Voogd & Voogd Motorverzekering

★☆☆☆☆ 3.7/10 (17 reviews)

Logo verzekeraar Voogd & Voogd

Voogd & Voogd is een gevolmachtigd assurantiebedrijf met als kernactiviteit autoverzekeringen en alles wat daar aan schadeverzekeringen bij hoort.

Voordelen van Voogd & Voogd:

  • Breed en concurrerend aanbod aan verzekeringsproducten
  • Snelle en efficiënte schadeafhandeling
  • Innovatieve verzekeringsproducten die de diversiteit en actualiteit van de verzekernigsproducten veiligstellen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Voogd & Voogd Motorverzekering

Oplichting , Voogd en Voogd wisselt constant tussen verzekeraars zonder dat je dit in de gaten hebt . Je ontvangt keurig een pakketnummer zonder dat je in de gaten hebt dat je van verzekeraar bent gewisseld. Met als gevolg dat je voorwaarden versoberen en je premie stijgt, ondanks je opgebouwde schadevrije jaren. Vervolgens word je van het kastje naar de muur gestuurd van tussenpersoon Dirksen en Voogd en Voogd verzekering . In mijn geval allrisk Quad verzekering afgesloten €90 per jaar na 8 schadevrije jaren €74 per jaar. Bij Univé allrisk €31 per jaar. 100% verschil. Dus Quadrijders van Nederland bij Univé moet je zijn voor een Quad verzekering. Bij Voogd en Voogd met als tussenpersoon Dirksen heel ver weg blijven. PAARSE KROKODIL

Absolute afrader! Mijn moter was gestolen ondanks dat deze voorzien was van 2 ART 5 motersloten en een goedgekeurd alarmsysteem. Gelukkig is mijn moter de volgende dag door de politie teruggevonden wel met een schade van circa € 3.000. Diks ( die weer namens Voogd & Voogd ) als intermediair functioneert wilt geen enkele medewerking verlenen om de schade te verhalen op de verzekeraar omdat ze zich beroepen op een clausule in de algemene voorwaarden waarin staat dat je een certificaat voor het alarm moet hebben. Nagevraagd bij Motoport de installateur en bij andere verzekeraars en het schijnt ongehoord te zijn om dit als eis te hebben laat staan zich daarop te beroepen. Komt bij 1% van de verzekeraars voor, Diks dus. Voogd&Voogd dus, daar moet je niet verzekeren. Ze keren niet uit, verzekeren heeft zo geen zin natuurlijk. Ben ook nergens gewezen bij het afsluiten van deze verzekering op deze ” kleine lettertjes “. Gr. Jelle.

Je bent alleen klant als je moet betalen, daarna staan ze je niet eens te woord. Je wordt grof en onbeschoft behandeld.

Waardeloos. Begin Maart gebeld om te vragen wanneer mijn verzekeringspremie voor mijn motor weer inging na de winterstop, daar kreeg ik netjes antwoordt op. Toen ook meteen erbij gevraagd of diefstal ook in mijn WA beperkt casco polis was inbegrepen, daar werd toen duidelijk gezegd dat diefstal erbij inbegrepen zat. Nu is 3 weken geleden mijn motor die op slot stond (niet verankerd maar wel 4 sterren slot om remschijf ) uit mijn garage gestolen, en ik kreeg een brief van mijn tussen persoon dat diefstal niet bij mijn premie zit, weg motor en ik kan fluiten naar me centen, belachelijk.

Zeer slechte tussenpersoon om een verzekering af te sluiten. Bij afsluiten is alles mogelijk maar uiteindelijk kan er daarna niets meer. En ontkennen eerder gemaakte afspraken te hebben gedaan, doen het af als misverstand. SLUIT HIER NOOIT EEN VERZEKERING AF ZEER SLECHT BEDRIJF!!!!!

Over het algemeen geen klachten tot het moment dat je op wilt zeggen. Verzekering kost nog geen 6 p/m maar je moet dan wel 23 euro kosten 1 maand premie en nog 1 euro administratiekosten betalen. M.a.w. gewoon overschrijven naar je partner gezinslid kost 9,70 euro en een beetje. Beter zo dan Voogd zijn portomonee spekken. Overigens wijst voogd alle particulieren door naar de tussenpersoon terwijl de tussenpersoon aangeeft dat Voogd de verzekeraar is en de regels bepaald. Van t kastje naar de muur dus…. MIJ ZIEN ZE DUS NOOIT MEER TERUG AL KRIJG IK HET VOOR NIKS Zit nu bij ZLM is zelfs net iets goedkoper en ik vind een hele goede service.

Na uitvoer van de motorfiets bleven zo nog twee jaar de premieafschrijven. Ze hadden zogenaamd niet alle stukken van de tussenpersoon ontvangen en het dossier toen maar laten doorlopen. Restitutie van de premie werd niet uitgevoerd en liet ook op zich wachten. Pas bij weer aan de bel trekken werd het overgemaakt. Bij restitutie werden ook de maximale wettelijke kosten in rekening gebracht, terwijl ik eigenlijk schadeloosstelling voor de rente had moeten krijgen.

Ik had een motor verzekering bij Voogd

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen