Generali Overlijdensrisicoverzekering

★★★★☆ 8.9/10 (12 reviews)

Logo verzekeraar Generali

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Financieel vangnet
  • Te koppelen aan hypotheek
  • Niet-rokerstarief

Onafhankelijke beoordelingen voor de Generali Overlijdensrisicoverzekering

De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 januari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 januari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 januari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 januari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 januari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Generali Overlijdensrisicoverzekering

Mijn man overleed in 2006. wij hadden 3 verzekeringen afgesloten. Mijn man overleed in 2006. ik werd keurig behandeld de verzekering keerde ook snel uit. In 2008 kwam ik er achter dat Generali de polis van mij op naam van mijn man had staan. even gebeld en ze zouden het recht zetten. In 2017 wilde generali weer een bewijs ontvangen van het overlijden van mijn man. Dit recht zetten is gebeurd op 1 maart 2017 volgens de polis, want op 1 april 2017 was ik het zo zat, dat ik een mail stuurde naar de tussenpersoon. Dat ik al zolang bezig ben, dat ik het nu via mijn rechtsbijstand. Op 4 april jl kwam met de post mee, waar ik 9 jaar op heb moeten wachten dan eindelijk mijn polis ook op mijn naam binnen.

Het ging hier om oude polissen van de “Eerste Hollandse” De manier waarop ik telefonisch geholpen werd en de latere afwikkeling waren 100% goed.

Een polis afgesloten in 1920 bestemd voor de verzekerde die reeds in 1990 is komen te overlijden, is na 1 telefoongesprek en aansluitend 1 email zeer correct, snel en accuraat behandeld. Hartelijk dank hiervoor alsook voor de correcte en vriendelijke bejegening zowel telefonisch als schriftelijk.

Een zeer snelle en correctie service na het overlijden van mijn moeder, zeer tevreden over de afhandeling

Al meerdere keren te maken gehad met Generali. Wat opvalt, is de fantastische behulpzaamheid, vriendelijkheid en vooral klantgerichtheid. Een voorbeeld voor veel andere bedrijven. Genarali laat het verschil zien in de juist kleine persoonlijke betrokkenheid. Bij de te late uitkeren werd attent een bloemetje gestuurd.

Ik ben naar tevredenheid geholpen, zowel telefonisch, als per mail.

Wij stonden onder tijdsdruk, de medewerkers van Independent hebben daar voortreffelijk op ingespeeld.

de elektronische gezondheidsverklaring is werkelijk de meest klant onvriendelijke vragenlijst die ik gezien heb. Hierbij heb ik het niet over de inhoud (al zijn veel vragen niet echt duidelijk± bv wanneer heeft een de huisarts bezocht± willen jullie weten wanneer het eerste of het laatste bezoek heeft plaats gevonden.Niet duidelijk!) maar over de gebruiksvriendelijkheid. Ik heb de lijst twee keer inmoeten vullen, omdat ik twee codes heb gekregen en nadat de lijst na het invullen van zo’n 5 of 6 schermen vast liep en vervolgens de inlogcode niet meer werkte, moest ik met een nieuwe code opnieuw inloggen enalle opnieuw invullen. Verder is het niet duidelijk dat als je op de knop ‘opslaan`klikt dat dan alles opgeslagen wordt EN dat vervolgens de hele vragenlijst afgesloten wordt, waardoor je weer opnieuw in moet loggen. Verder is het niet handig dat je niet aan kunt geven naar welke pagina je terug wilt via de knop vorige. Met als gevolg dat er 6 of 7 pagina’s opnieuw geladen moesten worden voor ik op de pagina was waar ik moest zijn om wat op te zoeken. Vervolgens kon ik alle pagina’s via ‘volgende’ weer een voor een door, voor ik bij de pagina was waar ik nog een antwoord in moest vullen. Kortom een vragenlijst die zeer klantonvriendelijk is. Ik vraag me af of iets minder geschoolde mensen of ouderen hier uberhaupt doorheen komen!

I am ttaolly wowed and prepared to take the next step now.

If you wrote an article about life we’d all reach enlgihtemnent.

de aanvraag was snel verwerkt, premie is niet duur, polis snel ontvangen, verder nog geen ervaringen met deze verzekeringsmaatschappij

Zelf bepalen hoe een verzekering eruit komt te zien,naar eigen inzicht samenstellen, veranderingen aanbrengen en dan afsluiten.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen