National Academic Inboedelverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (13 reviews)

National Academic Verzekeringen Ervaringen

De Dordtse verzekeraar National Academic is in 1994 opgericht om Hbo'ers en academici een lagere en meer reële premie te kunnen bieden.

Voordelen van National Academic:

  • Laagste premie van Nederland
  • Gratis overstapservice
  • Uitstekende klantenbeoordeling
  • Dekking afgestemd op hoger opgeleiden
  • Ruim 30 jaar ervaring

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

National Academic Commercial De verzekeraar voor hoger opgeleiden (2013)

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de National Academic Inboedelverzekering

In 2015 heeft NA haar inboedelverzekering aangepast en is de premie voor de nieuwe verzekeringen fors omlaag gegaan. Ze hebben dit nooit aan hun huidig klanten gemeld. Ik kwam hier achter in 2020 en bleek ongeveer €15 per maand te veel te betalen. Dat heeft me in 5 jaar ongeveer €900 euro gekost. Ik vroeg om een vergoeding, maar daar wilde NA niets van weten. Ik heb gelijk al mijn woonverzekeringen opgezegd.
Vriendelijke, relatief snelle, coulante en zorgvuldige afhandeling van de claim
Mijn gemelde schade is goed en vlot afgehandeld, waarvoor veel dank!
geen klachten. Goed gereageerd en geantwoord op mijn vragen per email.
De medewerkers op uw kantoor: niets dan lof! De expert van Hanselman had door extreme drukte meer tijd voor de afwikkeling nodig. Hij calculeert scherp, misschien wel te scherp, maar zijn argumentatie stemt, na enig nadenken en overweging, toch nog wel tot tevredenheid.
Het wachten is op de definitieve afwerking/reparatie van de lekkage en gevolgschade. Wij zijn zeer tevreden over uw manier van afwikkelen en nemen aan dat de rest ook zo verloopt.
Fijne en snelle regeling via de telefoon, ondanks de grote drukte na de storm.
Hele vriendelijke medewerkers aan de telefoon, zowel zaterdag toen ik de schade meldde, als ook vandaag aan de telefoon. Ik ben nog in afwachting van de wijze van afhandeling van mijn schade, maar tot op heden ben ik tevreden.
Botte benadering, directe afwijzing, geen meedenken. Terwijl ik nog nooit enige schade geclaimd heb. Gewoon meteen 'Nee', omdat de schadedatum niet exact bekend is en de schadeoorzaak niet te achterhalen is. Tip: verzin antwoorden op deze vragen voor je een claim indient! Ze willen kennelijk voorgelogen worden. Eerlijke mensen kun je makkelijk afwijzen.
Gesprek is open sfeer. Duidelijk en correcte informatie. Snelle reactie. Prima dus.
Zeer slechte ervaring. Niet klantgericht. Zeer onvriendelijk
Goed en snel geholpen. Dus erg tevreden
Prettige, snelle en klantvriendelijke afwerking van schades.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen