Let op: de overlijdensrisicoverzekering van Delta Lloyd wordt voortgezet als de Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering.

Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De overlijdensrisicoverzekering van Delta Lloyd Verzekeringen (voorheen Erasmus Leven Overlijdensrisicoverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van een Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • Een zeer scherp tarief
  • De mogelijkheid voor aanvullende dekkingen, zoals het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Keuzevrijheid in de hoogte van het verzekerde bedrag
  • Dekking op één of twee levens
  • Af te sluiten als losse verzekering, maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een aflossingsvrije hypotheek

Deze informatie wordt verstrekt door Delta Lloyd en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze overlijdensrisicoverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering met andere overlijdensrisicoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen GewoonIdee Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Omdat ik wat zwaarder ben ga je een medische controle door wat veel tijd in beslag neemt. Daarbij ... Verzekering erg snel geregeld. Zeer goede service! Het formulier die ingevuld moet worden is duide...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij Delta Lloyd

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze overlijdensrisicoverzekering:

MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 15 January 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 January 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 January 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
Meer tonen...
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 26 January 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 January 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 January 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 January 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 20 January 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 January 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 January 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Gelijkblijvende ORV'.
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 28 January 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Annuïtair dalende ORV'.
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 July 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Provisieloos'.
MoneyView
De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 July 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Standaard provisie'.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Delta Lloyd

Ontdek verdere meningen die er zijn over Delta Lloyd:

Adfiz
Delta Lloyd is in de Prestatieonderzoek 2012 van 10 December 2012 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
Adfiz
Delta Lloyd is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie Levensverzekeraars.
Blauw Research
Delta Lloyd is op 11 November 2009 door Blauw Research beloond met de Zilveren Spreekbuis 2009.

Ervaringen met de Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(11 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de overlijdensrisicoverzekering van Delta Lloyd

zegt op 11 June 2012:

vraag naar factuur levensverzekering: was verzonden echter niet ontvangen (foutje ptt). door medewerker goed op weg geholpen met alle noodzakelijke gegevens

zegt op 30 March 2012:

Was allemaal goed geregeld zonder veel poespas.

zegt op 30 March 2012:

snel geregeld. medische vragenlijst mooi online kunnen doen

zegt op 5 March 2012:

Bij mijn eigen maatschappij was ik het dubbele kwijt voor hetzelfde product

zegt op 12 February 2012:

het begin van het afsluittraject ging heel snel. Daarna duurde het heel lang, ik denk wel een week of 6 voordat het rond was (er was niets bijzonders). Daardoor hebben we de oude verzekering nog niet opgezegd en betalen we nu dubbel. Een mail van mij hierover (ca 10 dagen geleden) naar de klantenservice werd niet beantwoord. Jammer.

zegt op 10 February 2012:

Ik werd continu op de hoogte gehouden over het verloop van de aanvraag. Dit vind ik zeer klantgericht.

zegt op 29 December 2011:

Het afsluiten ging gemakkelijk, maar dat kwam waarschijnlijk omdat ik geen lichamelijke gebreken heb. Ik denk dat anders de bedragen ook zullen afwijken van wat de website aangeeft. Alles was nu binnen 2 weken rond.

zegt op 20 December 2011:

Omdat ik wat zwaarder ben ga je een medische controle door wat veel tijd in beslag neemt. Daarbij wordt de premie ook gelijk bijne 2x zo hoog.

zegt op 16 November 2011:

Het open en eerlijk invullen van de aanvraag geeft stof tot nadenken, dat begrijp ik. Maar als men na een medische keuring toch nog vragen stelt aan de huisarts, denk ik laat dan de onafhankelijke keuring achterwege. Vandaar de titel moeizaam. Hopelijk niet moeilijk.

zegt op 11 November 2011:

De ondersteuning van IND. goed. Administratief Delta Loyd traag. verwarrend van IND. de automatisch gegenereerde mailtjes. was af en toe verwarrend omdat ze achterhaald waren

zegt op 14 September 2011:

Ik had eerst een overlijdensrisicoverzekering bij Interpolis. Verzekerd bedrag voor het nieuwe jaar was € 65.000,- (jaarlijks indexerend) tegen een premie van € 550,- (jaarlijks indexerend). Premievooruitzicht liep daar op tot plusminus € 1400,- per jaar. Nu gelijkblijvend verzekerd kapitaal € 75.000,- tegen een gelijkblijvende premie van € 300,- per jaar. Hoezo voordeel?

Nee, ik zou een Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering niet aanbevelen

Ben je niet tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen