SV Direct Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (11 reviews)

SV Direct Verzekeringen Ervaringen

SV Direct is een verzekeraar waar rechtstreeks zaken mee kan worden gedaan. Samen met klanten worden relevante verzekeringen ontwikkeld.

Voordelen van SV Direct:

  • 7 van de 10 klanten bespaart bij SV Direct
  • Top 5 goedkoopste autoverzekering
  • Verzekeringen zonder flauwekul
  • Heldere voorwaarden
  • Jij maakt het verschil

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • Complete dekking
  • Standaard glasverzekering
  • Inclusief bijgebouwen

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij SV Direct

De SV Direct Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 June 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 June 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 June 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 May 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de SV Direct Opstalverzekering

Goedkoop, duidelijk en snel! Alweer 2 jaar klant hier. Schade aan de woning (8500 euro) supersnel uitgekeerd! Het is duidelijk.. ik ga niet meer bij deze verzekeringsmaatschappij weg!
Na het online melden van waterschade waarbij het water letterlijk door het plafond naar beneden kwam, ontvang ik netjes een geautomatiseerde reply "Wij hebben uw schademelding in goede orde ontvangen. Ons streven is om u binnen drie werkdagen te informeren over de behandeling van uw schade." Na 30 dagen helaas nog steeds niets vernomen.
Vanochtend de offerte voor herstelwerkzaamheden n.a.v. een waterschade opgestuurd. Nu al uitgekeerd! In een woord : GEWELDIG!
Na jaren bij ASR verzekerd te zijn geweest ben ik op internet gaan zoeken naar een geschikte verzekering voor een redelijke prijs. Bij ASR was ik helemaal klaar.. Wat een rot organisatie (bureaucratie ten top). Vorige week heb ik hier een behoorlijke waterschade gehad en dit is wel zo ontzettend snel en professioneel afgehandeld, dat ik er gewoon stil van ben... en dat wil wat zeggen! Top bedrijf!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen