Turien & Co. Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Turien & Co.

Turien & Co. is één van de grootste assuradeuren in Nederland en streeft ernaar de meest efficiënte en effectieve aanbieder voor het intermediair te zijn.

Voordelen van Turien & Co.:

  • Een van de grootste zelfstandige assuradeuren in Nederland
  • Op maat gemaakte producten en concepten
  • Verzekeringspaketten van hoge kwaliteit en scherpe prijsstelling
  • Snelle en goede administratieve afhandeling
  • Ruime keuzemogelijkheden

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Geen limiet audio-/visuele en computerapparatuur
  • Vervangende woonruimte en tijdelijke opslag van bezittingen bij schade
  • Dekking tegen diefstal buiten huis, zoals laptop, mobiel of tablet
  • Ook geschikt voor mensen met hogere inkomens en grotere woningen

Onafhankelijke beoordelingen voor de Turien & Co. Inboedelverzekering

De Turien & Co. Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 8 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Turien & Co. Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 8 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Turien & Co. Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 8 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Turien & Co. Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 8 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9 en is daarmee de Beste uit de test.

De Turien & Co. Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 8 maart 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Turien & Co. Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 8 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Turien & Co. Inboedelverzekering is in de Research Special Inboedelverzekeringen van 8 maart 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Turien & Co. Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 8 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De Turien & Co. Inboedelverzekering is in de Research Special Woonverzekeringen van 8 maart 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Turien & Co. Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 8 maart 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Turien & Co. Inboedelverzekering

Ook bij mij incasseren ze de premie niet meer, ben niet van plan om alles in 1x te betalen! Heb een schademelding gedaan door de storm 2 weken terug, niks van gehoord verder … dus ik vind het maar een zootje daar!

Sinds de beoordeling door de Consumentenbond in mei 2012 zijn ze spontaan gestopt om de premie van de rekening te incasseren en willen nu na een jaar de premie opeisen. Dus hoezo de beste keus.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen