Avéro Achmea Opstalverzekering

★★★☆☆ 6.8/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Avéro Achmea

Avéro Achmea biedt aan klanten schade-, pensioen-, inkomens- en zorgverzekeringen. Avéro Achmea werkt met onafhankelijke bemiddelaars en adviseurs.

Voordelen van Avéro Achmea:

  • Avéro Achmea is al bijna 200 jaar actief in de verzekeringsbranche
  • Innoverende producten die aansluiten op de dagelijkse behoefte van klanten
  • Onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Ook Uniekdekking mogelijk
  • Goede schadeservice: je hoeft niets voor te schieten
  • Woningverhuur standaard meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Avéro Achmea Opstalverzekering

De Avéro Achmea Opstalverzekering is in de Consumentengids van 6 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Avéro Achmea Opstalverzekering is in de Consumentengids van 6 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,6.

De Avéro Achmea Opstalverzekering is in de Consumentengids van 6 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Avéro Achmea Opstalverzekering is in de Consumentengids van 6 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Avéro Achmea Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 6 maart 2021 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De Avéro Achmea Opstalverzekering is in de Consumentengids van 6 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Avéro Achmea Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 6 maart 2021 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Avéro Achmea Opstalverzekering

Diana – Mooi goed filmpje over jouw Martin! Duidelijk,en nu heealmal kunnen zien,op mijn iphone lukte dat niet zo!En Gwen zag jou ook idd haha wel meer dan ff voorbij hoor!Leuk!mooi team samen!!Groetjes mij!

Voel me behandeld als crimineel. Opmerkingen als "ik vind dit een heel vreemd verhaal meneer", en meer waarde hechten aan het verhaal van mijn criminele ex buurman dan aan het verhaal van politie en twee burgers. Schade van 2000 euro, verzekerd voor 60000 euro. Ieder weldenkend mens weet dat mijn schade is veroorzaakt door een lekkend vat, we hebben zelfs foto's. Maar dit was niet voldoende. Zeer af te raden, Avero geloofd criminelen en behandeld hun klanten als crimineel.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen