National Academic Opstalverzekering

★★★★☆ 8.9/10 (37 reviews)

National Academic Verzekeringen Ervaringen

De Dordtse verzekeraar National Academic is in 1994 opgericht om Hbo'ers en academici een lagere en meer reële premie te kunnen bieden.

Voordelen van National Academic:

  • Laagste premie van Nederland
  • Gratis overstapservice
  • Uitstekende klantenbeoordeling
  • Dekking afgestemd op hoger opgeleiden
  • Ruim 30 jaar ervaring

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • Dekking tegen schade als gevolg van breuk van waterleidingen, het bijbehorend hak- en breekwerk en de hiermee verband houdende reparatie van vloeren en muren
  • Dekking van opruimkosten na waterschade tot een maximum van 10% van het verzekerd bedrag
  • Standaard dekking van glasschade en kosten van bijbehorende noodvoorziening
  • Volledige vrijheid in de keuze van de glashandel voor reparatie van glasschades

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

National Academic Commercial De verzekeraar voor hoger opgeleiden (2013)

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de National Academic Opstalverzekering

Het duurt erg lang voordat er enig bericht terug komt. Schade expert die langs is gekomen heeft gewoon informatie ingewonnen bij de persoon die een offert heeft afgegeven aan ons. De punten waarop de schade niet wordt vergoed kloppen niet.Ik ben erg teleurgesteld in jullie handelen en denk er sterk over om al mijn verzekeringen ergens anders onder te brengen. Mvg AnjaÂ
door medewerkster accuraat en snel geholpen; goede en gerichte vraagstelling, nette bediening en goed taalgebruik.Ook snel en adequaat formulieren t.b.v. de verdere afwikkeling toegezonden.Samengevat: goed vakwerk!
Tot nu toe duidelijk, echter wordt ik stelselmatig aangesproken met beste heer terwijl ik al diverse malen heb aangegeven dat het om MEVROUW gaat. Dat vind ik persoonlijk erg stuitend en niet respectvol.
Zeer netjes en begripvol geholpen. Goede uitleg over vervolg. Geen vervelende vragen die gevoel van wantrouwen geven. Ik voel me gehoord en heb vertrouwen in een goede afhandeling.
Zowel mondeling als schriftelijk heb ik contact gehad met de medewerkster.De lopende zaken zijn tot nu toe vakkundig, correct en vlot afgehandeld!
Fantastisch geholpen, met name met raad en daad geadviseerd hoe te handelen.Zeer klantvriendelijk en deskundig e.e.e. Uitgelegd mbt de af te handelen schade!Â
Binnen een dag was de schade opgenomen en reactie binnen een maand na indienen van offerte door een aannemer. Dat is prima in orde.
Snelle reactie na melding. Hoop op snelle financiële afronding.
Goed geholpen.Wel duurde het te lang voordat ik de definitieve beoordeling ontving.
National Academic is a transparent insurance company with an easily interpreted interface. Setting up our house insurance with them was straightforward and stressfree. Your employee was extremely patient and took pains to explain things clearly to me, an, as yet, non-Dutch speaker. We are very pleased to be customers of national Academic and will be transferring our car insurance to them shortly also now that we know the quality of customer service we may expect to receive.
Eindeloos veel werk om dingen op te zoeken en op te sturen die jullie allang weten, en wat alleen maar bedoeld is om ervoor te zorgen dat we het opgeven of niet alles meer kunnen terugvinden en jullie niet hoeven te betalen.
Ik ben super tevreden over de schadebehandelaar, ze zegt me nog: ik hoop dat het goed met u gaat. Persoonlijke aandacht in deze tijd, het zijn eigelijk maar een paar woorden, keurig van haar. Ik heb dat nog niet eerder meegemaakt.En binnen een dag al een fijne afhandeling van de schade, echt fantastisch!
Snel antwoord gehad op mijn vraag betr. meeverzekeren zonnepanelen.
Afhandeling van glasschade snel en accuraat geregeld,Service zoals gebruikelijk uitstekend.Dank daarvoor.
Gegevens moeten uiteraard compleet zijn.Daarna is het volledige dossier zeer snel afgehandeld.
Het gebruikelijke verhaal bij verzekeraars, jaar na jaar premie betalen en als er schade is valt het onder een ingewikkelde uitsluiting in de vele kleine lettertjes. Waardeloos.
Uitstekende en snelle afhandeling van de schademelding.
Ik ben deskundig en snel geholpen waarvoor mijn dank!!
Ik ben volmaakt tevreden over de afhandeling van de schade
Door lekkage moest een houten kozijn gerepareerd en daarna geverfd worden. Ook toen de factuur hoger uitviel dan de offerte (was wel als mogelijkheid aangegeven op de offerte), is alles prima afgehandeld en netjes vergoed. Dank daarvoor!
Snel en prettig afgehandeld. De schade wordt hersteld en vergoed. Er was ruimte voor eigen inbreng qua aanpak. Het formulier waarmee de schade gemeld moet worden vind ik niet zo goed aansluiten/ te breed, maar verder wederom heel prettig geholpen!
In de afhandeling wordt alleen gepraat over de gevolgschade. Niet over de schade zelf.
Zou vandaag gemaild worden. Heb zelf gebeld tegen17.00 uur. Gesprek verliep vlot en accuraat. Was ik gemaild, zoals beloofd was, dan was de 5e ster aangeklikt. Ben echter wel tevreden.
Snelle en duidelijke service. Vriendelijke medewerker van NA. Duidelijke uitleg omtrent de te nemen stappen, en snelle opvolging van actiepunten
Zeer accurate snelle en uitstekende afhandeling
Prima afhandeling van mijn waterschade. Zeer goed geholpen
Kleine schade: Kapot glas. Zeer snelle afwikkeling, duidelijk, correct.
Na melding van de stormschade heb ik direct duidelijke instructies gekregen hoe daarmee om te gaan. Een schade expert is langsgeweest. NA keerde daarna snel (binnen 1 week) uit. Prima service!
Buitengewoon positief (vlotte en correcte afhandeling).Alles liep op rolletjes, wat ik niet verwacht had.
Zeer prettige en vlotte afhandeling van een waterschade melding.
Keurig en efficiënt geregeld en afgehandeld. Bedankt!
deskundig, klantvriendelijk en snelle behandeling van de schade, ik ben zeer tevreden.
De afwikkeling van de kosten liet wat langer op zich wachten dan gebruikelijk.Uiteindelijk is alles naar volle tevredenheid afgewikkeld.National Academic, prima!
Prima! Heeft met mijn stormschade aan de schutting van mijn tuin te maken
Goed geholpen. Alleen jammer dat je de schade nog niet kan appen.
Zeer snelle en uitermate goede afhandeling van de hagelschade aan het afdak. Chapeau!
Een mooie gelegenheid om mijn complimenten te maken aan National Academic. Na een lekkage probleem hebben ze mij uitstekend geholpen en geadviseerd over hoe te handelen. Dank hiervoor!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen