BNP Paribas Cardif Overlijdensrisicoverzekering

★★★★☆ 9.5/10 (157 reviews)

BNP Paribas Cardif Verzekeringen Ervaringen

BNP Paribas Cardif is specialist in verzekeringen die zorgen voor de optimale bescherming van Nederlandse huishoudens tegen financieel zwaar weer.

Voordelen van BNP Paribas Cardif:

  • Onderdeel van één van de grootste financiële dienstverleners ter wereld; BNP Paribas
  • Marktleider op het gebied van betalingsbescherming en gespecialiseerd in de risico’s op het gebied van wonen, inkomen en leven
  • Meer dan 600.000 gezinnen in Nederland hebben een BNP Paribas Cardif-verzekering, die ze bij onvoorziene omstandigheden beschermt tegen inkomensverlies

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • Je kunt naast de aflossing van je hypotheek een extra bedrag verzekeren. Bijvoorbeeld om de kosten van gezinshulp, kinderopvang of studie te kunnen betalen.
  • Je kunt zelf de hoogte van het te verzekeren bedrag bepalen.

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij BNP Paribas Cardif

De BNP Paribas Cardif Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 5,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

BNP Paribas Cardif Commercial Niet te koop (2013)

Consumentenbond Overlijdensrisicoverzekeringen (2013)

Ervaringen met de BNP Paribas Cardif Overlijdensrisicoverzekering

waardelose verzekering wil me rekening rekeningnummer wijzigen een hoop gezeik en nog niet klaar
Ik weet eigenlijk niet wie BNP is en wat voor verzekering ik gesloten heb
de premie is prima tevens de dekking. Medewerkers zeer klantvriendelijk en doen er alles aan om eea op tijd in orde te hebben. In mijn geval halen deadline financiering voor de hypotheek Alles netjes op tijd in orde.
Ervaart het als een eerlijk product die precies voldeed aan mijn wens betreffende de verzekering, duidelijk, en helder, Mede hierdoor beveel ik ook deze verzekering aan bij mensen in mijn omgeving. Geen wazige constructies zoals ik dat bij verschillende banken heb mogen ervaren.
Door gesprek met mijn adviseur zijn we uitgekomen op jullie door de goede ervaringen die zij met jullie hebben.
Zeer positieve en snelle service. Tot op heden niets op aan te merken.
Een vriendelijke en nette ondersteuning bij het afsluiten van de verzekering. Enkel waren er in het begin veel technische problemen met de afhandeling. Ik hoop dat ze dit voortaan beter afhandelen. Alleen dan wil ik deze verzekering aanbevelen.
Het is vrij moeilijk, om een ervaring te schrijven. Onze verzekering bij Cardif loopt vanaf 01 december 2015, maar wij hebben nog geen premie betaald. Een minpuntje was de termijn tussen de keuring door de keuringsarts en de uitslag hiervan (met uiteindelijk het antwoord van wel of geen doorgang van de verzekering).
Zeer snelle en duidelijke efficiente behandeling van de aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering. Klantvriendelijke website, eenvoudig in gebruik.
Goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon!
Een administratief foutje (door ons gemaakt) was snel hersteld. Het afsluiten van de hypotheek heeft daardoor maar 1 week vertraging opgelopen. Klasse!
Ik ben nog maar zeer kort klant, maar tot dusver tevreden. Papieren zeer snel in huis. Ik heb het advies van mijn adviseur opgevolgt. Geeft een goed gevoel
ik heb verder geen ervaring en ben pas kort klant dus moet ik nog afwachten in detoekomst
Ik ben te vreden. Ben vriendelijk geholpen, aan de telefoon. Over de vraag waar mijn aanvraag was. Is toen per mail nog gestuurd.
Goede ervaring met de medewerkers die ik telefonisch heb gesproken. Kwamen ook afspraken na. Iets wat eigenlijk normaal is, maar toch.
om je woonlasten te beschermen is het belangrijk een voorziening te treffen. de overlijdensrisicoverzekering is daarvoor een perfect middel. BNP had de beste aanbieding voor onze situatie,
Goede premie/kwaliteitsverhouding bij BNP Paribas. Duidelijke voorwaarden en gemakkelijke aanmelding!
Alles is soepel en makkelijk verlopen. Onze hypotheekadviseur (mijn oom) heeft goede ervaringen met dit bedrijf en daar vertrouwen wij op. Prijs/kwaliteit is ook oke en het geeft ons een goed gevoel dat we nu verzekerd zijn.
verzekering is zeer netjes behandeld door bnp Paribas Cardif
Op mijn iets hogere leeftijd van 63 jaar toch een goed product kunnen kopen, stemt mij tevreden en geeft invulling aan mijn verantwoording naar mijn gezin.
positieve en kundig advies, ook tussentijds op de hoogte gehouden. Top.
De verzekering ziet er goed uit en ook wat de prijs betreft. Polisblad zeer duidelijk.
Er moest een medische verklaring komen ook van de huisarts en dit is echt snel afgehandeld. Dus de snelheid en klantvriendelijkheid is erg goed.
Een verzekeraar die duidelijk is, snel in beantwoorden van vragen zowel per email als telefonisch. Een verzekering die aansluit bij mijn persoonlijke wensen. Zekerheid voor de toekomst.
prima voorlichting, vriendelijke benaderingswijze, we zijn goed verzekerd met de overlijdensrisicoverzekering en kunnen nu met een gerust hart op zoek naar onze eerste koopwoning. Mijn vrouw raakte haar baan kwijt toen ze 60 jaar was en zou eigenlijk tot haar 66 1/2 ste levensjaar sollicitatie plichtig zijn, nu kan ze onbekommerd meegenieten van mijn AOW en pensioen zonder zich financiele zorgen te hoeven maken als ik onverhoopt kom te overlijden voordat zij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt.
De verzekering past binnen ons behoefte kader en voorziet in die zin in het doel.
Ben sinds kort verzekerd bij deze maatschappij en heb tot nu toe alleen positieve ervaringen gehad.
Verzekering bij BNP Paribas afgesloten of advies van onze financieel adviseur. Vol vertrouwen in onze adviseur, dus geen noodzaak gezien om 10 verzekeringen met elkaar te vergelijken, onze adviseur heeft dat al gedaan (hopen we :-) )
Alles zeer vlot geregeld. Zeer tevreden. Goed geholpen. Informatie was meer dan voldoende.
Ik heb direct een goed gevoel gehad bij afsluiten van mijn verzekering.Bij verder zoeken op internet kwam ik heel veel positieve reactie tegen van veel tevreden klachten van BNP.
Heb nog weinig ervaring met deze overlijdingsrisicoverzekering daar wij deze pas per 1 juni 2015 hebben afgesloten.
Snelle en goede service en snelle overstap van de ene naar de nieuwe verzekering met snel een nieuwe polis ontvangen!
De reden waarom ik bij BNP Paribas Cardif zit, is omdat prijs en kwaliteit verhouding erg goed is. Ben er erg blij mee
Prettige maatschappij die zeer allert en snel alles afhandelde om de polis tot stand te brengen. Hopenlijk hoeven wij er nooit gebruik van te maken.
Hoe simpel kan het zijn een goede Overlijdens risico verzekering af te sluiten? BNP geeft het goede voorbeeld tegen de juiste condities
Gezien ik diabetici heb, heeft deze maatschappij mij goed behandels en eerlijk verzekerd.
goede prijs-kwaliteitverhouding. Verzekeringspremie was aanzielijk lager dan de vorige verzekering
Verzekering aanbevolen door financieel adviseur. Snelle afhandeling van BNP Paribas Cardif.
Zeer toegankelijke manier van verzekering sluiten met gemak van de digitale wereld. Heldere voorwaarden.
Zeer snelle service. Duidelijk en overzichtelijk. Goede prijs - kwaliteit verhouding
Nog geen beoordeling mogelijk. Nog geen contact hoeven te hebben met PNB.
gedegen aanpak door vriendelijk maar bovenal deskundige mensen
Wij hebben de verzekering afgesloten via Independer wij zijn daar prima geholpen en daarna is het verloop in de beoordeling en acceptatie snel en goed verlopen
Goede ervaring,klantvriendelijk,goede prijs- kwalitijt verhouding,betrowbaar
Afwikkeling is goed afgehandeld door de medewerkers van BNP Paribas Cardif , ook voor de toekomst gelden mogelijkheden
een goede en duidelijke afhandeling en geeft mij een gerust gevoel bij overlijden voor de financiële gevolgen.
Het is een verzekering die nog werkt met ouderwetse aanmeldprocedures, maar die heel serieus overkomt en een goed product biedt.
Prima uitleg door medewerkers en duidelijke, wervende prijzen.
De naam alleen al straalt vertrouwen uit, via mijn tussenpersoon zijn aanbevolen en hoog aangeschreven. Vandaar mijn positieve beoordeling. Goeie prijs kwaliteitsverhouding
Lage premie.... hoop deze voor niets te betalen.....maar het is nu eenmaal nodig een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten omdat ik wil dat als mij onverhoopt iets overkomt mijn partner in mijn woning kan blijven wonen... Ik ben zelf (hypotheek)adviseur, het advies wat ik aan mijn klanten geef geef ik ook aan mijzelf!
Snelle service, vriendelijke klantenservice, goede prijs kwaliteit verhouding, duidelijke voorwaarden.
Ik heb nog niks kunnen ervaren met jullie heb advies van mijn advieseur gehad dus ben nu nog te vreden
Goede prijs plus goed geholpen door de unive dat dit in goede verzekering is voor wat wij wilden
Goede en snelle klantenservice; goed geholpen met kruislings afsluiten verzekering. Mogelijkheid tot afsluiten verzekering zonder tussenpersoon is zinvol. Bij veel andere verzekeraars kan dit nl. niet.
Vooral te spreken over duidelijke en adequate terugkoppeling van de medewerkers tijdens het aanvraagproces. Prijs/kwaliteit w.m.b. prima! Het kan misschien nog goedkoper, maar dan praten we over peanuts, niet voor naar een ander gaan.
Goede service en ben erg tevreden met de gesloten polis. Is echt een aanrader !!!
Top ervaring. Duidelijke voorwaarden. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Heb de verzekering via Indiepender afgesloten deze heeft het zeer goed geregeld met u bedrijf .
Mijn eerste ervaring met BNP via Independer is positief. Duidelijke informatie over de polis en het afsluitproces. Ik ben steeds correct en tijdig op de hoogte gesteld van de voortgang van het proces. Prima prestatie.
Goede service en zeer scherp geprijsd! Duidelijke voorwaarden en geen verborgen addertjes onder het gras.
Ik heb nu 2 verzekeringen lopen bij bnp en ik ben zeer tevreden. zowel prijs/ kwaliteit als de voorwaarden zijn erg duidelijk
Heb nog geen werkaam gemerkt.maar ervaring van mijn vrienden en kennisen klinkt alles goed te zijn met prijs en werkzaam.
Helder Snel acceptatie traject Online/ email inzage in het verloop van aanvraag tot aan ontvangst van de polis
we hebben een offerte aangevraagd en zijn zeer snel geholpen. alles ging ook heel soepel.
BNP heeft mij goed geholpen nadat ik wat lichamelijke problemen had ervaren. Andere organisaties konden mij niet helpen. Dank daarvoor.
Onze ervaring met BNP Paribas is als prettig ervaren. Onze adviseur heeft dit aanbevolen en wij zijn van plan meerdere verzekering af sluiten
goede service duidelijk verhaal goed bereikbaar.......................................................................
ik vind leuk te invullen ook meer weet over verzekering.ik denk toekomst kan meer verzekering.
omdat ik de verzekering via mijn tussenpersoon heb afgesloten heb ik niet zoveel contact, dan wel ervaring met BNP. Echter de voorwaarden en de polis geeft mij wel een goed en betrouwbaar gevoel.
Goede en snelle afhandeling bij afsluiten verzekering met goede prijs kwaliteit verhouding.
Prima verzorgd door mijn adviseur en medewerkers van NBG Finance.
De informatie die ik kreeg was helder en duidelijk. Snelle afhandeling.
snelle en soepele afhandeling van de aanvraag van de levensverzekering
Proces liep via adviseur. Ontvangen correspondentie was duidelijk en compleet. Enige wat prettig was geweest was een bevestiging van ontvangst van vereiste vragenlijst.
online bij deze verzekering terecht gekomen. duidelijke voorwaarden, klantvriendelijk, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het afsluiten van de verzekering.
eenmaal telefonisch contact gehad en goed antwoord gekregen. Pas klant dus mot nog afwachten hoe dit in de toekomst gaat lopen. vrgr
De medewerkers van BNP Paribas Cardif hebben ons zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Ze namen de tijd en afspraken werden direct nagekomen. Dit is door ons als heel plezierig ervaren.
Ik ben sinds kort pas verzekerd bij BNP Paribas Cardif. Nog weinig ervaring met de verzekeraar.
overlijdensrisico aangevraagd, 3 keer een formulier ingevuld voor echtgenote. Vervolgens horen we 2 maanden niets meer en plotseling ligt er een polis thuis en wordt er geïncasseerd. Had verwacht eerst een uitslag van het medisch traject te krijgen. Vind ik niet goed. Daarna wordt er in 2 weken tijd 2 keer geïncasseerd, ook niet klantvriendelijk. Al met al geen schoonheidsprijs
Zonder veel gedoe een uitstekende verzekering afgesloten bij BNP Paribas.
Er waren wat misverstanden over het intake formulier, was binnen een dag opgelost.
Goede ervaring met het afsluiten van de verzekering. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle service en duidelijkheid Lastig om een verhaaltje te verzinnen Maar ik sta volledig achter de eerste zin gr.fam veenstra
Vlotte en duidelijke verwerking van de aanvraag. Keurige afwikkeling van het dossier.
Heb een nieuwe overlijdensrisicoverzekering afgesloten via de website van BNP. Dit ging vrij gemakkelijk en snel. De prijs-kwaliteit verhouding heeft mij ertoe bewogen om te kiezen voor BNP. Tot nu toe ben ik tevreden. Gr. Manowa
Zeer eenvoudig, snel en goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijk inzicht en heldere voorwaarden
Ben zeer goed geholpen. Ook toen de stukken naar een verkeerd adres waren gestuurd. Het is allemaal zeer professioneel afgehandeld.
verzekering heb ik via mij adviseur afgesloten voor een hypotheek. Geen problemen, gewoon standaard neutraal verhaal.
Wij hebben onze verzekering via onze hypotheekadviseur afgesloten. Wij ontvingen binnen 2 maanden na het ondertekenen van de hypotheek onze polis via onze hypotheekadviseur. Dit is als positief ervaren.
Ben pas net bij BNP en heb nog niemand gesproken. De aanmelding via mijn tussenpersoon is goed verlopen. Ik hoop dat ik de komende jaren geen beroep hoef te doen op deze verzekering. Het is namelijk een levensverzekering en hoop nog oud te worden met mijn huidige partner.
De verzekering is net afgesloten. We hebben dus nog niet echt ervaring metBNP Paribas Cardiff
we hebben een goed advies gekregen van finacieél manager waardoor wij een beslissing hebben genomen om akkoord te gaan
Gewoon een (h)eerlijke polis, duidelijk en recht door zee! Er staat zonder kleine lettertjes in wat wel en niet mag/kan..verzekerd is en dat kan je bij andere maatschappijen niet altijd zeggen.
Prima en duidelijke online dienstverlening. Snelle en correcte aanlevering van de documenten
Tot nu toe tevreden met BPN. Nette afwikkeling van aanvraag.
Duidelijk , snel en correct een en ander verwerkt, zeker na een opmerking mijnerzijds, dus tevreden
Eerste polis tbv hypotheek is snel rond.Ook als je een gezondheidsprobleem hebt kun je bij BNP terecht voor een betaalbare polis.
Onze adviseur heeft BNP Paribas Cardiff geadviseerd en het voelt goed om verzekerd te zijn bij jullie.
prijs kwaliteit is goed polis duurt lang voor deze binnen is na 9weken nog niets
Ik heb nog geen ervaring met deze verzekering daar ik nog geen twee maanden aangesloten ben bij BNP Paribas Cardif in verband met het oversluiten van mijn hyphotheek.
Gemakkelijk te vinden op internet. Direct een premie die zeer aantrekkelijk voor ons was in vergelijking met bijvoorbeeld de Rabobank. Heldere polisvoorwaarden en netjes te woord gestaan.
Snel geregeld, goede afhandeling, duidelijke emails, goede. Prijs voor verzekering
De gehele procedure tot en met de afsluiting is bijzonder prettig en goed verlopen. Wat belooft is, is uitgekomen
wij hebben het tot stand komen van onze verzekering als prettig en snel geregeld onder vonden. Dus wij kunnen iedereen aanbevelen om met BNP Paribas Cardif in zee te gaan
Hypotheek over gezet.Op advies van mijn adviseur gekozen voor BNP.Heb hier geen spijt van omdat alles duidelijk en snel geregeld werd mbt de overlijdensverzekering.
eerlijke prijs/kwaliteit verhouding, duidelijke voorwaarden, via adviseur geregeld dus geen ervaring over het afsluiten zelf, dit is voor mij gedaan
Deze verzekeringsmaatschappij werd me aanbevolen door mijn tussenpersoon, waarbij het te verzekeren risico en de prijs van het pakket zeer gunstig waren voor mij. De toekomst zal leren hoe de verzekeringsmaatschappij omgaat met een ingediende claim in verhouding tot de voorwaarden. Het oversluiten van de verzekering en het klant worden verliep soepel, maar ja dat is bijna bij alle verzekeringsmaatschappijen zo. Als je eenmaal klant bent, begint het beoordelen pas echt.
Goed en begrijpbaar product, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, korte doorlooptijden, klantvriendelijke klantenservice met hoog kennisniveau.
Via een tussenpersoom afgesloten. Prijs is redelijk, de snelheid waarmee we zijn geholpen is wel geweldig!
prima/duidelijk geholpen.Goed kontakt bij eventuele vragen.Snelle dienstverlening
het verliep soepel via onze adviseur in Den Haag. de polis werd snel verwerkt en was ruim op tijd in orde voor de sleuteloverdracht. makkelijke informatie.
Online een risico-overlijdensverzekering afgesloten. In tegenstelling met andere maatschappijen hanteert BNP Paribas Cardif een vaste premie zolang de verzekering voortduurt. Daarbij is de premie, in vergelijking met anderen, een stuk lager. Het doorlopen van de vragenlijst was eenvoudig en de bijkomende voorwaarden en dergelijke waren duidelijk gesteld. Vlotte afhandeling.
Hele snelle reacties en medewerkers die meedenken. Er moest in ons geval meer informatie worden gegeven. Via telefoon en mail heel snel ondersteund waardoor het geen vertraging heeft opgelopen.
weinig poespas maar gewoon zoals het hoort. en een goede prijs kwaliteit verhouding
Duidelijke website met goede routing. Heldere voorwaarden en verzekeringen zijn makkelijk aan te vragen. Mooie premie in relatie tot andere verzekeraars. Binnen een aantal weken heb ik mijn OLRV Polis op de deurmat ontvangen. Mocht ik in de toekomst opnieuw dergelijke verzekeringen nodig hebben (bij een verhuizing oid), dan kom ik zeker terug!
De polisvoorwaarden zijn duidelijk en de tijdsduur waar binnen alles geregeld werd is prima. In vergelijking met andere mij. Is de premie gunstig te noemen.
Door mijn financiële adviseur aanbevolen, de communicatie en correspondentie is helder en snel. Voor mijn hypotheek afsluiting had ik nog niet Werder van BNP gehoord.
Mijn adviseur heeft deze verzekering aanbevolen op basis van prijs/kwaliteit verhouding en goede ervaringen met BNP Paribas Cardif. Mijn ervaring tot nu toe sluiten daar bij aan.
alles verliep gewoon makkelijk en soepel. ik vind het via de computer makkelijker als via de tussenpersoon. Je bepaalt aan de hand van de informatie, wat je wel of niet wil.
We zijn heel correct geholpen. alles wordt duidelijk uitgelegd. En de keuring vindt thuis plaats,dat is ook prettig.
snelle en juiste afhandeling , correct en duidelijk. Dit is wat ik wil.
Veel zaken eenvoudig online te regelen en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Overzichtelijke website, goede info en uitleg, en eenvoudige rekentool.
informatie duidelijk, acceptabele tarieven, vlot verloop adm. afhandeling, polis snle thuis
nogmaals.overlijdensrisicoverzekering aangevraagd voor mezelf en mijn vrouw.Ik ben niet geaccepteerd mijn vrouw wel. dit i.v.m gezondheid. voor mijn vrouw nog geen polis ontvangen wel deze vragenlijst.
Prijs kwaliteit verhouding is zeer duidelijk en ook goed. Zeer scherp aan de prijs, vergeleken met andere verzekeraars.
We zijn tevreden omdat zij uitvoerig de vragen stelden en dat zij zo goed op de hoogte zijn
Voordelige overlijdensrisicoverzekering In vergelijk met andere verzekeringen.
Een zeer duidelijke en transparante verzekering. Zeer tevreden met de uitleg en de snelheid waarmee dit was geregeld. Ik kan BNP Paribas Cardif bij iedereen van harte aanbevelen.
Goede verzekering tegen prima voorwaarden, maar snelheid aanvraag en verstrekken polis zou sneller kunnen.
De gehele gang van zaken rondom het afsluiten van deze verzekering was tot volle tevredenheid.
we hebben n overlijdingsrisico voor mn man afgesloten voor n bedrag dat waneer mn man onverwachts komt te overlijden ik toch in ons huisje kan blijven wonen ,deze verzekering heeft ons de mogelijkheid gegeven toch n woning te kopen zonder ons zorgen te hoeven maken over de toekomst dus bij deze nog bedankt en we hebben uw adres al aan n kennis doorgegeven dus hebben we 100 procent vertrouwen in jullie groetjes Noud en Caroline van der Vleuten.
snel geregeld goed advies nu maar hopen dat we jullie verder niet nodig hebben.................
goede service en denk dat het wel goed zit als er iets gebeurd met de afwerking
Onze ervaring met deze maatschappij geeft ons een zeer tevreden gevoel. Duidelijkheid en een goede en snelle service.
In principe heb ik geen rechtstreeks Contact gehad met jullie ik heb dit via mijn tussen persoon geregeld En heeft mij jullie bedrijf aanbevolen Inzake mijn situatie. Het was voor mij van belang dat ik mijn verzekering onder " een dak " wou hebben Mijne inziens is het met Uw maatschappij wel gelukt. Met vriendelijke groeten JJ Weterholt
Via internet deze verzekering gevonden en laten afsluiten. Polis was erg snel gemaakt en opgestuurd. Goede service.
Zeer duidelijke website, met heldere uitleg over premie en voorwaarden. Zeer aan te bevelen.
zeker aan te bevelen. goede prijs/kwaliteit verhouding. professioneel
Helder, eerlijk goede prijs kwaliteitsverhouding.goede communicatie. en voortgangsberichten over het acceptatieproces
Aanbevolen door financieel adviseur. Snel en correcte afhandeling tegen goede voorwaarden.
zeer vriendelijke mensen, verstand van zaken en handelen met snelheid.
De keuring is naar tevredenheid verlopen.Het betrof een keuring voor een overlijdensrisicoverzekering. De acceptatie had ik ook snel via de mail ontvangen. Het wachten is nu op de polis.
Door een financieel adviseur zijn we goed ingelicht voor het afsluiten van deze polis. Ik heb nu een gerust gevoel als ik arbeidsongeschikt word.
Onze ervaring is zeer goed. adviseur was erg goed op de hoogte,klantvriendelijk en erg bereid om alles uit te zoeken en zo zijn we ge zamelijk bij een goede verzekering uit gekomen BNP Paribas Cardif
Ik ben zeer tevreden. De aanvraag alsmede de afhandeling verliepen zeer vlot. Ook ben ik steeds tijdig en duidelijk geïnformeerd over de voortgang tijdens het gehele proces.
Goede verzekeringsvoorwaarden gekoppeld aan een gunstige premie
Op zoek naar een gelijkblijvende risicoverzekering stuitte ik op BNP Baribas Cardiff. Prima kwaliteit / prijs verhouding!!
Een uitstekende verzekering en een goede prijs kwaliteit verhouding
Klantvriendelijk, duidelijk en goede prijs-kwaliteitverhouding
Na vergelijk met overige verzekeraars zeer goede prijs kwaliteisverhouding.
Gelukkig nog geen 'claim' hoeven indienen. Verder prima verlopen om te verpanden aan onze hypotheek
Gelukkig nog geen 'claim' hoeven indienen. Verder prima verlopen om te verpanden aan onze hypotheek.
Zonder zelf veel moeite te doen heb ik een keus kunnen maken uit diverse maatschappijen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen