nowGo Opstalverzekering

★★★☆☆ 6.3/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar nowGo

NowGo biedt simpele digitale verzekeringsoplossingen. Snel, zonder gedoe en op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze op het juiste moment.

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Eenvoudig online je huis verzekeren
  • Bijgebouwen altijd meeverzekerd
  • 15% korting i.c.m. inboedelverzekering

Onafhankelijke beoordelingen voor de nowGo Opstalverzekering

De nowGo Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de nowGo Opstalverzekering

Pas op met deze club. Wij hebben een NowGo opstalverzekering. Toen mijn zoon door het dak van de carport viel, bleek dat de NowGo boeven niet uitkeren als de schade door "reiniging" of nog wat meer algemeenheden, ontstaat, zie par. 20 in de polis. Dus als je tijdens het stofzuigen een kaars omstoot en er breekt brandt uit, wordt de schade niet gedekt !! Gelukkig was onze schade slechts een paar honderd euro, maar stel je voor… snel een andere zoeken…

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen