Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering

★★★★☆ 9.4/10 (46 reviews)

Logo verzekeraar Delta Lloyd

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Een zeer scherp tarief
  • De mogelijkheid voor aanvullende dekkingen, zoals het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Keuzevrijheid in de hoogte van het verzekerde bedrag
  • Dekking op één of twee levens
  • Af te sluiten als losse verzekering, maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een aflossingsvrije hypotheek

Onafhankelijke beoordelingen voor de Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 januari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 januari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 januari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 januari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 januari 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Provisieloos’.

De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Standaard provisie’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering

vraag naar factuur levensverzekering: was verzonden echter niet ontvangen (foutje ptt). door medewerker goed op weg geholpen met alle noodzakelijke gegevens

Via ING bij een andere verzekeringsmaatschappij veel duurder uit . Ook omdat ik extra premie moest betalen n.a.v. medisch advies

het geheel heeft 4 maanden geduurd, doordat de communicatie bij Independer zo slecht was en daarvoor moeten we dan nog voor betalen!!! Wat ons betreft geen Independer meer.

Het afsluiten heeft meer dan een half jaar geduurt, omdat Delta lloyd haar administratie niet op orde had. Schandelijk lang en daarna ook nog is de premie verhogen, geen bloemetje, helemaal niets. vanwege lange procedure hebben we het maar laten lopen, anders moesten we weer die hele molen door bij een ander.

Geholpen door Lorenzo Hawker, hij heeft zijn werk echt super gedaan en mij op de hoogte gebracht. Ik was alleen niet blij met Delta Lloyd, daar heeft het lang geduurd.

Zolang je een standaard verzekeringen afsluit, is er geen probleem. Maar als je zoals ik een levensverzekering afsluit en je partner heeft een aantal ziektes zoals ( Niertziekte , tongkanker) word er een toelichting gevraagd van de dokter , specialist. Dan word het een eindeloze weg . Als je een levensverzekering voor deze persoon wil aanvragen word je met een kluitje in het riet gestuurd. Het is heel simpel dan kan je geen verzekering afsluitenen. Dus is het handiger om deze voorwaarden gelijk in op de website zetten. Dat bespaart een hoop ergenis in de communicatie. Ook als je de namen van de specialist opgeeft in de toelichting , dan word je verzocht kontakt met de specialist op te nemen over de voortgang van de aanvraag, maar de specialist krijg je niet aan de lijn . Maar ik vraag me af als ik al het werk zelf moet doen wat jullie taak in deze aan vraag is?

Ik dacht dat ik op tijd begonnen was met de aanvraag. Twee keer de gezondheidsverklaring moeten invullen, en dit bleek niet voldoende te zijn. Nog een geluk dat ik de gezondheidsverklaringen had uitgeprint. Kreeg van de telefoniste een postbus zodat de gezondheidsverklaring zo snel mogelijk te plek kon zijn. ( dus steeds onverzekerd wat geen goed gevoel geeft ) Na een week hierover gebeld bleek de gezondverklaring nog niet aangekomen te zijn. Mijn vrouw belde na mijn telefoontje en kwaad worden bleek ineens de verklaringen wel te zijn aangekomen en moest alleen nog voor akkoord worden verklaard. Pas na de akkoord verklaring kwam het goede gevoel want dan ben je verzekerd. En de polis hebben we inmiddels ontvangen. Mijn conclusie is dus dat je dit beter niet online kunt afsluiten. Ik zou wel graag willen weten wat er allemaal misging. In afwachting van uw antwoord.

In formulier kun je aangeven welke verzekeringen opgezegd moeten worden. Verzekeringen worden echter niet opgezegd. Dat moet klant zelf doen. Klant verwacht dat Independer dat doet, dus lopen de verzekeringen gewoon door !

Ik werd continu op de hoogte gehouden over het verloop van de aanvraag. Dit vind ik zeer klantgericht.

Heeft erg lang geduurd voor het rond was. En we hebben veel moeten bellen voor een keuringsarts te krijgen. Ze hadden ons de premie al afgehouden maar wij hadden nog geen polis en nog niets gehoord. Dit is niet goed.

Prijs/kwaliteit is goed We hebben de aanvraag september gedaan en is pas in december afgerond, naar mijn mening had de administratieve afhandeling minimaal 1 maand sneller gekund.

De orv bij Delta Lloyd heeft een goede prijs. Het afsluiten verliep soepel. Alles gaat via internet. We zijn telkens prima op de hoogte gehouden van de status van onze aanvraag. Binnen een paar weken was alles rond.

er was een kleine fout in de geboortedatum van mijn echtgenote geslopen,deze is snel gecorrigeerd

Had eerst overlijdensrisicoverzekering bij Interpolis. Deze liep al jaren. Werd nu verlengd tegen hoge premie en jaarlijks oplopend. BIj Delta Lloyd is het verzekerde bedrag hoger tegen een lagere premie die bovendien de hele looptijd gelijk blijft.

Bij elke stap in het acceptatieproces zijn we keurig en snel op de hoogte gehouden door Independer. Hiervoor complimenten!

Het open en eerlijk invullen van de aanvraag geeft stof tot nadenken, dat begrijp ik. Maar als men na een medische keuring toch nog vragen stelt aan de huisarts, denk ik laat dan de onafhankelijke keuring achterwege. Vandaar de titel moeizaam. Hopelijk niet moeilijk.

We zijn zeer te spreken over de service die geboden is

De ondersteuning van IND. goed. Administratief Delta Loyd traag. verwarrend van IND. de automatisch gegenereerde mailtjes. was af en toe verwarrend omdat ze achterhaald waren

Gewoon tevreden over afwikkeling/gang van zaken

De aanvraag werd snel verwerkt en was voldoende duidelijk. Eventuele vragen zijn snel beantwoord en daarnaast werd nog ongevraagd geadviseerd m.b.t. de verzekeringnemer. Het gemak van afsluiten was een prima ervaring.

Wat ik miste was informatie over de betaling van de verschuldigde premie. Waarschijnlijk heb ik bij de aanvraag aangegeven dat ik akkoord was met het automatisch afschrijven van de premie. Na ontvangst van de polis was ik dit even vergeten, maar constateerde nadien een automatische afschrijving. Mijn advies zou zijn om dit nadat de polis tot stand is gekomen nog even kenbaar te maken.

Ik had eerst een overlijdensrisicoverzekering bij Interpolis. Verzekerd bedrag voor het nieuwe jaar was € 65.000,- (jaarlijks indexerend) tegen een premie van € 550,- (jaarlijks indexerend). Premievooruitzicht liep daar op tot plusminus € 1400,- per jaar. Nu gelijkblijvend verzekerd kapitaal € 75.000,- tegen een gelijkblijvende premie van € 300,- per jaar. Hoezo voordeel?

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen