Chubb Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (67 reviews)

Logo verzekeraar Chubb

Chubb is de grootste beursgenoteerde schade- en aansprakelijkheidsverzekeraar ter wereld. Chubb biedt zowel zakelijke als particuliere verzekeringen aan.

Voordelen van Chubb:

  • Eén van de grootste verzekeraars ter wereld
  • Ondersteuning door specialistische teams, o.a. gevestigingd te Rotterdam, Brussel en Antwerpen
  • Chubb staat onder toezicht door de AFM en is aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars en klachteninstituut KiFiD

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Chubb Overlijdensrisicoverzekering

Mijn verzekering van mijn telefoon werd door Chubb opgezegd wegens terecht gebruik….. met andere woorden Chubb is en compleet nutteloze verzekering want als je er gebruik van maakt wordt je verzekering afgesloten.

Ik werd uitgesloten wegens een operatie voor een overlijdensrisicoverzekering schandalig discriminatie heet dat!!!

Ik had niet gedacht dat het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering zo makkelijk kon gaan. Goed geregeld allemaal!

De basis aanvraag gaat snel. Vaak is extra info nodig en dat kost je even tijd om je medisch verleden goed in te vullen. Hoort er bij zullen we maar zeggen. Advies krijg je niet. Je maakt zelf de keuze voor iets. Of dat goed is moet je afwachten.

Ik wilde mijn overlijdensrisico verz. omzetten naar een hoger verzekerd bedrag. Mij werd geadviseerd een nieuwe polis af te sluiten en de oude op te zeggen. Dit heeft mijns inziens tot onnodig veel gedoe geleid, omdat mijn oude polis gekoppeld was aan de hypotheek waardoor mijn hypotheekverstrekker toestemming moest geven, enzovoort. Ook volgens mijn hypotheekverstrekker had dit veel eenvoudiger gekund, mits goed was doorgevraagd. Hopelijk wordt het nu snel, na veel extra adminstratief gedoe, toch recht gezet.

zijn zeer tevreden over het verloop van de verzekering.

Geen goede backservice over medische vragen en afhandeling,lees deskundigheid en eigenwijsheid. Geen match met assuradeur over verzonden brief medische vragen en inhoud daarvan.

De kosten per bemideeling vind ik aan de hogekant. Ik kreeg een mail om extra infomatie te verstrekken. Dit gedaan. 2 weken later krijg ik de zelfde verzoek weer geamild. na telefonische contact bleek dat het over mijn vrouw ging. nied duidelijk dus. hierdoor liep de aanvraag ook vertraging.

Bij alle vragen mbt de aanvraag via e-mail en telefoon snel en goed geholpen.

Doen wat is beloofd en voortgang van status wordt goed gecommuniceerd

af sluiten ging makkelijk , er was een klein probleempje maar dat was via de klantenservice snel verholpen

Na een premie verhogong van (Terwijl ik een jaar geleden gestopt ben met het roken van 14 sigaretten per week) kwam er een tweede premie verhogong voor het hebben gehad van een longembolie. (terwijl ik medisch gezond ben verklaart en geen enkel hoger risico vorm dan wie dan ook) Inmiddels was er irt tot de hypotheek aanvraag geen ruimte meer bij anderen een offerte te vragen

Va eind Jan. Aangevraagd en 1/2 juni pas rond!!! Slechte communicatie en polisvragen totaal niet compleet en juist doorgegeven. Ik heb sommige vragen wel 3x in moeten vullen. Maar uiteindelijk is het rond (na 5 mnd ) niet positief

Verzekeringsvergelijking, offerte opvraag, extra vragen bij klantenservice en afsluiten van verzekering verliepen prima. Kwaliteit van de verzekering is pas te beoordelen als daadwerkelijk een beroep gedaan dient te worden op de verzekering (iets waar je uiteraard niet op hoopt).

Goede prijs-kwaliteit, duidelijke polisvoorwaarden, snelle en transparante afwikkeling

Het afsluiten en de voortgang werd via e-mailcontact goed begeleid.

Na de eerste offerte aanvraag, had ik heel snel de papieren binnen om de ORV af te sluiten. Na een week was er goedkeuring en kon ik verder met de hypotheek

Geen wachttijden bij de klantenservice, medewekers die meedenken en een stapje extra zetten, een doorlooptijd voor een overlijdensrisicoverzekering van 4 werkdagen en ook nog een goede prijs. Ik ben van nu af aan fan!

Duidelijk, snel af te sluiten, klantvriendelijk product

Wij wilden een relatief kleine ORV afsluiten van 25.000 en we hebben geen last van levensbedreigende ziektes, alleen wat minder schokkende klachten. Over die klachten werden we echter helemaal doorgezaagd. Er was zelfs een verklaring nodig van de bedrijfsarts en de huisarts!

Dankzij Independer gemakkelijk een O.R.V.verzekering afgesloten.Goede communicatie en zeer goede klantenservice.Voor een ieder een aanrader.

Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

Het duurde lang voordat de verzekering was afgesloten. Dit kwam door de medische vragen en in eerste polis zat een tikfout. Lastig als je hypotheek op een polis wacht. De 295 euro bemiddelingskosten voor depender kwamen voor mij onverwacht. Ergens iets niet goed gelezen debk ik, dus dat mag duidelijker. Had ik dat geweten had ik toch nog even verder gekeken.

jullie zitten er bovenop alsof er toch veel geld aan te verdienen is wat ik me bijna niet voor kan stellen voor die prijs. Bij de bank ben je twee keer ziveel kwijt.of er moet alsnog een addertje onder het gras zitten ,bj het uitkeren of zo maar daar kom ik pas achter als ik dood ben (grapje)als de politie ook zo snel was had ik mijn fiets allang weer terug

nvt opmerking: hoe kan ik oordeel geven over kwaliteit van de verzekering. over kwaliteit, vind ik, kan ik pas oordelen zodra er sprake is van schademelding/uitkering etc. in dit geval hoop ik dat nooit het geval hoeft te zijn. deze verzekering gekozen vanwege de prijs

houden je goed op de hoogte van de stand van zaken.Klantviendelijk ,en de prijs is zeer gunstig

Independer heeft goed de voortgang bewaakt en duidelijke informatie verschaft. Wel jammer dat de prijs van de overlijdensrisicoverzekering flink (25%) omhoog is gegaan, ondanks een in mijn ogen beperkt risico. Dit was bij mijn vorige ORV niet het geval, dat werd gewoon de standaard prijs gehanteerd terwijl er niets veranderd is aan mijn toestand toen t.o.v. nu. Al met al is de nu afgesloten ORV nog steeds wel goedkoper, maar wel met een kleiner verschil.

Voldeed aan de eisen die ik stel aan dit soort produkten tegen een aantrekkelijke prijs

Lage prijs, jammer handmatige gezondheidsverklaring

Ik had een aantal vragen n.a.v. een afgelsoten OVR en de beantwoording heeft mij rust en vertrouwen gegeven.

Ik heb op Independer.nl gezocht naar een goede prijs/prestatie voor een overlijdensrisico verzekering. Gevonden met deze TAF polis. Een verademing vergeleken met mijn huisbankier !

De mogelijkheid om 10 jaar looptijd af te sluiten tegen een redelijke prijs. Daarnaast geen weigering ivm verleden.

De naar verwachting juiste prijs/kwaliteitverhouding hielp ons over de streep, maar wat 'n hoeveelheid vragen moet je beantwoorden. En dat terwijl de wijze en duidelijkheid waarop de vragen gesteld zijn ook nog eens te wensen overlaat.

Uiteraard weten we pas echt of dit een goede verzekering is wanneer het onverhoopt ooit tot een uitkering komt maar voor een dergelijke lage premie denk ik wel een goede verzekering te hebben. De begeleiding door Independer was in ieder geval goed. Goed geholpen en tijdens het proces van afsluiten en steeds via de mail of telefonisch contact gehouden.

Geen contact of informatie gehad met TAF sinds de afsluiting?!

ik ben nog wel benieuwd naar de voorwaarden! ik weet het bedrag. wat ik moet betalen .maar niet wanneer er eventueel word uit betaald ( hopelijk is dat noooit nodig). groet

Gebruiksvriendelijke website en snel en duidelijk antwoord via de mail op mijn vragen

Lage prijs en goeie informatie via de email over de voortgang van het proces.

Kan niks over deze verzekering zeggen, nog geen verdere ervaringen mee! Wel een snelle verwerking van de aanvraag.

ziet er allemaal prima uit ik hoop dat ik het voorlopig niet hoef te gebruiken

Op dit moment betaal ik gewoon premie. Zolang we leven hoop ik geen ervaring met TAF te hebben. De kwaliteit blijkt dus pas als er iets gebeurt.

Indipender doet het onderzoekswerk en dus kan je met je eigen criteria dan snel een verzekering afsluiten.

Doorlooptijd en voortgang worden zorgvuldig en accuraat teruggekoppeld. De meeste instellingen zouden hieraan een voorbeeld moeten nemen.

eindelijk na 7 maanden verzekering rond.Veel te late reacties van TAF over formulieren.Ik moest te veel initiatief nemen en te veel bellen.Formulieren kwijt bij Taft.De schuld lag niet bij uw medewerkers.Lorenzo bedankt!

geen ervaringen, omdat er zich nog geen "uitbetalingsverplichting"heeft voorgedaan

Zijn beide 60 jaar, toch is deze verzekering heel snel afgehandeld. De premie is vergeleken bij andere maatschappijen heel erg goed.Heb hiervoor een duurdere overlijdensrisikoverzekering opgezegd.

De aanvullden vraag over alcoholgebruik (opgegeven was enkele glazen per week) was naar mijn mening zinloos.

Ik heb kort geleden een overlijdensrisicoverzekering afgeloten. Dit was zeer vlot geregeld voor een goede prijs,

Wij moesten, tegen het einde van ontbindende voorwaarden van ons koopcontract, de verpanding plotseling z.s.m. veranderen naar een andere geldverstrekker . Met een e-mail'tje en 2 telefoontjes was het geregeld en ontvingen wij de nieuwe polis. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden wat er met jouw aanvraag gebeurd.

regelmatig bericht over de voortgang werd keurig gevolgd door de verzekeraar en er was geen aanleiding tot vragen tussendoor

Ik had al een verzekering via Independer gesloten bij TAF en was daar goed over te spreken.

Het hele traject is bijzonder goed verlopen. Snel, accuraat en een in vergelijking met andere verzekeringsmaatschappijen zeer concurrerende prijs.

Uitstekende service, heldere informatie, snelheid van werken, vriendelijke medewerkers.

Eigenlijk kun je de kwaliteit van dit soort verzekeringen pas beoordelen als ze tot uitkering hebben moeten komen, en omdat ik nog leef is dat niet het geval en heb ik ook nog geen ervaring in of ze uitbetalingsvermijdend gedrag vertonen, valse kleine lettertjes hebben of anderszins oninteger zijn. Ik moet dus maar hopen op een goede afwikkeling na mijn verscheiden. Net zoals ik moet hopen dat Independer echt onafhankelijk blijft nu het grotendeels in handen is van Achmea.

Ik moest deze overlijdensverzekering afsluiten om mijn dochter te kunnen helpen. Eerst krijg ik het bedrag van 23,23 € tehoren, maar omdat ik te zwaar ben wordt dit bedrag ineens verhoogt tot 33,84 €.Niet leuk alleen nog meer extra kosten, om je kind te kunnen helpen.

Allemaal heel makkelijk geregeld, ik ben erg tevreden.

Bijzonder soepel verlopen en goed op de hoogte gehouden van de voortgang!

als er problemen zijn wordt je snel en deskundig geholpen

Over overlijdensverzekering kan ik nog niets zeggen. Het voortraject was goed, maar hoe snel ze in uitkeren bij een sterfgeval weet ik uiteraard niet. Independer bemiddelde wel snel/vlot en goed.

Na een klein beetje uitzoekwerk, voor deze verzekeraar gekozen. Meteen vragenlijsten uitgeprint en ingevuld. Binnen een paar weken was alles rond.

Ik heb een overlijdingsrisico afgesloten bij TAF, via Independer. Alles ging heel snel. De klantenservice is goedbereikbaar en deskundig. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant!

Voordelige verzekering met betere voorwaarden dan mijn hypotheekbank. En dat voor een kwart van de prijs. Independer heeft goed meegedacht ondanks dat het snel geregeld moest worden. De enige kink in De kabel was medisch aanvullende vragen wegens recreatief duiken… Al met al heel goed.

Aanmelden en premie betalen gaat goed. Er is (gelukkig) nog geen beroep op de verzekering gedaan. Tegen die tijd zal blijken of het om een goede verzekering gaat.

Er waren vragen bij die niets te maken had met mijn verzekering. Bv politieke voorkeur.

snel, vriendelijk, overzichtelijk en heel toegankeljk

de prijs is qua vergel;ijking de laagste. Alles wordt goed in de gaten gehouden en men wordt zeer snel en goed geholpen

Als het zo is zoals het voorgehouden word is het prima.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen