Florius Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.4/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar Florius

Florius is een vooraanstaande hypotheekverstrekker met meer dan 60 jaar ervaring, die op dat gebied dan ook een naam hoog te houden heeft.

Voordelen van Florius:

  • Zeer scherp geprijsd
  • Aantrekkelijke pakketkorting
  • Alles overzichtelijk bij een partij
  • Goede voorwaarden

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Extra aflossen zonder kosten
  • Wijzigingen regelt u gemakkelijk zelf
  • Minder per maand betalen

Onafhankelijke beoordelingen voor de Florius Overlijdensrisicoverzekering

De Florius Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 24 november 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Standaard provisie’.

De Florius Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 24 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De Florius Overlijdensrisicoverzekering is in de Research Special Overlijdensrisicoverzekeringen van 24 november 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Florius Overlijdensrisicoverzekering

Het contact met Florius is prima verlopen. Zelfs een paar keer gebeld met Florius. Ervaringen met Independer zijn een stuk minder. Offerte aangevraagd en bij acceptatie door Florius bleek de premie hoger te liggen door een fout in de software. Dit werd per email medegedeeld zonder duidelijk uitleg. Pas na bellen met Florius werd het duidelijk. Uiteindelijk is het op een goede manier opgelost maar heb de meerwaarde van Independer niet kunnen ontdekken. Independer liep met enige regelmaat achter de feiten aan.

If you’re loonkig to buy these articles make it way easier.

Ik heb onlangs contact gehad met florius om de polis te laten omzetten van een rokers tarief naar niet rokers omdat ik meer dan twee jaar gestopt ben en dat ging goed en verliep bijzonder gemakkelijk. Naar de 'Prijs-kwaliteitverhouding' van mijn ovr verzekering kunt u beter mijn nabestaande vragen mocht ik komen te overlijden daar kan ik niets zinnigs over melden nu.

Het eindproduct (levensverzekering) is prima. Maar Independer heeft absoluut geen toegevoegde waarde voor ons geleverd tijdens het aansluiten van de verzekering. Eerder een vertragende functie. Ik zal Independer ook altijd afraden aan mensen.

1 van de meest vervelende perioden van de laatste jaren. Uitermate verwarrende en incomplete communicatie van verzekeringen. Kan ik er wat aan doen dat ik denk alles compleet te hebben, maar zij dat nooit vinden ! Eerlijkheid over je lichamelijke klachten of medisch verleden geeft vragen die je niet kan beantwoorden, hoe weet ik nu wanneer dat 15-20 jaar geleden precies was en welke dokters? je hebt de ene vraag nog niet afgehandeld of de volgende is binnen, er is 3 dagen op rij bloed geprikt omdat men elke keer met wat nieuws aan kwam. En dan de opslag…. Ik betaal 2.5 maal zoveel als de origineel aangegeven prijs. Al met al iets wat ik niet meer zal doen. Ik verwacht dat ze met uitbetalen nog veel meer zullen protesteren. Ik moest wel een nieuwe verzekering omdat de vorige aan een woekerpolis was gekoppeld., anders was ik er ook nooit aan begonnen.

De verzekering loopt. Hoe goed hij is weet ik (of mijn partner) pas bij uitkering. In de tussentijd verwacht ik niets te horen van Florius. Dat is natuurlijk wel wat anders dan bij bv de Rabobank die je een volledig op maat advies geeft. Zo ben je niet snel onder of oververzekerd. Maar goed, Florius is natuurlijk geen echte bank.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen