Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl is een zelfstandige en onafhankelijke aanbieder van verzekeringen op het internet en staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren.

Voordelen van Verzekeruzelf.nl:

  • U zit nergens aan vast; beëindigen wanneer u wenst
  • De laagste premies met de beste dekking
  • Al uw gegevens overzichtelijk bij elkaar in uw digitale dossier
  • 24-uurs schadeservice die te volgen is in uw digitale dossier
  • Groene en papierloze organisatie waarin het milieu voorop staat
  • Privacy Garantie: helder en zonder verrassingen
  • Inschrijvingen zijn veilig en betrouwbaar

Onafhankelijke beoordelingen voor de Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering

De Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4 en is daarmee de Beste koop in de categorie Extra uitgebreide dekking voor een appartement.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering

Waardeloos, na jaren had ik een gebroken ruitje door een hagelbui, werd niet vergoed.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen