeer snel geholpen en binnen de aan gegeven tijd. ik zou deze verzekering zeker aanbevelen.

Na het invullen van de gezondheidsverklaring kwam 2 dagen later de polis binnen. Kan niet beter

Voor mijn hypotheekaanvraag had ik een ORV nodig, deze is snel en eenvoudig geregeld.

Ik had haast en moest last-minute nog een aantal zaken regelen. Ik ben erg goed geholpen aan de telefoon, door zeer vriendelijke medewerkers. Ze gaven mij het idee zich enorm voor mij in te spannen. Uiteindelijk had ik snel het gewenste resultaat. Dik tevreden over de dienstverlening

Snelle accurate afhandeling van wijziging in persoonlijke gegevens. Door mijn scheiding en het weer gebruiken van mijn eigen naam veel van dit soort wijzigingen moeten doorgeven. Bij DAZURE / GoedIdee was dit binnen enkele dagen geregeld. Dat is nog geen andere verzekeraar gelukt!

Ben heel tevreden. Erg goede verzekering als je verder kijkt dan alleen wat je nu betaald. Had de polis heel snel in mijn mail.

Hele snelle service en vriendelijk personeel. Ik werd geen 10x doorverbonden als ik een vraag had. Zeer tevreden en zal deze maatschappij zeker aanbevelen aan anderen.

Ondanks dat ik een chronische ziekte heb, kon ik via Independer een goede overlijdensrisicoverzkering afsluiten. Ze hebben mij prima geholpen. Ook een GoedIdee-verzekering? Ga naar Independer.nl of bezoek de website: www.goedidee.nl.

Het afsluiten en de communicatie ging makkelijk en naar tevredenheid. Verder nog geen ervaringen.

Moeten het verder in de toekomst afwachten hoe bij een evt. overlijden de zaken worden afgehandeld! Maar lijkt mij toch geen probleem voor mijn vrouw.

Tel kontakt mbt medische vragenlijst snel, duidelijk en vriendelijk geholpen. Wel hoge premie.

Uitstekende service. Goed bereikbaar en snelle reactie op vragen. Nemen ook zelf initiatief naar de klant als er andere mogelijkheden zijn om verzekering via betere voorwaarden af te sluiten.

ik kan dit niet invullen omdat de polis van mijn man nog steeds niet is afgesloten en dat vindt ik toch echt veeeeel te lang duren

verzekering gaat 01-04-2012 in. Dus moeten nog even afwachten hoe het gaat met automatische incasso.

Hoge premie wanneer je een medisch verleden hebt.

Doordat ik een medicijn gebruik, betaal ik 75% extra. Mijn behandelend arts vind dit ook grote onzin.

Snel en duidelijk handelen. Communicatie verliep ook zeer prettig. Gevoel dat je geen nummer bent. Zeer tevreden. Daar kunnen andere maatschappijen nog een voorbeeld aan nemen. (interpolis, delta Lloyd en TAF)

Ten tijde van het afsluiten waren de prijzen voor ORV behoorlijk gedaald, ik hoop er geen gebruik van te hoeven maken maar de vraag is natuurlijk hoe goed en snel wordt e.e.a. afgehandeld bij overlijden

Geselecteerd op basis van vergelijking Independer. De voorwaarden lijken gunstig te zijn. Vooral van belang is dat deze niet ten nadele van verzekerde gewijzigd kunnen worden.

ik wou een levensverzekering met een leuke premie en afkoopwaarde/waardeopbouw. Vooral dat laatste vond ik belangrijk. Ik heb 2 kleine gezondheidsdingetjes. De vragen die ik hierover kreeg vond ik echt té overdreven en te ver gaan. verder zou ik de polis thuis krijgen, maar die heb ik tot op heden (weken later) nooit ontvangen. Ik hoop maar dat deze niet zomaar ergens bij iemand terecht is gekomen. de rest moet ik dus nog afwachten.

Is aan te bevelen. Komt afspraken na en is duidelijk en correct.

wat maatschappij betreft over afhandeling voor mijn nabestaanden , gelukkig nog geen mening

Een risicoverzekering vraagt niet teveel. Heb gekozen voor de laagste premie. Verder goed afgehandeld. Heb er nog geen gebruik van hoeven maken.

Het afsluiten van mijn overlijdensrisicoverzekering via Goedidee was makkelijk en snel. Ik heb er vertrouwen in gekregen.

een paar maanden ervoor heeft mijn vrouw een gelijke verzekering afgesloten via Independer.nl en dit was goed bevallen

Tot nu toe uitstekende polis geen omkijken naar en als er toch iets gewijzigd moet worden is het zo geregeld kortom prima service.

Via internet snel en goed afgesloten. Ingeval van gezondheidsverleden duurt het wat langer. keurig afgehandeld.

de verzekering loopt en ik heb er verder geen omkijken meer naar gehad.

VErzekring was toen snel afgeloten via internet ,maar telefonisch ook goede ondersteuning gehad

Via Independer de overlijdensrisicoverzekering afgesloten met de zelfde dekking als mijn vorige verzekering maar wel € 50,00 goedkoper per maand. Ik ben zeer tevreden over Independer en lees met belangstelling de nieuwsbrieven. Als er iets voor mij bij zit dan zal ik daar zeker informatie over opvragen.

uiteraard is een verzekering pas goed te beoordelen als ervaring is opgedaan met een uitkering en de behandeling ervan. Aangezien we daar gelukkig nog geen ervaring mee hebben is een goede ervaring nog niet te delen. Wel kan ik zeggen dat ik tevreden ben met de manier van afsluiten en de hoogte van de premie.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen