Finvita Overlijdensrisicoverzekering

★★★★☆ 8.9/10 (29 reviews)

Logo verzekeraar Finvita

Finvita biedt als eerste aanbieder in Nederland een overlijdensrisicoverzekering waarvan de prijs verschilt per postcode.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Scherpe premie
  • Digitale afname van de gezondheidsverklaring
  • Digitaal aanvraagtraject
  • Volledige transparantie en zorgplicht

Onafhankelijke beoordelingen voor de Finvita Overlijdensrisicoverzekering

De Finvita Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Finvita Overlijdensrisicoverzekering

Fijn en persoonlijk contact! Zeker een aanrader. Snelle service.

Alleen zeer ontevreden over de service. De comments waren niet mee genomen in de aanvraag, waardoor de polis onjuist is. Een bedrag was niet juist en het percentage was niet juist.

Via Independer had ik een ORV aangevraagd voor mijn hypotheek. Ik kreeg meteen de benodigde formulieren in mijn mail en heb ze direct retour gestuurd. Ik had een paar uur later de polis al in mijn inbox! Top service.

snel en duidelijk geholpen ! meteen bericht via de mail ! netjes de polis op tijd ! meteen bericht vol lof over deze verzekering !

Erg snelle proffesionele behandeling en afwerking van een verzekering. Geen woorden maar daden

Ik weet niet of ik de verzekering zou aanraden. Wij hebben nog geen ervaring dat één van ons beiden is overleden (gelukkig). Hoe er bij een overlijden wordt afgehandeld is ons onbekend. De behandeling en acceptatie is zeer snel gegaan

Ik was verbaast over de snelheid waar mee dit ging. Helder en duidelijk. Goede voorwaarden. Zeker een aanrader.

Snel geregeld en duidelijk wat er aangeboden wordt. Ik ben blij met de service die Finvita tot nu toe heeft geleverd

Snelle en accurate service, ook telefonisch was de medewerking erg goed. Ook duidelijke info op de website.

Het was mijn eerste contact met uw bedrijf Ik vondt het zeer goed en ik werd heel snel geholpen

Verzekering aangevraagd, medische checklist online ingevuld en op dezelfde dag nog een polis toegestuurd gekregen! Kon dit gelijk doorsturen naar de hypotheekadviseur. Hulde voor de snelheid.

Alles kan via internet en de mail. Werkt snel, efficiënt en prettig. Na aanvraag snelle afhandeling. Prima dienstverlening!

Offerte aangevraagd en direct reactie gehad dmv een vragenlijst. Vragenlijst ingevuld en na een paar uur de polis in huis. Zeer snelle afhandeling.

Snelle afhandeling en duidelijk wat er afgesloten is, zeker aan te bevelen

Ik kan momenteel alleen ordelen over het process van aanvraag en goedkeuring. Dit process verliep vlekkeloos, soepel en lekker snel. De uitleg was erg duidelijk en overzichtelijk.

Snelle service via Independer, binnen een dag na aanvraag en invullen van medisch onderzoek de polis ontvangen.

Vlotte afhandeling, zeer tevreden, aan te bevelen voor andere klanten. Goede service.

Supersnel en gemakkelijk geregeld het kost je een paar minuten van je tijd.

Wij zijn zeer tevreden over de snelle service van Finvita. Wij hebben op maandag een aanvraag gedaan voor een overlijdensrisicoverzekering, ook op maandag na ontvangst van de link de medische vragenlijst ingevuld en al op dinsdag waren wij geaccepteerd en hebben we de polis mogen ontvangen.

sneller dan verwacht ging er vanuit dat het weken ging duren. Maar de volgendedag alles netjes rond

Ik heb nog geen ervaring met deze verzekering want ik leef nog. Maar zodra ik dood ben laat ik weten hoe het gegaan is.

Vanaf moment van acceptatie van de offerte werd binnen 12 uur een mail verstuurd voor het invullende van de medische verklaring. Binnen 24 uur werd de polis opgesteld en gemaild exact conform de geoffreerde premies uit de offerte. Dit vind ik prima service en kan ik anderen dan ook van harte aanbevelen

Goede mail alles duidelijk. En snel Ben blij dat ik deze verzekering gekozen heb.

Ik heb een uitstekende ervaring met Finvita en Independer als het gaat om afsluiten van een Overlijdensrisicoverzekering. Zeer snelle afhandeling via de website. Dat niet alleen, ik heb diverse keren een aantal zaken op mijn verzoek laten aanpassen na afsluiten van de ORV ivm oversluiten van mijn hypotheek. Alles zeer snel geregeld. Ze maken de belofte waar als het gaat om de beste klankervaring te willen bieden. Ik kan Finvita en ook Independer absoluut aanrader. Chapeau voor de medewerkers van beide bedrijven. A.T.

Wij hadden de verzekering aangevraagd en de volgende dag was alles al afgehandeld en hadden we de polis al in huis. Het was eenvoudig om over te stappen naar Finvita en we besparen ook nog eens 20,00 euro per maand aan premie, en we hebben de zelfde dekking en looptijd, dus wij zijn tevreden!

na het selecteren van de verzekering was de afwerking een fluitje van een cent. Gegevens invullen, daarna een gezondheidsverklaring en het was geregeld.

Hele snelle dienstverlening en medische acceptatie! Vooral bij aanvragen tbv de aanvraag voor een hypotheek is dat ideaal! Goede prijs.

Snelle afhandeling, duidelijke voorwaarden. Alles geregeld in minder dan 1 week en voor langere tijd ( looptijd 32 jaar ) af te sluiten.

Het gebeurt ineens: in 2013 door een grote brand in huis is alles weg. En dan sta je daar met niets. De afgelopen twee jaren springen er dan ineens bedrijven zo ongelooflijk naar boven, zij helpen je. Zo is Finvita. Als je dan niet op tijd hebt betaald dan krijg je natuurlijk een herinnering. Maar die brief, communicatief zo sterk, niets van dat direct vinger wijzen. Bij de meeste bedrijven – banken! – ben ja als beklaagde al veroordeeld voordat de rechter heeft gesproken. Hier is nou een bedrijf die ook voor de omgeving heeft. Gewoon dan alsnog betalen en verder is er geen kwaad woord ook maar gevallen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen