nowGo Autoverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (3 reviews)

nowGo Verzekeringen Ervaringen

NowGo biedt simpele digitale verzekeringsoplossingen. Snel, zonder gedoe en op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze op het juiste moment.

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Altijd een superscherpe premie
  • Zeker van een ruime dekking
  • Gratis automobilistenhulp, ook buiten Nederland

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

nowGo Commercial Verzekerd de weg op. Hoe jij het wilt. (2017)

nowGo Commercial Je spullen verzekerd. In en rondom je huis. (2017)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de nowGo Autoverzekering

26 jaar schadevrij en mijn vrouw werd van achteren aangereden. ten eerste duurde het meer dan een jaar voor de schuldvraag bekend werd. Voordat dat gebeurde gingen er diverse telefoontjes aan vooraf met de mededeling dat er ineens getuigen waren opgedoken bij de tegenpartij terwijl er geen contact werd opgenomen met onze eigen getuigen en politierapport. Na mijn vraag of het NOWGO beter uitkwam als dochtermaatschappij van de tegenpartij ons schuldig te laten zijn werd de beste man aan de andere kant van de lijn boos daarop heb ik gevraagd naar de verklaringen en adressen van de nieuwe, na een jaar, opgedoken getuigen. De adressen kon niet ivm priveci etc. daarop de beste man gemeld dat er een rechtzaak zou volgen. waarop een week later de reactie kwam dat wij in het geliojk werden gesteld en uitkering volgde. na enkele maanden kreeg mijn vrouw een kleine schade door eigen schuld en werden de schadevrije jaren van 26 naar 10 teruggeschroefd wat gangbaar is. Wel werd de premie in het nieuwe jaar verhoogd van 17 euro naar 35 euro terwijl bij een echt verzekeraar, nu centraal beheer, met dezelfde 10 jaar een premie berekend van 21 euro. NOWGO`s wraakactie ? of gewoon een k.t maatschappij waar je niet moet wezen
Ik heb door domme pech in 2018 drie keer ruitschade gehad. NowGo zegt.nu bij een volgende schademelding de verzekering stop te zetten of het eigen risico te verhogen.Tevens voeren ze aan dat ik 4 schademeldingen had. Ik heb namelijk door vandalisme een forse kras opgelopen. Bij navraag of Now GO deze schade zou vergoeden bleek dat ik vele jaren in mijn schadevrije jaren zou terugvallen. Ik heb daarom de schade NIET geclaimd en het herstel van € 800 ZELF betaald. Niettemin vindt NowGo dit ook een schademelding. Mijn advies: NOGo met NowGo!
De betalingen bij NoGo zijn aantoonbaar een puinhoop. Alle rekeningen betaald, maar toch 'wegens niet betalen' geschorst... Op donderdag een betaalverzoek voor premie, op vrijdag vond NowGo dat ik al maanden niets betaalde. Contact gezocht ("binnen 1 uur heb je antwoord"), na drie dagen volgde een nietszeggend onzinverhaal. Conclusie: klantenservice beneden peil, oplichters en fraudeurs.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen