SV Direct Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (14 reviews)

Logo verzekeraar SV Direct

SV Direct is een verzekeraar waar rechtstreeks zaken mee kan worden gedaan. Samen met klanten worden relevante verzekeringen ontwikkeld.

Voordelen van SV Direct:

  • 7 van de 10 klanten bespaart bij SV Direct
  • Top 5 goedkoopste autoverzekering
  • Verzekeringen zonder flauwekul
  • Heldere voorwaarden
  • Jij maakt het verschil

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Complete dekking
  • Standaard glasverzekering
  • Inclusief bijgebouwen

Onafhankelijke beoordelingen voor de SV Direct Opstalverzekering

De SV Direct Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 juni 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 juni 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 juni 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 mei 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De SV Direct Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de SV Direct Opstalverzekering

Mensen geen verzekering sluiten bij deze oplichters. Heb een aantal verzekeringen hier gehad. Reageren nergens op geen mail, tel hangen ze gewoon weer op. En als je ze echt nodig hebt bijvoorbeeld voor een lekkage en de afhandeling daarvan, word je misschien als je geluk heb 3 weken later geholpen. Ben er gelukkig nu van af maar als je daar nog zit doe er wat aan en ga weg bij deze oplichters.

Goedkoop, duidelijk en snel! Alweer 2 jaar klant hier. Schade aan de woning (8500 euro) supersnel uitgekeerd! Het is duidelijk.. ik ga niet meer bij deze verzekeringsmaatschappij weg!

Na het online melden van waterschade waarbij het water letterlijk door het plafond naar beneden kwam, ontvang ik netjes een geautomatiseerde reply "Wij hebben uw schademelding in goede orde ontvangen. Ons streven is om u binnen drie werkdagen te informeren over de behandeling van uw schade." Na 30 dagen helaas nog steeds niets vernomen.

Vanochtend de offerte voor herstelwerkzaamheden n.a.v. een waterschade opgestuurd. Nu al uitgekeerd! In een woord : GEWELDIG!

Na jaren bij ASR verzekerd te zijn geweest ben ik op internet gaan zoeken naar een geschikte verzekering voor een redelijke prijs. Bij ASR was ik helemaal klaar.. Wat een rot organisatie (bureaucratie ten top). Vorige week heb ik hier een behoorlijke waterschade gehad en dit is wel zo ontzettend snel en professioneel afgehandeld, dat ik er gewoon stil van ben… en dat wil wat zeggen! Top bedrijf!!!!

Het verzekeren komt moeizaam tot stand, geen schriftelijke gegevens beschikbaar

Nette prijs maar te weinig controle over je eigen gegevens. Ik zie op de website niet een inlog mogelijkeheid en weet niet welke verzekeringen heb lopen etc. Te weinig controle dus.

Duidelijke polissen, maandbetalingen en positieve uitkomst bij prijsvergelijk

Premie/dekking-verhouding. Toegankelijkheid online. Duidelijke taal. All-inclusive prijzen, geen verrassingen onder de streep. Snelheid behandeling aanvragen. Elektronische polissen.

Ik kan snel en overzichtelijk een verzekering afsl—en en niet te vergeten de prijs super

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen