United Insurance Opstalverzekering

★★★★☆ 8.4/10 (16 reviews)

Logo verzekeraar United Insurance

United Insurance streeft ernaar goede en vertrouwde verzekeringen aan te bieden en onderscheidt zich door deze keuze reeds voor de klant te hebben gemaakt.

Voordelen van United Insurance:

  • Oerdegelijke verzekering
  • Uitstekende dekking
  • Scherp geprijsd
  • Betrouwbare schadeafwikkeling

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Garantie tegen onderverzekering tot €750.000,-
  • Allrisk dekking voor alle van buitenkomende onheilen
  • Glas standaard meeverzekerd in opstalverzekering
  • Bijgebouwen meeverzekerd: tuinhuis, garage, etc.

Onafhankelijke beoordelingen voor de United Insurance Opstalverzekering

De United Insurance Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 juni 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De United Insurance Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 juni 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De United Insurance Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de United Insurance Opstalverzekering

Duidelijk en prima response, dacht eerst dat ze deze verzekeringen niet hadden. Maar ik had het mis..

Erg overzichtelijke website. Premie makkelijk te berekenen. Afsluiten met 1 druk op de knop. Helpdesk etc. nog niets over te zeggen aangezien ik de woonhuisverzekering net heb afgesloten. Een echte aanrader!!!!

Een hele duidelijke website, waarbij je snel de premie ziet. Ook kun je zonder al je NAW gegevens in te vullen doorklikken en krijg je de premie te zijn INC alle belastingen. Gekozen voor United Insurance vanwege de dekking, geen eigen risico, en itt andere onlne verzekeraars waar ik over twijfelde telefonisch bereikbaar. Ik had daarheen gebeld om te vragen of ik ook een 'echte' groene kaart kreeg. Dat was geen punt, en werd binnen een dag verstuurd! Wat ik wel lastig vond was om de polisvoorwaarden te vinden voor het afsluiten (dat staat dus ergens bij formulieren) Kortom, tot nu toe erg tevreden!

het is een zeer klantvriendelijke verzekerings maatschappij, goedkoop en de website is zeer gebruiksvriendelijk

Het zou iets mooi zijn als de apparatuur en sieraden dekking bij diefstal iets meer verzekert zou zijn. De meeste mensen hebben iets meer waar in huis dan het verzekerde bedrag. Dat is nu €2500 per groep, dat zou naar € 3500 0f € 4000 mogen.

heel erg snel en duidelijk en ook genoeg informatie

10 met een griffel ! snel antwoord op mijn vraag, snel verzekerd en papieren

De aanvraag was lekker snel geregeld. Duidelijke website. Snel email toegestuurd gekregen met de acceptatie. Gewoon een hele goede verzekeraar.

Alles wordt vlot, accuraat en vriendelijk afgehandeld. Geen onzinnige eisen of vragen. Heb veel vertrouwen. Tot nu toe een aanrader. Jozina

Geweldig, eenvoudig en doeltreffend. Vooral dat United Insurance zelf meldde dat ik meer schadevrije jaren had en derhalve achteraf meer korting kreeg.

Snelle afhandeling, goede service en alles makkelijk via internet!

If I communicated I could thank you enoguh for this, I’d be lying.

Your articles are for when it absolutely, positively, needs to be understood oevirgnht.

De Website is overzichtelijk en je kunt er makkelijk doorheen wandelen om het naar je eigen wensen juiste verzekeringspakket samen te stellen. Heb namelijk naast de woonverzekering ook een autoverzekering afgesloten per begin 2012.

Ben nog maar pas verzekerd bij United Insurance, maar prijs en kwaliteit lijkt ons helemaal goed.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen