Falcon Leven Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 6.3/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Falcon Leven

Falcon Leven is een levensverzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in beleggingsverzekeringen. Falcon werkt met professionele verzekeringsadviseurs.

Voordelen van Falcon Leven:

  • Falcon Leven is een specialist in beleggingsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen
  • Als eerste in Nederland introduceerde Falcon een flexibele vorm van beleggingsverzekeringen
  • Een alerte houding, snelle administratie en een goede kennis van de markt

Onafhankelijke beoordelingen voor de Falcon Leven Overlijdensrisicoverzekering

De Falcon Leven Overlijdensrisicoverzekering is in de Research Special Overlijdensrisicoverzekeringen van 1 februari 2008 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Falcon Leven Overlijdensrisicoverzekering

email en telefoon niet bereikbaar. Telefoon wordt geannuleerd en de mail op de site klopt niet, want je kijgt constant een postmaster delivery failure. Zou wel handig en klantvriendelijk zijn als de gegevens correct op de site worden weergegeven. Dit riekt naar verstoppertje spelen, verschuilen achter stoffige imagos/protocollen. Heeft vast te maken met de oude NOG STEEDS GELDIGE polissen, die zijn overgeheveld naarj deze maatschappij.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen