Florius Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.4/10 (8 reviews)

Florius Verzekeringen Ervaringen

Florius is een vooraanstaande hypotheekverstrekker met meer dan 60 jaar ervaring, die op dat gebied dan ook een naam hoog te houden heeft.

Voordelen van Florius:

  • Zeer scherp geprijsd
  • Aantrekkelijke pakketkorting
  • Alles overzichtelijk bij een partij
  • Goede voorwaarden

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • Extra aflossen zonder kosten
  • Wijzigingen regelt u gemakkelijk zelf
  • Minder per maand betalen

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij Florius

De Florius Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 16 augustus 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Standaard provisie'.

De Florius Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De Florius Overlijdensrisicoverzekering is in de Research Special Overlijdensrisicoverzekeringen van 1 februari 2008 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Florius Commercial Achterblijvers zonder zorgen (2012)

Florius Commercial Dure Vakantie (2009)

Consumentenbond Overlijdensrisicoverzekeringen (2013)

Ervaringen met de Florius Overlijdensrisicoverzekering

Ik heb onlangs contact gehad met florius om de polis te laten omzetten van een rokers tarief naar niet rokers omdat ik meer dan twee jaar gestopt ben en dat ging goed en verliep bijzonder gemakkelijk. Naar de 'Prijs-kwaliteitverhouding' van mijn ovr verzekering kunt u beter mijn nabestaande vragen mocht ik komen te overlijden daar kan ik niets zinnigs over melden nu.
1 van de meest vervelende perioden van de laatste jaren. Uitermate verwarrende en incomplete communicatie van verzekeringen. Kan ik er wat aan doen dat ik denk alles compleet te hebben, maar zij dat nooit vinden ! Eerlijkheid over je lichamelijke klachten of medisch verleden geeft vragen die je niet kan beantwoorden, hoe weet ik nu wanneer dat 15-20 jaar geleden precies was en welke dokters? je hebt de ene vraag nog niet afgehandeld of de volgende is binnen, er is 3 dagen op rij bloed geprikt omdat men elke keer met wat nieuws aan kwam. En dan de opslag.... Ik betaal 2.5 maal zoveel als de origineel aangegeven prijs. Al met al iets wat ik niet meer zal doen. Ik verwacht dat ze met uitbetalen nog veel meer zullen protesteren. Ik moest wel een nieuwe verzekering omdat de vorige aan een woekerpolis was gekoppeld., anders was ik er ook nooit aan begonnen.
De verzekering loopt. Hoe goed hij is weet ik (of mijn partner) pas bij uitkering. In de tussentijd verwacht ik niets te horen van Florius. Dat is natuurlijk wel wat anders dan bij bv de Rabobank die je een volledig op maat advies geeft. Zo ben je niet snel onder of oververzekerd. Maar goed, Florius is natuurlijk geen echte bank.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen