nowGo Autoverzekering

Is onderdeel van Vivat Ervaringen

De autoverzekering van nowGo Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

NowGo biedt simpele digitale verzekeringsoplossingen. Snel, zonder gedoe en op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze op het juiste moment.

Voordelen van een nowGo Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Altijd een superscherpe premie
  • Zeker van een ruime dekking
  • Gratis automobilistenhulp, ook buiten Nederland

Deze informatie wordt verstrekt door nowGo en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de nowGo Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
nowGo Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Ik heb door domme pech in 2018 drie keer ruitschade gehad. NowGo zegt.nu bij een volgende schademe... Verrassend voordelig en verrassend eenvoudig af te sluiten. En dan zijn de polisvoorwaarden ook no...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de nowGo Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(3 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van nowGo

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een nowGo Autoverzekering niet aanbevelen

uit Winschoten zegt op 24 September 2019:

26 jaar schadevrij en mijn vrouw werd van achteren aangereden. ten eerste duurde het meer dan een jaar voor de schuldvraag bekend werd. Voordat dat gebeurde gingen er diverse telefoontjes aan vooraf met de mededeling dat er ineens getuigen waren opgedoken bij de tegenpartij terwijl er geen contact werd opgenomen met onze eigen getuigen en politierapport. Na mijn vraag of het NOWGO beter uitkwam als dochtermaatschappij van de tegenpartij ons schuldig te laten zijn werd de beste man aan de andere kant van de lijn boos daarop heb ik gevraagd naar de verklaringen en adressen van de nieuwe, na een jaar, opgedoken getuigen. De adressen kon niet ivm priveci etc. daarop de beste man gemeld dat er een rechtzaak zou volgen.
waarop een week later de reactie kwam dat wij in het geliojk werden gesteld en uitkering volgde.

na enkele maanden kreeg mijn vrouw een kleine schade door eigen schuld en werden de schadevrije jaren van 26 naar 10 teruggeschroefd wat gangbaar is. Wel werd de premie in het nieuwe jaar verhoogd van 17 euro naar 35 euro terwijl bij een echt verzekeraar, nu centraal beheer, met dezelfde 10 jaar een premie berekend van 21 euro.
NOWGO`s wraakactie ? of gewoon een k.t maatschappij waar je niet moet wezen

uit Epe zegt op 7 February 2019:

Ik heb door domme pech in 2018 drie keer ruitschade gehad. NowGo zegt.nu bij een volgende schademelding de verzekering stop te zetten of het eigen risico te verhogen.Tevens voeren ze aan dat ik 4 schademeldingen had. Ik heb namelijk door vandalisme een forse kras opgelopen. Bij navraag of Now GO deze schade zou vergoeden bleek dat ik vele jaren in mijn schadevrije jaren zou terugvallen. Ik heb daarom de schade NIET geclaimd en het herstel van € 800 ZELF betaald. Niettemin vindt NowGo dit ook een schademelding. Mijn advies: NOGo met NowGo!

uit Alkmaar zegt op 16 July 2018:

De betalingen bij NoGo zijn aantoonbaar een puinhoop. Alle rekeningen betaald, maar toch 'wegens niet betalen' geschorst... Op donderdag een betaalverzoek voor premie, op vrijdag vond NowGo dat ik al maanden niets betaalde. Contact gezocht ("binnen 1 uur heb je antwoord"), na drie dagen volgde een nietszeggend onzinverhaal. Conclusie: klantenservice beneden peil, oplichters en fraudeurs.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen