Voogd & Voogd Motorverzekering

★☆☆☆☆ 3.7/10 (6 reviews)

Voogd & Voogd Verzekeringen Ervaringen

Voogd & Voogd is een gevolmachtigd assurantiebedrijf met als kernactiviteit autoverzekeringen en alles wat daar aan schadeverzekeringen bij hoort.

Voordelen van Voogd & Voogd:

  • Breed en concurrerend aanbod aan verzekeringsproducten
  • Snelle en efficiënte schadeafhandeling
  • Innovatieve verzekeringsproducten die de diversiteit en actualiteit van de verzekernigsproducten veiligstellen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

ANWB Commercial Motorverzekering (2016)

Ervaringen met de Voogd & Voogd Motorverzekering

Je bent alleen klant als je moet betalen, daarna staan ze je niet eens te woord. Je wordt grof en onbeschoft behandeld.
Waardeloos. Begin Maart gebeld om te vragen wanneer mijn verzekeringspremie voor mijn motor weer inging na de winterstop, daar kreeg ik netjes antwoordt op. Toen ook meteen erbij gevraagd of diefstal ook in mijn WA beperkt casco polis was inbegrepen, daar werd toen duidelijk gezegd dat diefstal erbij inbegrepen zat. Nu is 3 weken geleden mijn motor die op slot stond (niet verankerd maar wel 4 sterren slot om remschijf ) uit mijn garage gestolen, en ik kreeg een brief van mijn tussen persoon dat diefstal niet bij mijn premie zit, weg motor en ik kan fluiten naar me centen, belachelijk.
Zeer slechte tussenpersoon om een verzekering af te sluiten. Bij afsluiten is alles mogelijk maar uiteindelijk kan er daarna niets meer. En ontkennen eerder gemaakte afspraken te hebben gedaan, doen het af als misverstand. SLUIT HIER NOOIT EEN VERZEKERING AF ZEER SLECHT BEDRIJF!!!!!
Over het algemeen geen klachten tot het moment dat je op wilt zeggen. Verzekering kost nog geen 6 p/m maar je moet dan wel 23 euro kosten 1 maand premie en nog 1 euro administratiekosten betalen. M.a.w. gewoon overschrijven naar je partner gezinslid kost 9,70 euro en een beetje. Beter zo dan Voogd zijn portomonee spekken. Overigens wijst voogd alle particulieren door naar de tussenpersoon terwijl de tussenpersoon aangeeft dat Voogd de verzekeraar is en de regels bepaald. Van t kastje naar de muur dus.... MIJ ZIEN ZE DUS NOOIT MEER TERUG AL KRIJG IK HET VOOR NIKS Zit nu bij ZLM is zelfs net iets goedkoper en ik vind een hele goede service.
Na uitvoer van de motorfiets bleven zo nog twee jaar de premieafschrijven. Ze hadden zogenaamd niet alle stukken van de tussenpersoon ontvangen en het dossier toen maar laten doorlopen. Restitutie van de premie werd niet uitgevoerd en liet ook op zich wachten. Pas bij weer aan de bel trekken werd het overgemaakt. Bij restitutie werden ook de maximale wettelijke kosten in rekening gebracht, terwijl ik eigenlijk schadeloosstelling voor de rente had moeten krijgen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen