Let op: de overlijdensrisicoverzekering van Generali wordt voortgezet als de ASR Overlijdensrisicoverzekering.

Generali Overlijdensrisicoverzekering

Is een label van ASR Ervaringen

De overlijdensrisicoverzekering van Generali Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Generali biedt sinds 1870 verzekeringen in Nederland verzekeringen aan, met een specialisatie in inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van een Generali Overlijdensrisicoverzekering

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • Financieel vangnet
  • Te koppelen aan hypotheek
  • Niet-rokerstarief

Deze informatie wordt verstrekt door Generali en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze overlijdensrisicoverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Generali Overlijdensrisicoverzekering met andere overlijdensrisicoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Generali Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen GewoonIdee Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Zelf bepalen hoe een verzekering eruit komt te zien,naar eigen inzicht samenstellen, veranderingen... Ik heb gebeld met Dazure aangezien ik op zeer korte termijn een overlijdensrisicoverzekering diend...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij Generali

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze overlijdensrisicoverzekering:

MoneyView
De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 January 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.
MoneyView
De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 January 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.
MoneyView
De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 January 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
Meer tonen...
MoneyView
De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 January 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.
MoneyView
De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 January 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
MoneyView
De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 January 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.
MoneyView
De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 January 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
MoneyView
De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 July 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
MoneyView
De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 August 2010 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
Independer.nl
De Generali Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 April 2010 door beoordeeld met een 6,7.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Generali

Ontdek verdere meningen die er zijn over Generali:

Adfiz
Generali is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Generali is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 2de geëindigd in de categorie Inkomensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Generali is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 2de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
IG&H
Generali is in de Performance Onderzoek 2009 van 16 July 2009 door IG&H als 2de geëindigd in de categorie Inkomen.
Meer tonen...
IG&H
Generali is in de Performance Onderzoek 2008 van 9 January 2009 door IG&H als 1ste geëindigd in de categorie Inkomen.
DAK, NBVA en NVA
Generali is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Inkomensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Generali is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de Generali Overlijdensrisicoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(10 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de overlijdensrisicoverzekering van Generali

uit Almere zegt op 5 April 2017:

Mijn man overleed in 2006. wij hadden 3 verzekeringen afgesloten. Mijn man overleed in 2006. ik werd keurig behandeld de verzekering keerde ook snel uit. In 2008 kwam ik er achter dat Generali de polis van mij op naam van mijn man had staan. even gebeld en ze zouden het recht zetten. In 2017 wilde generali weer een bewijs ontvangen van het overlijden van mijn man. Dit recht zetten is gebeurd op 1 maart 2017 volgens de polis, want op 1 april 2017 was ik het zo zat, dat ik een mail stuurde naar de tussenpersoon. Dat ik al zolang bezig ben, dat ik het nu via mijn rechtsbijstand. Op 4 april jl kwam met de post mee, waar ik 9 jaar op heb moeten wachten dan eindelijk mijn polis ook op mijn naam binnen.

zegt op 26 February 2015:

Het ging hier om oude polissen van de "Eerste Hollandse" De manier waarop ik telefonisch geholpen werd en de latere afwikkeling waren 100% goed.

zegt op 3 February 2015:

Een polis afgesloten in 1920 bestemd voor de verzekerde die reeds in 1990 is komen te overlijden, is na 1 telefoongesprek en aansluitend 1 email zeer correct, snel en accuraat behandeld. Hartelijk dank hiervoor alsook voor de correcte en vriendelijke bejegening zowel telefonisch als schriftelijk.

zegt op 12 November 2014:

Een zeer snelle en correctie service na het overlijden van mijn moeder, zeer tevreden over de afhandeling

zegt op 16 October 2014:

Al meerdere keren te maken gehad met Generali. Wat opvalt, is de fantastische behulpzaamheid, vriendelijkheid en vooral klantgerichtheid. Een voorbeeld voor veel andere bedrijven. Genarali laat het verschil zien in de juist kleine persoonlijke betrokkenheid. Bij de te late uitkeren werd attent een bloemetje gestuurd.

zegt op 29 September 2014:

Ik ben naar tevredenheid geholpen, zowel telefonisch, als per mail.

zegt op 26 May 2012:

Wij stonden onder tijdsdruk, de medewerkers van Independent hebben daar voortreffelijk op ingespeeld.

zegt op 23 September 2011:

de aanvraag was snel verwerkt, premie is niet duur, polis snel ontvangen, verder nog geen ervaringen met deze verzekeringsmaatschappij

zegt op 23 September 2011:

Zelf bepalen hoe een verzekering eruit komt te zien,naar eigen inzicht samenstellen, veranderingen aanbrengen en dan afsluiten.

Nee, ik zou een Generali Overlijdensrisicoverzekering niet aanbevelen

zegt op 23 March 2012:

de elektronische gezondheidsverklaring is werkelijk de meest klant onvriendelijke vragenlijst die ik gezien heb. Hierbij heb ik het niet over de inhoud (al zijn veel vragen niet echt duidelijk± bv wanneer heeft een de huisarts bezocht± willen jullie weten wanneer het eerste of het laatste bezoek heeft plaats gevonden.Niet duidelijk!) maar over de gebruiksvriendelijkheid. Ik heb de lijst twee keer inmoeten vullen, omdat ik twee codes heb gekregen en nadat de lijst na het invullen van zo'n 5 of 6 schermen vast liep en vervolgens de inlogcode niet meer werkte, moest ik met een nieuwe code opnieuw inloggen enalle opnieuw invullen. Verder is het niet duidelijk dat als je op de knop 'opslaan`klikt dat dan alles opgeslagen wordt EN dat vervolgens de hele vragenlijst afgesloten wordt, waardoor je weer opnieuw in moet loggen. Verder is het niet handig dat je niet aan kunt geven naar welke pagina je terug wilt via de knop vorige. Met als gevolg dat er 6 of 7 pagina's opnieuw geladen moesten worden voor ik op de pagina was waar ik moest zijn om wat op te zoeken. Vervolgens kon ik alle pagina's via 'volgende' weer een voor een door, voor ik bij de pagina was waar ik nog een antwoord in moest vullen. Kortom een vragenlijst die zeer klantonvriendelijk is. Ik vraag me af of iets minder geschoolde mensen of ouderen hier uberhaupt doorheen komen!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen