Meeùs Opstalverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Meeùs

Meeùs wil een gids zijn voor haar klanten. Meeùs neemt uw zorg over uw verzekeringen, hypotheken en pensioen graag uit handen.

Voordelen van Meeùs:

  • 80 jaar ervaring
  • Twee weken bedenktijd
  • Snelle schadeafhandeling
  • Dagelijks opzegbaar

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Meeùs Opstalverzekering

3 Maanden klant: 4 negatieve ervaringenWij hebben de opstal verzekering overgenomen na de aankoop van ons huis van de vorige eigenaar. Inmiddels 3 maanden verder is de overboeking nog niet goed verwerkt. Als eerste werd de post voor ons op het nieuwe adres van de oude bewoners bezorgd. Vervolgens werd het pakket omgezet in de correspondentie naar ons (die niet compleet was) maar bleven de rekeningen uit. Als derde hebben we herhaaldelijk contact gezocht (dat vanuit Meeus meteen heel amicaal werd door met beste… te beginnen) en bij het noodzakelijkerwijs moeten schakelen tussen twee medewerkers bleken de dossiers niet op orde te zijn / bijgewerkt te zijn. En als vierde: we krijgen aanmakingen (nu medio augustus en brieven gedateerd op 29 juli) terwijl de rekening op de cent half juli voldaan zijn. Ook na mailcontact vandaag 5 augustus blijft de bewering dat er nog een factur open staat. Eens kijken wat de reactie morgen per mail is of laat ik het aankomen op een incasso bureau?!… Eens zien. Wij beeindigen de relatie zo spoedig mogelijk!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen