Nedasco Inboedelverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (14 reviews)

Logo verzekeraar Nedasco

Al ruim 50 jaar is Nedasco serviceprovider in schadeverzekeringen. Meer dan 1100 assurantiekantoren hebben gekozen voor een samenwerking met Nedasco.

Voordelen van Nedasco:

 • Onderscheidende huismerkproducten en flexibele voordeelpakketten
 • Korte doorlooptijden
 • Vriendelijke en deskundige contactpersonen

Voordelen van deze inboedelverzekering:

 • Zeer uitgebreide dekking tegen bijna alle van buitenkomende onheilen
 • Waardegarantie voor 5 jaar, waardoor onderverzekering niet mogelijk is
 • Diefstal inboedel uit voer- of vaartuig gedekt tot €500
 • Schade aan inhoud koel- of diepvriesinstallatie gedekt tot €1.250 door stroomuitval, ongeacht oorzaak en de duur daarvan
 • Geld en geldwaardig papier gedekt tot €1.250
 • Audio-, video- en computerapparatuur tezamen gedekt tot €5.000. Verhoging van het bedrag is mogelijk
 • Lijfsieraden standaard gedekt tot €2.500. Verhoging van het bedrag is mogelijk
 • Werelddekking tegen diefstal en vermissing van lijfsieraden, schilderijen, antiek, muziekinstrumenten e.d. mits opgeborgen in afgesloten ruimte
 • Afhankelijk van genomen maatregelen kan korting voor preventie verleend worden van 2,5% tot 20%
 • Als huurders van woningen minimaal €1.250 huurdersbelang (voor eigen rekening aan de woning aangebrachte verbeteringen) in combinatie met de inboedel meeverzekeren, is het glas in de woning gratis gedekt. De premie voor huurdersbelang is gelijk een die welke geldt voor het woonhuis

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nedasco Inboedelverzekering

All risk inboedel verzekering Stelt niets voor keren toch niet uit wat er ook aan schade is. Waardeloos, wegblijven van deze!

Oktober 2022 inbraak. Alle procedures gevolgt maar kan geen foto’s, taxatie etc overleggen dus wordt er niet uitbetaald. Wel 20 jaar premies betalen, nog nooit iets geclaimd. Schandalig hoe ze met hun klanten omgaan. Mijn complete pakket wordt opgezegd.

Sinds 2015 klant en betalen rond de 60 euro nu hebben we schade en wordt er niks uitgekeerd dus in en in slecht, wij gaan opzeggen en dit nooit meer doen!!! Wij raden jullie ook zeker niet aan en deze slechte review is dan ook zeker de moeite waard!!! Ook zullen wij nog een andere zaak gaan aanspannen aangezien wij nog in de oude voorwaarden zaten en dus een lange tijd teveel betaald hebben….

Het verdienmodel van dit bedrijf bestaat uit het innen van premies en het niet uitbetalen van claims.Niet aan te bevelen.

Begin er nou niet aan met nedasco. Bij inbraak duurt het echt langer dan 3 maanden en je moet overal zelf achteraan. Zij doen echt niks. Beantwoorden geen mails niks Schande Reactie van Nedasco: Wat vervelend dat u die ervaring met Nedasco heeft. We kijken graag of we nog iets voor u kunnen betekenen. Kunt u misschien uw polisnummer en contactgegevens mailen naar marketing@nedasco.nl? Dan nemen we nog even contact met u op! Met vriendelijke groet, Nedasco

Nedasco reageert helemaal niet!!. Service is slecht. Afhandeling van een claim wordt gewoon niet opgepakt. Er gaan weken, maanden overheen. Aan zo'n verzekeraar heb je helemaal niets. Niet aan beginnen.

Mijn naam is anita en komt uit denhaag bij mijn is ingebroken de eerste epert kwam binnen 2 weken en dan heel lang niks gehoord ongeveer 2 maanden later kwam weer expert en hij ging mijn horen als een politie agent en gesprek opnemen en uiteindelijk gaat hij weg en vertel mijn hij gaat concakt opnemen of de woning bouw wel nieuw slot heeft geplaats ,nha 2 maanden concakt opnemen en met de poltie hadden ze geen reden struren ze bericht naar deltaloyd en deltaloyd struur mijn brief er kan niet uitbetaalt worden omdat ik ooit een schade heb gehad en ik ben door mijn vorige verzekering weggegooid.mijn advocaat vraag deltaloyd om verkaring kunen niks aan bewijzen verwijst hum mijn advocaat aan mijn vorige verzekering.ze zoeken een reden en komen wel niet uit .hele slechte verzekering.

ik heb een hele lelijke ervaring met nadasco.ik wil niks mee te maken hebben dit dit kk verzekring.ze zoeken alleen punten om je niet uit te betalen en ze weten ze komen niet onderuit maar tog gaan ze proberen er alles om te doen om onderuit te komen om niet te betalen vieze verzekring,ik wens voor hun dat ze falliet gaan .

zeer slechte ervaring met nadascco.ze blijven maar een reden zoeken om een punt te vinden dat ze je niet te hoeven te betalen.

ik wil graag mening over deze verzekerings maatschappy.want ik lees negatieve uitspraken van mensen ben beniewd of het wel klopt dat nadasco ook zo slordig is met uitbetalen

Ik heb zeer slechte ervaringen met Nedasco, aanmaningen kunnen ze sturen, maar als het op afwikkelen van een schade aankomt moet je lang wachten, heb bijna anderhalfjaar moeten wachten op een schadeafwikkeling en uitkering. Wil graag van ze af, maar zit blijkbaar aan een wurgcontract vast. Zal na de zomer eens met de consumentenbond aan de slag gaan om van ze af te komen. Ben door mijn oude tussenpersoon blijkbaar bij ze onder gebracht, Ik heb dus duidelijk geen keuze voor Nedasco gemaakt. Frans Witeveen Soest

Eergisteren via mijn tussenpersoon een schade gemeld. Het betrof een brandplek in mijn bank (mijn dochter was zo handig om een warmhoud plaatje op de grond te laten vallen). Vandaag zag ik de het schadebedrag al op mijn bankrekening was bijgeschreven. Ik vraag me af of dit elders ook zo snel was gegeaan.

In februari is er in mijn huis ingebroken en begin maart heeft de schade expert de schade ingeschat op 9.500 Euro. Ondanks de vele verzoeken (schriftelijk en telefonisch) denkt Nedasco zich te kunnen permiteren pas na 3 (!) maanden tot uitkering te komen, en dan nog maar voor een gedeelte van het bedrag. Als ik mijn premie een week te laat zou betalen dan verlies ik mijn dekking, maar Nedasco neemt het kennelijk niet zo nauw met het uitkeren van schades. Een waardeloze verzekeraar met dito service.

30 keer bellen direct aanmaningen sturen terwijl er eerst correcties nodig zijn Bijzonder traag in uitbetalen steeds weer andere -veelal piepjonge- mederwerkers aan de telefoon

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen