Chubb Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (67 reviews)

Logo verzekeraar Chubb

Chubb is de grootste beursgenoteerde schade- en aansprakelijkheidsverzekeraar ter wereld. Chubb biedt zowel zakelijke als particuliere verzekeringen aan.

Voordelen van Chubb:

  • Eén van de grootste verzekeraars ter wereld
  • Ondersteuning door specialistische teams, o.a. gevestigingd te Rotterdam, Brussel en Antwerpen
  • Chubb staat onder toezicht door de AFM en is aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars en klachteninstituut KiFiD

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Chubb Overlijdensrisicoverzekering

Mijn verzekering van mijn telefoon werd door Chubb opgezegd wegens terecht gebruik….. met andere woorden Chubb is en compleet nutteloze verzekering want als je er gebruik van maakt wordt je verzekering afgesloten.

Ik werd uitgesloten wegens een operatie voor een overlijdensrisicoverzekering schandalig discriminatie heet dat!!!

Ik had niet gedacht dat het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering zo makkelijk kon gaan. Goed geregeld allemaal!

De basis aanvraag gaat snel. Vaak is extra info nodig en dat kost je even tijd om je medisch verleden goed in te vullen. Hoort er bij zullen we maar zeggen. Advies krijg je niet. Je maakt zelf de keuze voor iets. Of dat goed is moet je afwachten.

zijn zeer tevreden over het verloop van de verzekering.

Geen goede backservice over medische vragen en afhandeling,lees deskundigheid en eigenwijsheid. Geen match met assuradeur over verzonden brief medische vragen en inhoud daarvan.

De kosten per bemideeling vind ik aan de hogekant. Ik kreeg een mail om extra infomatie te verstrekken. Dit gedaan. 2 weken later krijg ik de zelfde verzoek weer geamild. na telefonische contact bleek dat het over mijn vrouw ging. nied duidelijk dus. hierdoor liep de aanvraag ook vertraging.

Doen wat is beloofd en voortgang van status wordt goed gecommuniceerd

af sluiten ging makkelijk , er was een klein probleempje maar dat was via de klantenservice snel verholpen

Na een premie verhogong van (Terwijl ik een jaar geleden gestopt ben met het roken van 14 sigaretten per week) kwam er een tweede premie verhogong voor het hebben gehad van een longembolie. (terwijl ik medisch gezond ben verklaart en geen enkel hoger risico vorm dan wie dan ook) Inmiddels was er irt tot de hypotheek aanvraag geen ruimte meer bij anderen een offerte te vragen

Geen wachttijden bij de klantenservice, medewekers die meedenken en een stapje extra zetten, een doorlooptijd voor een overlijdensrisicoverzekering van 4 werkdagen en ook nog een goede prijs. Ik ben van nu af aan fan!

Dankzij Independer gemakkelijk een O.R.V.verzekering afgesloten.Goede communicatie en zeer goede klantenservice.Voor een ieder een aanrader.

Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

Het duurde lang voordat de verzekering was afgesloten. Dit kwam door de medische vragen en in eerste polis zat een tikfout. Lastig als je hypotheek op een polis wacht. De 295 euro bemiddelingskosten voor depender kwamen voor mij onverwacht. Ergens iets niet goed gelezen debk ik, dus dat mag duidelijker. Had ik dat geweten had ik toch nog even verder gekeken.

Independer heeft goed de voortgang bewaakt en duidelijke informatie verschaft. Wel jammer dat de prijs van de overlijdensrisicoverzekering flink (25%) omhoog is gegaan, ondanks een in mijn ogen beperkt risico. Dit was bij mijn vorige ORV niet het geval, dat werd gewoon de standaard prijs gehanteerd terwijl er niets veranderd is aan mijn toestand toen t.o.v. nu. Al met al is de nu afgesloten ORV nog steeds wel goedkoper, maar wel met een kleiner verschil.

Ik had een aantal vragen n.a.v. een afgelsoten OVR en de beantwoording heeft mij rust en vertrouwen gegeven.

De naar verwachting juiste prijs/kwaliteitverhouding hielp ons over de streep, maar wat 'n hoeveelheid vragen moet je beantwoorden. En dat terwijl de wijze en duidelijkheid waarop de vragen gesteld zijn ook nog eens te wensen overlaat.

Geen contact of informatie gehad met TAF sinds de afsluiting?!

ik ben nog wel benieuwd naar de voorwaarden! ik weet het bedrag. wat ik moet betalen .maar niet wanneer er eventueel word uit betaald ( hopelijk is dat noooit nodig). groet

Lage prijs en goeie informatie via de email over de voortgang van het proces.

ziet er allemaal prima uit ik hoop dat ik het voorlopig niet hoef te gebruiken

Op dit moment betaal ik gewoon premie. Zolang we leven hoop ik geen ervaring met TAF te hebben. De kwaliteit blijkt dus pas als er iets gebeurt.

Indipender doet het onderzoekswerk en dus kan je met je eigen criteria dan snel een verzekering afsluiten.

Doorlooptijd en voortgang worden zorgvuldig en accuraat teruggekoppeld. De meeste instellingen zouden hieraan een voorbeeld moeten nemen.

eindelijk na 7 maanden verzekering rond.Veel te late reacties van TAF over formulieren.Ik moest te veel initiatief nemen en te veel bellen.Formulieren kwijt bij Taft.De schuld lag niet bij uw medewerkers.Lorenzo bedankt!

geen ervaringen, omdat er zich nog geen "uitbetalingsverplichting"heeft voorgedaan

Zijn beide 60 jaar, toch is deze verzekering heel snel afgehandeld. De premie is vergeleken bij andere maatschappijen heel erg goed.Heb hiervoor een duurdere overlijdensrisikoverzekering opgezegd.

De aanvullden vraag over alcoholgebruik (opgegeven was enkele glazen per week) was naar mijn mening zinloos.

Ik heb kort geleden een overlijdensrisicoverzekering afgeloten. Dit was zeer vlot geregeld voor een goede prijs,

regelmatig bericht over de voortgang werd keurig gevolgd door de verzekeraar en er was geen aanleiding tot vragen tussendoor

Ik had al een verzekering via Independer gesloten bij TAF en was daar goed over te spreken.

Uitstekende service, heldere informatie, snelheid van werken, vriendelijke medewerkers.

Ik moest deze overlijdensverzekering afsluiten om mijn dochter te kunnen helpen. Eerst krijg ik het bedrag van 23,23 € tehoren, maar omdat ik te zwaar ben wordt dit bedrag ineens verhoogt tot 33,84 €.Niet leuk alleen nog meer extra kosten, om je kind te kunnen helpen.

Over overlijdensverzekering kan ik nog niets zeggen. Het voortraject was goed, maar hoe snel ze in uitkeren bij een sterfgeval weet ik uiteraard niet. Independer bemiddelde wel snel/vlot en goed.

Ik heb een overlijdingsrisico afgesloten bij TAF, via Independer. Alles ging heel snel. De klantenservice is goedbereikbaar en deskundig. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant!

Voordelige verzekering met betere voorwaarden dan mijn hypotheekbank. En dat voor een kwart van de prijs. Independer heeft goed meegedacht ondanks dat het snel geregeld moest worden. De enige kink in De kabel was medisch aanvullende vragen wegens recreatief duiken… Al met al heel goed.

Er waren vragen bij die niets te maken had met mijn verzekering. Bv politieke voorkeur.

snel, vriendelijk, overzichtelijk en heel toegankeljk

de prijs is qua vergel;ijking de laagste. Alles wordt goed in de gaten gehouden en men wordt zeer snel en goed geholpen

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen